ENEOS Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Pt când o să reclami ceva legat de etanșeitatea parbrizului, că pt crăpături/dezlipiri ale straturilor sper că au fost destul de pedanți să le treacă la excluderi în cartea de garanție. Acum 14 minute, Cavaleru a spus: pt ca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 hahaha, nu stiu, vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: vedem asa a zis si orbu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: asa a zis si orbu' io sper sa nu fie nevoie sa apelez la garantie vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 corect! cel mai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Citat in caz ca nu stiti ce sa faceti cu suflanta, uite ce fac eu cu dewaltul meu. Are si functie (kit) de aspirare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 (editat) Acum 6 ore, binox a spus: Are si functie (kit) de aspirare? are un kit de umflat diverse chestii, dar am vazut pe net oameni care muta stiuletele de cauciuc pe priza de aer si trag apa cu ea gen pompa.. Editat Februarie 24 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 12 ore, Cavaleru a spus: stiuletele de cauciuc Perversă scula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Știulete se numește?! Eu îi zic țurlui. Și da, merge și pe post de pompă, dar sincer nu aș face chestia asta, decât dacă primesc contravaloarea sculei de la cel care îmi cere "să vadă dacă merge". Apoi îi dau scula, iau banii și îmi comand alta, nouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Citat are un kit de umflat diverse chestii, dar am vazut pe net oameni care muta stiuletele de cauciuc pe priza de aer si trag apa cu ea gen pompa.. Ca trage pe acolo stiu, dar nu e ok sa plimbi prin suflanta aia praful/nisipul sau apa pe care vreau sa le aspir. Am nevoie de ceva de genul asta pentru a umfla/desumfla si aspira o barca pneumatica si as dori sa am o singura unealta pt treburile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 21 minute, binox a spus: Ca trage pe acolo stiu, dar nu e ok sa plimbi prin suflanta aia praful/nisipul sau apa pe care vreau sa le aspir. Am nevoie de ceva de genul asta pentru a umfla/desumfla si aspira o barca pneumatica si as dori sa am o singura unealta pt treburile astea. pai sa traga aer aia oricum face, ca trage pe admisie si da pe evacuare.. numai ca in loc sa traga din atmosfera trage din barca... eu zic ca merge, dar nu stiu daca iti face aceeasi presiune ca o pompa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Pe langa umflat si desumflat am nevoie sa aspir nisipul/praful/apa din barca inainte sa o strang. Presiunea stiu ca nu o poate asigura dar aia nu e problema pt ca am si o pompa de picior cu care pot atinge presiunea necesara, pompa pe care o am oricum cu mine. Probabil solutia ar fi un chit cu ceva filtru tip ciclon atasat pe admisia suflantei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Știulete se numește?! Eu îi zic țurlui. ștuț.... fiecare regiune cu ale lor denumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Știulete se numește?! Eu îi zic țurlui. Puneți, bre, o poză cu ștromeleagul ăla de cauciug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 27 minute, ENEOS a spus: ....ștromeleagul .... ala deja se incadreaza acolo la pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 38 minute, ENEOS a spus: Puneți, bre, o poză cu ștromeleagul ăla de cauciug! vezi filmarile puse de mine cateva postari mai devreme Acum 1 oră, binox a spus: Pe langa umflat si desumflat am nevoie sa aspir nisipul/praful/apa din barca inainte sa o strang. Presiunea stiu ca nu o poate asigura dar aia nu e problema pt ca am si o pompa de picior cu care pot atinge presiunea necesara, pompa pe care o am oricum cu mine. Probabil solutia ar fi un chit cu ceva filtru tip ciclon atasat pe admisia suflantei. nu poti sa intorci barca pe lateral si doar sa o suflii fara sa aspiri nimic? alta solutie ar fii sa iti iei un aspirator pe acumulatori si faci treaba asta cu ala... https://zivtool.ro/aspiratoare-cu-acumulator/dewalt-dcv584l-qw-aspirator-de-mana-cu-acumulator-144-v18-v54-v-75-l-cu-perii-fara-acumulator-si-incarcator-in-cutie-de-carton-original-p101004122? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Puneți, bre, o poză cu ștromeleagul ăla de cauciug! caunciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 cancioc sau canciog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 (editat) Canci! Nu mai văd videourile alea și tot nu știu cum arată știuletele... O fi ca un dildău? Acum 26 minute, Ruginel a spus: caunciuc Nu știi tu! Editat Februarie 25 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 3 minute, ENEOS a spus: tot nu știu cum arată știuletele... O fi ca un dildău? fixx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Nu, bre, știuletele De Walt (Disney)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Canci! Nu mai văd videourile alea și tot nu știu cum arată știuletele... O fi ca un dildău? Nu știi tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 trebuia sa-i pui si o ruleta langa, sa vada dimensiunea exacta, sau macar ceva reper, un stergator, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Pun mâine poză, poate al meu e mai lung. Suflantă Yato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Gata. Pun si eu in weekend o poza. Sa vedem a cui e mai lunga!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate