moscku Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 haidetzi .... pareri opinii ce faceti inca nu v-ati revenit din betzie, de la ploaie, de la oboseala si drum? astept poze, filmuletze, si tot ceea ce vretzi voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 slab ..slab ..slab.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 OK. ceva poze de la mine aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...17444&st=60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 altcineva nu mai are poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Citeva poze de la parada si concursuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 (editat) A fost acceptabila intrunirea . concursurile si spectacolele nu au fost cine stie ce . eu am venit sa vad motociclete , sa aud rateuri sa vad burnouturi , parada mi-a placut , am avut ocazia sa merg alaturi de peste 500 de bikeri . am stat daor o noapte la cort . cam piperate preturile . mai vin si la anu POZE : Editat August 27, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 "01.00 – 01.30 Midnight Sex-Show" Foarte tare mi-a placut,nu stiu ce a fost pe scena sau unde trebuia sa se tina dar,tare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 "01.00 – 01.30 Midnight Sex-Show" Foarte tare mi-a placut,nu stiu ce a fost pe scena sau unde trebuia sa se tina dar,tare rau. Hehehe........a tinut si de data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Slab ..... mort. Prea multe lipsuri care trebuie mentionate. Si la niste parliti de rockeri motociclisti trebuia sa fie de ajuns cocina aia de WC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 De tot _cacatu. 1. scump la intrare 2. FARA TOALETE ECOLOGICE. Trebuia sa intri in prostia aia puturoasa 3. Sandwich = 25.000 si continea: o felie paine + o felie parizer naspa + o feliutza cascaval de 2 lei + o mica feliuta de rosioara 4. Micul = 20.000 -> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Sambata dimineata la ora 8 am luat o apa minerala Dorna la jumate cu 20.000. La ora 9 ne-am mai dus sa luam niste apa si cefa cafea. Apa minerala se facuse 30.000 !!!!!!!!!!! ATAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Bine ca nu am intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Poze la mine pe serv: http://86.106.187.134/Baiazid/2006augSnagov/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pisicuta Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 cateva poze facute din mers... Sambata dimineata la ora 8 am luat o apa minerala Dorna la jumate cu 20.000. La ora 9 ne-am mai dus sa luam niste apa si cefa cafea. Apa minerala se facuse 30.000 !!!!!!!!!!! ATAT ! Cred ca a avut barmanul ceva cu tine. Eu am luat cu 20 si mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 mai e un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Buftea Barbeque Bikers s-a distrat pt ca si pana cand ! In rest... organizarea nota 5, preturile nota 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 slab de tot la un moment dat se umpluse campingu ( partea care era cu fatza la scena de o groaza de mashini cu numar de ilfov parca era intrunire moto :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 slaba prezenta la parada, noroc cu bulgarii cu ceafa groasa care au mai ingrosat coloana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 au dreptate cei dezamagiti. 200 000 intrare pe ce? pe alea doua formatii + ala de behaia acolo ? program - un mare ZERO. preturi - total nejustificate si orientative,cred ca decideau pretul in fct de fatza fiecaruia. 42 + 42-> 84 KM Parada, ceva artisti prin coloana , unul s-a imprastiat pe jos cat era el de mare ( Ducati rosu , 999 cred) In fata Casei poporului - nimic, Politia urla prin statii sa le ia actele celor care mergeau prin zona aia centrala , erau unii care mai ridicau cate o roata ... Ne-am dus pana acolo, am oprit, ne-am uitat unii la altii vreo 10 min intr-un soare infernal si am luat-o inapoi spre Snagov...mai bine faceam parada spre Ploiesti, am fi iesit mai bine la per total... Vor veni si poze, dar dupa ce le descarc..... Cei care n-au fost, n-au pierdut mare lucru, dar au castigat 200 000 plus inca vreo 200 000 gazul de la parada.... PS: pt organizatori -> data viitoare puneti pe afis si ceva nume mai sonore, bagati un metallica,GunsNRoses, Nightwish...poate gasiti cativa care sa creada programul cum au crezut si cei care au fost....Tind sa cred ca a fost mai faina intrunirea de anul trecut de la bucuresti, cea care nu s-a tinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 (editat) bulgarii au fost dementziali . oare mai vin la anu? oricum daca faceai abstractzie de unele lucruri si nu asteptai tot de la organizatori , era bine. io am reusit sa ma simt bine. mai nasol cu fetele apropo , vineri seara a cantat o trupa numai de fete cu o singura uscaciune. buna era baterista si frumoasa , stie cineva mai multe detalii? Editat August 27, 2006 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Am fost si eu azi! Nu mai erau multi. Calm si plictiseala! M-am inbolnavit cand am vazut...(prima poza) Detalii,(e luata din tara,cat costa)ceva...stie cineva?Am uitat sa ma uit la numar. Dupa ce am fost capabila sa ma urc la volan...am plecat spre... (a II-a poza) Felicitari baietilor.Ce bestiala competitie!!!Bravo baieti (participanti)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Intrare + beznina + o cola de dimineata sa-mi revin dupa In rest mancare bautura de acasa. Altar de la ce ora a cantat, ca io nu i-am auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate