Vizitator Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 poate ca am un naked...dar ma simt choppersit.... inginer electrotehnica....dar in cartea de munca scrie operator-programator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Eu politist.Deci suntem trei <small>--- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:27 -------------</small><br/> meserie!! biker dar fara motor functional!! mecanic de motocloante, vopsitor ( tot de motocloantze ) si in rest ma ocup cu halberea Noroc!!Inca una si te-ai dus!? <small>--- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:28 -------------</small><br/> instalatii-incalzire,sanitare,gaze,ac...etc <small>--- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:29 -------------</small><br/> Grafician calculator. Design si DTP in publicitate. in prezent...la o editura...fac coperti de carti, afise, postere, pliante, flyere....ma ocpu si de-un printer digital mare xerox....deci, daca aveti nevoie de ceva...contact me, ca am nevoie de comision anu' asta (sper sa) iau diploma de licenta in jurnalism... jobu' visat: sa am emisiunea mea la un radio national....ceva gen "Asta la revista mesei" cu Liviu Mihaiu de la Guerilla. Departe dar nu renunt:P Pai in numele tuturor iti urez noroc! <small>--- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:31 -------------</small><br/> eu ma ocup cu infiintari / modificari societati comerciale Felicitari.....se fac bani in meseria asta?Ca nu am mai auzit de asa ceva, (daca sunt din creierul muntilor ) <small>--- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:33 -------------</small><br/> Eu sunt inginer de instalatii (Ventilatie, incalzire, sanitare etc.) Cand imi fac casa iti dau de lucru!Dar pana atunci stai linistit ca mai e un pic --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:35 ------------- poate ca am un naked...dar ma simt choppersit.... inginer electrotehnica....dar in cartea de munca scrie operator-programator... Lasa ca stim noi ca pana la urma iti iei chopper!Asa-i? Editat Ianuarie 13, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Bine v-am gasit. Asistent manager in prezent...pisaloaga in devenire. Daca aveti impresia vreodata ca aveti nevoie de un psiholog, nu ma cautati acasa ...doar urcati-va pe motor si mergeti la munte... ma gasiti acolo. Iarna scurta va urez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Bine v-am gasit. Asistent manager in prezent...pisaloaga in devenire. Daca aveti impresia vreodata ca aveti nevoie de un psiholog, nu ma cautati acasa ...doar urcati-va pe motor si mergeti la munte... ma gasiti acolo. Iarna scurta va urez! ... deci nu sunt singura service agent momentat, in 2 sapt asistent managr si sper in viitor psiholog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Hello everyone.Eu sunt cel mai ratat dintre chopperisti De ceva vreme jobul meu este cel din semnatura.Castig prost ,ma gandesc sa-l schimb Editat Ianuarie 19, 2008 de nou_nascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Hello everyone.Eu sunt cel mai ratat dintre chopperisti De ceva vreme jobul meu este cel din semnatura.Castig prost ,ma gandesc sa-l schimb Pai oricum iti uram succes in cautarea unui job! --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 00:07 ------------- ... deci nu sunt singura service agent momentat, in 2 sapt asistent managr si sper in viitor psiholog Atunci cer "HELP" sunt obsedat de motoare si calatorii !(scuze de off topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 salut conform diplomei : inginer diplomat (specializarea Echipamente Periferice, Automatizari si Roboti Industriali).. in prezent : proiectant sisteme de avertizare a incendiilor si de alarmare impotriva efractiei.. iar pe viitor sper undeva in modelare 3D (CATIA, SolidWorks, ... ), iar dupa viitor ies si eu la pensie si ma dau non-stop cu motoru' nu ma dau de-o parte de la eventuale proiecte off-service numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orzaruct Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Salutare, sunt Bogdan din Constanta, cu sufletul sunt chopper-ist de mult, dar abia de un an am reusit sa-mi iau primul motor, un VN 400 Clasic si de profesie sunt navigator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOCOmotive Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Sa mai spun ce muncesc sau se subantelege? Si las' ca-mi iau si eu motor... acum fac scoala(A+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beculetz16 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Sa mai spun ce muncesc sau se subantelege? Si las' ca-mi iau si eu motor... acum fac scoala(A+ :D eu sint bautor de BERE si din asta se cistiga baniii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 redactor radio... si multe alte alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Grafician calculator. Design si DTP in publicitate. anu' asta (sper sa) iau diploma de licenta in jurnalism... jobu' visat: sa am emisiunea mea la un radio national....ceva gen "Asta la revista mesei" cu Liviu Mihaiu de la Guerilla. Departe dar nu renunt:P redactor radio... si multe alte alea imi pui si mie o pila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 imi pui si mie o pila? cauti job? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Sa mai spun ce muncesc sau se subantelege? Si las' ca-mi iau si eu motor... acum fac scoala(A+ Cand eram pe la 13-14 ani am vrut sa ma fac mecanic de locomotiva dar din pacate am ajuns ceva ce nu are nici o legatura cu asta!Oricum bine ca am motor!Bafta la A! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviudurbac Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salut! vama, vames, vamesie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOCOmotive Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) eu sint bautor de BERE si din asta se cistiga baniii Omule,nu ma nenoroci tocmai acum,cand mi-am descoperit adevarata vocatie! Hai,zi-mi ca mai sunt locuri la firma unde lucrezi matale(banuiesc ca-ti dai silinta sa fii angajatul model,nu?) <small>--- Mesaj completat în 08 Feb 2008 11:53 -------------</small><br/> Mersi de urare,Ice! N-ai pierdut mare lucru,cel putin la capitolul financiar. Daca erai mai pe-aproape te faceam o tura(bine-nteles daca te lipseai oleaca de Viraga!) Editat Februarie 8, 2008 de LOCOmotive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Omule,nu ma nenoroci tocmai acum,cand mi-am descoperit adevarata vocatie! Hai,zi-mi ca mai sunt locuri la firma unde lucrezi matale(banuiesc ca-ti dai silinta sa fii angajatul model,nu?) <small>--- Mesaj completat în 08 Feb 2008 11:53 -------------</small><br/> Mersi de urare,Ice! N-ai pierdut mare lucru,cel putin la capitolul financiar. Daca erai mai pe-aproape te faceam o tura(bine-nteles daca te lipseai oleaca de Viraga!) Apropo ce moto ai, ca nu prea ai completat profilul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOCOmotive Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Apropo ce moto ai, ca nu prea ai completat profilul! Parca am zis.. Am Pegas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Parca am zis.. Am Pegas Lasa ca poate Cel de sus ii se face mila de tine si cine stie!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 student la dinti ...in cautare de pacienti pe care sa dau examene....va bagati? ...pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 student la dinti ...in cautare de pacienti pe care sa dau examene....va bagati? ...pace! Mai tre sa merg la un control ca cine stie cat se mai largesc canioanele in gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 (editat) conform diplomei, inginer mecanic in prezent, tot un fel de militian (nu spun unde ca e "secret") Editat Martie 15, 2008 de panzerseba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 oi fi frate de birou cu leobadboy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 conform diplomei, inginer mecanic in prezent, tot un fel de militian (nu spun unde ca e "secret") Si eu ceva de genu asta sunt ! Bun venit in gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) salutare ,- aproape jurist-,licentiat in drept cu ajutorul intunericului vinerea viitoare pe 21 martie,cand am examenul de licenta!dupa,sincer sunt in dilema,am o firma in suceava de organizat evenimente festive,din 2005,dar as renunta ca imi mananca tot timpul vara ,inclusiv week-end-urile,si nici profitul nu e extraordinar,m-as baga pe la politie,dar e cam greu si trebe spaga multa,m-as angaja consilier juridic ,dar se plateste f prost,m-as baga pe la asigurari,dar nu stiu exact ce presupune,m-as apuca de alta afacere dar parca m-am saturat sa mi se sparga mie toate oalele in cap si sa nu-ti mai ticneasca o iesire ,o betie,pt ca te gandesti mereu ce trebe facut ,cum sa multumesti clientii,cum sa te dezvolti,cum sa scapi de controale,ce faci cu angajatii care te fura si stau degeaba,etc-bunaoara voi lasa hazardul sa decida, merg cu valul,si sper sa gasesc si eu ceva decent,care sa-mi permita sa ma ocup de pasiunile mele(motociclism,parapantism,parasutism,calatorii,munte,si pescuit),si sa-mi furnizeze si sumele necesare pt a suporta costurile pe care le presupune viata traita asa cum inteleg eu sa o traiesti.safe ride si sper ca voi sa stati mai bine ca mine la capitolul asta. ps:sugestii ceva de joburi in nord tarii? Editat Martie 16, 2008 de brujaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate