mytzam Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) Foarte misto scula. Cuplu puternic. Deocamdată doar am probat-o nu ammpus-o la treaba. Dar cred ca merge si sa dau gauri cu ea in teava patrata. Bine nu zeci de gauri dar cat sa nu mai intind masina du cablu. Editat Mai 22, 2016 de mytzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) Unde gasesc un adaptor de la patrat de juma' de tol la inbus de 19? Cel mai mare pe care l-am gasit in magazin e de 17. Bine, mai sint in seturi de impact dar n-as da 100 si ceva de lei. Editat Mai 22, 2016 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Unde gasesc un adaptor de la patrat de juma' de tol la inbus de 19? Cel mai mare pe care l-am gasit in magazin e de 17. Bine, mai sint in seturi de impact dar n-as da 100 si ceva de lei. Nu inteleg la ce adaptor te referi, cauti imbus de 19 cu patrat de 1/2" http://www.ebay.co.uk/itm/19mm-HEX-KEY-BIT-ALLEN-Socket-1-2-Drive-FRANKLIN-TOOLS-4319-Professional-Quality-/110750153833?hash=item19c9393c69:m:m2vAW5zqUWzT75Yxam5CIyA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Nu inteleg la ce adaptor te referi, cauti imbus de 19 cu patrat de 1/2" http://www.ebay.co.uk/itm/19mm-HEX-KEY-BIT-ALLEN-Socket-1-2-Drive-FRANKLIN-TOOLS-4319-Professional-Quality-/110750153833?hash=item19c9393c69:m:m2vAW5zqUWzT75Yxam5CIyA Exact ala e, 10x. Poate gasesc la noi, totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Asta e? ) sunt pe la noi comercianti care descompleteaza orice trusa de la yato, nu e cine stie ce dar isi face treaba. Eu stiam ca am o dublura dar e de 17 din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Aia e. E un nene in bazar care are stand mare cu Yato dar cea mai mare e de 17. In principiu, ce nu e la el, nu exista. L-am intrebat daca nu aduce sau nu se fac si mi-a zis ca nu sint primul care intreaba. Avea un set de impact dar e 100 si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Tai cu flexul o bucata dintr-un inbus de 19 si il infigi in tubulara de impact cu aceeasi dimensiune. Sau cauti la firme mai serioase de scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Tai cu flexul o bucata dintr-un inbus de 19 si il infigi in tubulara de impact cu aceeasi dimensiune. Sau cauti la firme mai serioase de scule. Ca se gasesc pe la toate colturile asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) Unde gasesc un adaptor de la patrat de juma' de tol la inbus de 19? Cel mai mare pe care l-am gasit in magazin e de 17. Bine, mai sint in seturi de impact dar n-as da 100 si ceva de lei. Foloseste o piulita lunga M12. Hexagonul e de 19mm. O poti folosi lejer cu orice tubulara sau inelara de 19. La impact se mai pierde din energia pistolului daca adopti aceasta solutie. Editat Mai 22, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Ca se gasesc pe la toate colturile asa ... Sint la Flux. Magazinul ala e mai dotat decit toate cele mari de bricolaj la un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Sint la Flux. Magazinul ala e mai dotat decit toate cele mari de bricolaj la un loc. Cat dai pe imbus si pe tubulara mai bine cumperi bit direct sau faci cum a sugerat Cerzar, e o idee buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Cat dai pe imbus si pe tubulara mai bine cumperi bit direct sau faci cum a sugerat Cerzar, e o idee buna. Sincer sa zic, ideea aia e cea mai ok. Tubulara am deja si oricum e vreo 5 lei. M-as mira sa nu se foarfece un surub de 8 din otel din ala de 5,8. Oricum, nu-i urgenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 I don't follow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 I don't follow ... Stai ca am citit printre rinduri raspunsul lui Cesar si am mai pus de la mine ) Asa e cind iti f.uti toata ziua nervii cu un butuc Shimano Alfine si bere in paralel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Foloseste o piulita lunga M12. Hexagonul e de 19mm. O poti folosi lejer cu orice tubulara sau inelara de 19. La impact se mai pierde din energia pistolului daca adopti aceasta solutie. foarte buna idee asta cu piulita de cuplare! Bine de stiut! Ms! +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Piulitele alea pt imbinat tije filetate pot face treaba, corect. Dar, cum ai zis ca vrei de impact, m-am gandit ca e nevoie de forta. Ete fix ce cauti, nu e de negasit: http://www.sculebgs.ro/com-virtuemart-menu-categories/com-virtuemart-menu-categories/scule-mecanica/biti/biti-cu-tubulara-1-2/bgs-4294-bit-imbus-h19x53mm-cu-tub-1-2-detail.html Sau, pt profesionisti: http://www.sculeserviceauto.ro/eshop/index.php?ukey=product&productID=11220 Editat Mai 23, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Am zis doar ca exista in truse de impact, nu ca am nevoie pt. impact. Am luat piulita pt. imbinare de 19, problem solved. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Asta e? ) sunt pe la noi comercianti care descompleteaza orice trusa de la yato, nu e cine stie ce dar isi face treaba. Eu stiam ca am o dublura dar e de 17 din pacate. eu n-as mai lua nimic din targ ca au preturile duble sau chiar triple la multe lucruri fata de http://www.yatoshop.ro/ ! daca am nevoie de ceva de la Yato le comanda online si le ridic de la un magazin de la mine din cartier unde livreaza astia marfa. deci e gratis si e si mai aproape decat de Autovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Doar in cazuri extreme apelez la scule yato, sunt de rahat, am luat o trusa de tarozi yato de 5mm sa imi fac treaba cu ei si nu a taiat nici macar un gang si s-a spart, de retinut ca era nr.3 am filetat cu 1 si cu 2 inainte, dupa care m-am enervat ffff tare si am investit 500lei in cateva truse de tarozi adevarati de cobalt dar nu mai am nici un stres de atunci. Sculele de la yato sunt foarte casante si daca tragi putin mai tare de ele se sparg efectiv, cel putin asta am observat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 O cheie reglabila buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 O cheie reglabila buna? Merg si alea ieftine nu trebuie sa fie de firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 O cheie reglabila buna? De ce ai vrea asa ceva? e una dintre cele mai de rahat chei din punctul meu de vedere. Nu poti intra peste tot cu ea din cauza falcilor mari si se slabeste falca mobila in timp ce lucrezi cu ea astfel incat trebuie ajustata constant sau trebuie sa tii melcul fix cu mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Pai ma gindeam ca cele mai bune nu au problema cu melcul, ca nu se invirte singur. Iaca am mai invatat ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 (editat) Pai ma gindeam ca cele mai bune nu au problema cu melcul, ca nu se invirte singur. Iaca am mai invatat ceva... Nu am detinut niciodata una de "calitate" in schimb oricunde am mers, indiferent de cat de profi sau neprofi a fost service-ul nu am vazut chei reglabile. Chiar ... face Facom asa ceva? Ar fi Editat Iulie 25, 2016 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Succesuri la desfacut piulite deformate cu cheia reglabila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate