pinnochio Postat Sâmbătă la 05:45 Share Postat Sâmbătă la 05:45 La 13.11.2025 la 9:58, Cavaleru a spus: munca Medic ortoped? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Sâmbătă la 06:01 Share Postat Sâmbătă la 06:01 Acum 15 minute, pinnochio a spus: Medic ortoped? hahha nu administrator si mentenata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă De ceva vreme tot ma indeletniceam cu o imprimanta 3D, un Ender 3 V2 luata de la un prieten, pe care am calibrat-o, i-am pus un firmware custom MRiscoC, si multe alte chestii, imi printam cu ea mici piese, adaptoare etc. Functioneaza de minune si acum, doar ca s-a ivit nevoia sa printez chestii mai mari si mai rapid...asa ca am luat un Bambulab P1S Combo cu AMS. Astept acum sa termin camera in care o instalez, intrucat ma mananca ideea de o camera dedicata acestui hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Și un scanner 3d pe când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Și un scanner 3d pe când? Probabil la anul...am multe scule la lista de asteptare :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate