pinnochio Postat Noiembrie 15 Share Postat Noiembrie 15 La 13.11.2025 la 9:58, Cavaleru a spus: munca Medic ortoped? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 15 Share Postat Noiembrie 15 Acum 15 minute, pinnochio a spus: Medic ortoped? hahha nu administrator si mentenata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 09:13 Share Postat Luni la 09:13 De ceva vreme tot ma indeletniceam cu o imprimanta 3D, un Ender 3 V2 luata de la un prieten, pe care am calibrat-o, i-am pus un firmware custom MRiscoC, si multe alte chestii, imi printam cu ea mici piese, adaptoare etc. Functioneaza de minune si acum, doar ca s-a ivit nevoia sa printez chestii mai mari si mai rapid...asa ca am luat un Bambulab P1S Combo cu AMS. Astept acum sa termin camera in care o instalez, intrucat ma mananca ideea de o camera dedicata acestui hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 11:07 Share Postat Luni la 11:07 Și un scanner 3d pe când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 13:00 Share Postat Luni la 13:00 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Și un scanner 3d pe când? Probabil la anul...am multe scule la lista de asteptare :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 14:59 Share Postat Luni la 14:59 Bun, că nu se știe când apelez la tine pentru vreo piesă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă (editat) Si pentru ca sunt in mijlocul unei renovari…am gasit o scuza buna sa incep colectia de DeWalt. Editat 17 ore în urmă de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă buna alegere @Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 13 ore, Ruginel a spus: ....am gasit o scuza buna sa incep colectia de DeWalt. ma, tu ai beut apa dupa Cavaleru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: buna alegere @Ruginel Saru’mana! Pretul a fost cu vreo 50-60 lei mai mare decat pe Zivtool. Pe urmatoarele le iau de acolo intrucat de asta am avut nevoie urgent. Urmeaza un flex, masina cu impact de desfacut suruburi, slefuitor orbital si probabil un acumulator sanatos. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: ma, tu ai beut apa dupa Cavaleru' Nu bre…dar m-am saturat de scule ieftine care clacheaza cand iti este lumea mai draga. De imprumutat nu le imprumut ca m-am lecuit si de asta…deci…sa vina sculele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă +1!! dai un ban, dar stai in fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 56 minute în urmă Share Postat 56 minute în urmă Acum 9 minute, apriliacluj a spus: +1!! dai un ban, dar stai in fata! Cam asa ceva...lunile astea am inlocuit toate surubelnitele cu Unior, clesti de sigurante tot de la Unior...patenti si alti clesti tot Unior...acum mai am de luat asa...mizilicuri. Grosul va fi in sculele de la DeWalt, ca mereu imi gasesc ceva de munca fie prin curte fie pe la motocicletele mele sau pe ale amicilor care mai vin la mine...si m-am cam saturat sa umblu cu prelungitoare si cabluri dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate