Mihaif2000 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 cu ce motoreta mergi si cam care te astepti sa fie viteza medie? Sa sti ca transfagarasanul e inchis intre orele 13-16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 cu ce motoreta mergi si cam care te astepti sa fie viteza medie? Sa sti ca transfagarasanul e inchis intre orele 13-16. honda cbr f4. viteza medie nu am de unde sa stiu, depinde de zone si de drum. Stiu ca e inchis, ms frumos de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Eu nu o sa ma pot tine dupa cbr-ul tau asa ca o sa zic pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) Maine 07.08.trec niste confrati motociclisti din Bucuresti in drum spre Transfagarasan. La ora 9-9.30 ma intalnesc cu ei la Bascov si-i voi insoti pana la Vidraru sau poate mai sus. Daca mai doreste cineva sa mearga, ne intalnim la ora 9.00 la Bascov, dupa sensul giratoriu spre C de Ag. Editat August 6, 2012 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Maine 07.08.trec niste confrati motociclisti din Bucuresti in drum spre Transfagarasan. La ora 9-9.30 ma intalnesc cu ei la Bascov si-i voi insoti pana la Vidraru sau poate mai sus. Daca mai doreste cineva sa mearga, ne intalnim la ora 9.00 la Bascov, dupa sensul giratoriu spre C de Ag. cand treceti prin C de Arges poate opriti si la mine nitel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) cand treceti prin C de Arges poate opriti si la mine nitel... La dus sau la intors? Esti in concediu? Te sun cand plecam din Pitesti. Editat August 7, 2012 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 La dus sau la intors? Esti in concediu? Te sun cand plecam din Pitesti. de unde concediu, is la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Bine ca trebuia sa pui jdemii de postari! Sambata ma bate un gand sa fac o tura de genul: Pitesti, C.lung, Rasnov, Poiana Bv. Bv, Predeal, Sinaia, Breaza, Ploiesti, si acasa, si mi-e cam tarseala sa merg singur. Cine vrea sa mearga, eu plec la ora 9.00 de la Petrom Podul Viilor (nu Petrom V, pentru cunoscatori). Editat August 14, 2012 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Bine ca trebuia sa pui jdemii de postari! Sambata ma bate un gand sa fac o tura de genul: Pitesti, C.lung, Rasnov, Poiana Bv. Bv, Predeal, Sinaia, Breaza, Ploiesti, si acasa, si mi-e cam tarseala sa merg singur. Cine vrea sa mearga, eu plec la ora 9.00 de la Petrom Podul Viilor (nu Petrom V, pentru cunoscatori). Eu as veni, cred ca si utilizatorul Vrai, insa cum am probleme cu coloana, posibil sa merg pana la Bv si sa ma intorc apoi de acolo, nu sunt sigur ca spatele meu obosit face fata la ceva mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Eu as veni, cred ca si utilizatorul Vrai, insa cum am probleme cu coloana, posibil sa merg pana la Bv si sa ma intorc apoi de acolo, nu sunt sigur ca spatele meu obosit face fata la ceva mai lung. Pai, la Brasov, suntem aproape la jumatatea distantei. Om vadea maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Vin si eu, ne vedem la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Pe 1 si 2 sept. la Campulung este etapa de viteza in coasta. Eu o sa plec duminica pe la 10 de la OMV Podul viilor, ca sambata sunt la servici. Daca mai sunt doritori, ne intalnim acolo. Editat August 29, 2012 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Pe 1 si 2 sept. la Campulung este etapa de viteza in coasta. Eu o sa plec duminica pe la 10 de la OMV Podul viilor, ca sambata sunt la servici. Daca mai sunt doritori, ne intalnim acolo. TU??? DUMINICA???? si pleci de la OMV aha =)) Editat August 29, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Care mergi spre rasnov? vineri sau sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ritz Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Care mergi spre rasnov? vineri sau sambata. Salut Iulica,eu o sa plec vineri pe la ora 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Eu voi pleca sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 eu inca nusitu, vineri sau sambata. Salut Iulica,eu o sa plec vineri pe la ora 15. Merg eu si paduraru cu tine de maine. Da si tu un telefon inainte de pleacare. 0755012789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 vineri pe la 15.00 plec si eu, ne vedem la intrarea in campulung??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ritz Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) vineri pe la 15.00 plec si eu, ne vedem la intrarea in campulung??? Bineinteles Traiane....care ajunge primul da un tel. Editat Septembrie 6, 2012 de ritz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Bineinteles Traiane....care ajunge primul da un tel. eu zic ca nu e ok, ca de pe moto nu raspund nici batut ne sunam la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Iese cineva la o tura in weekend-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Maine merg la "Babele", nu este o tura enduro, se pare ca s-a asfaltat si platoul Bucegilor... Plec la 10 din OMV-ul prundu (spre autostrada) pe traseul: https://maps.google.ro/maps/ms?msid=202183035481900471960.0004ca4cecc4ae7cfd08e&msa=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 In week-end se pare ca va fi vreme buna, ma gandesc sa merg pana la Balea , daca mai sunt doritori, dati de veste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate