spednatz Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Help! Am observat ca imi atarna un furtunas sub motor pe partea dreapta. Ce poate fi ca nu am nici un fel de cunostinte tehnice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 nu l-ai mai vazut pana acum? la vs1400 este un furtunas care atarna, dar vine de la radiatorul de ulei cred, s-ar parea ca e pt. surplusul de ulei (nu stiu) - nu e prea avizat raspunsul, dar poate si la tine e ceva similar, desi racirea e pe apa, ... verifica pana unde ajunge capatul care atarna, si daca gasesti ceva ce seamana cu un "stutz" inseamna ca a cazut, daca nu, si daca e prins cu vreun colier din metal/plastic nu fdeparte de capat inseamna ca asa e m-am bagat si eu ca musca ... cei cu motoare ca si al tau stiu mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Nu am putut sa vad de unde vine, oricum de undeva de sus. Atarna cam 10 cm. L-am vazut abia ieri cand ma tavaleam pe jos ca sa montez crash-barul. Coboara in jos pe langa o piesa patrata impreuna cu un alt furtunas care intra intr-un stut din acea piesa. Alt stut nu am mai vazut pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Nu am putut sa vad de unde vine, oricum de undeva de sus. Atarna cam 10 cm. L-am vazut abia ieri cand ma tavaleam pe jos ca sa montez crash-barul. Coboara in jos pe langa o piesa patrata impreuna cu un alt furtunas care intra intr-un stut din acea piesa. Alt stut nu am mai vazut pe acolo. Nu stiu exact la tine cum e dar la toate moto atarna furtunase pe sub motor,de la baterie(cele cu acid),de la vasul de expansiune,etc. Trage USOR !!! de el in jos si daca nu se misca inseamna ca e ok.Daca se misca(adica il poti trage)inseamna ca a iesit de undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am intruder!!!!!!!!!! din pacate nu am poze inca cat ulei intra in motor la un intruder de 800 din 92 ? , ca vreau sa-i schimb uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am intruder!!!!!!!!!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 cat ulei intra in motor la un intruder de 800 din 92 ? , ca vreau sa-i schimb uleiul La VS 800 (probabil ca de asta e, daca e din 92), intra 2.4 L la schimb simplu, sau 2.8 L daca schimbi si filtrul. Apropo, pentru cei care au schimbat filtrul de ulei la VS 800: cu ce l-ati desurubat? - ca eu nu gasesc nicaieri cheie speciala pentru filtru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Cu mopsu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Cu mopsu. Exista la orice mag.de piese auto sau la Peco,cheie reglabila pt filtru de ulei !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 La VS 800 (probabil ca de asta e, daca e din 92), intra 2.4 L la schimb simplu, sau 2.8 L daca schimbi si filtrul. ok , mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 beeene, ma duc sa caut mops la peco... daca nu gasesc, datzi 1 br rc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Salut , poate sa-mi spuna cineva daca la C800 ( VL800 ) model 2007 cauciucurile sunt tubeless sau nu ? Sau eventual cum pot afla acest lucru , si ce am e facut sa am cauciucuri tubeless. Deasemenea , am citit undeva ca nu are chiar cele mai fericite frane posibile , si-a modificat vreun posesor placutele sau sistemul de franare la C00 ? Si-a pus cineva tahometru pe C800 ? Editat Aprilie 11, 2008 de assante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Salut , poate sa-mi spuna cineva daca la C800 ( VL800 ) model 2007 cauciucurile sunt tubeless sau nu ? Sau eventual cum pot afla acest lucru , si ce am e facut sa am cauciucuri tubeless. Daca are spite, nu este tubeless. Ca sa poti pune tubeless pe roata cu spite, trebuie sa faci cumva ca zona mediana a rotii, unde ies spitele din janta, sa fie etanseizata. Din cate stiu, e greu de facut ca sa fie sigur 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Daca are spite, nu este tubeless. Ca sa poti pune tubeless pe roata cu spite, trebuie sa faci cumva ca zona mediana a rotii, unde ies spitele din janta, sa fie etanseizata. Din cate stiu, e greu de facut ca sa fie sigur 100%. Din cate stiu eu,chiar daca ar etansa perfect zona spitelor,nu poate pune tubeless pt ca nici janta pe margini nu va etansa !!! Assante ca sa ai tubeless ar tre sa schimbi rotile cu totul. Cruiserele cu tambur pe spate intradevar nu au chiar cele mai bune frane,in sensul ca tre sa apesi mai tare pe pedala,dar ai frana de motor si cea de fata pe disc care te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Multumesc pentru raspunsuri , m-am lamurit cu cauciucurile . Modificari la sistemul de franare pe C800 ( sau M800 , care cred ca are acelasi sistem ) si-a facut cineva , si daca da , poate ne explica si noua cum poti faci un cruiser sa franeze mai bine :-) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) sper ca nu sunt prea tare off topic daca postez aici tinand cont ca piesele le-am dat jos de pe un intruder, deci cu scuzele de rigoare... tobe custom luate de pe louis, au fost montate 2 saptamani dupa care le-am dat jos ca mi-am facut eu niste tunuri goale sa le aud sunt in perfecta stare. pretul lor pe louis e de 50 de euro bucata. faceti-mi o oferta si discutam http://www.louis.de/_306d3be5f70a90894f410...tnr_gr=10027007 scaun stock de suzuki intruder vl 1500 - habar n-am cat vreau pe el:) cat se ofera ghidon - cel din poza, la fel astept oferta stop suzuki intruder vl 1500 - cel din poza mansoane pentru semnalizari in ghidon - cele din poza oglinzi - ghici de unde? tot din poza casca chopper originala Harley davidson import state. nepurtata ca mi-e mica e marimea M. a costat 150 de dolari dar din nou negociem:) emblema metalica in fata astept clienti:) asfalt uscat! Editat Aprilie 13, 2008 de chipvar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Codrutz Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Salut, am si eu un Intruder C800, cumparat anul trecut prin Iunie odata cu permisul. E primul meu motor si imi place la nebunie sa ma dau cu el. I-am pus engine guards si trebuie sa-i mai pun sissy bar si niste ornamente cromate pe care le-am cumparat de anul trecut din toamna, dar n-am apucat inca sa le pun. O sa postez si poze in curand cu el. Eu sunt din Bucuresti, daca se organizeaza vreo intalnire ceva, va rog dati-mi si mie pm, ca nu intru prea des pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Si-a pus cineva tahometru pe C800 ? eu am adaugat si sunt f hepi cu el. ma ajuta mult. l-am luat de la pravalia de la romana de la metrou... doar cand e de spalat motoru trebuie invelit in plasitc ca nu-i place apa... aha... si nu avea bec, a trebui adaugat... --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 16:06 ------------- vreau sa pun pe 800-le meu un rezervor mai viril.... un sfat? o parere? multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cine ti l-a montat si cum se realizeaza asta ? Si cat costa te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 nu-mi cere te rog date tehnice, nu e domeniul meu forte . mi l-a montat nenea acela din spatele benzinariei agip (constantin, parca), dar nu l-as recomanda, nu mi s-a parut prea serios... a costat 50-60 euro, sau cam asa ceva, nu mai tin minte, a trecut ceva vreme... oricum, il gasesti in cataloage la luis sau highway hawk... sorry ca nu te pot ajuta mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Am vb cu Codrutz si am stabilit ca poate facem o plimbare spre sf saptamanii daca e vreme buna , mai sunt intruderisti care vor sa mearga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) intruderul meu Editat Aprilie 14, 2008 de radoo_cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) La mine nu merge uploadul de poze , altfel puneam si eu niste poze cu intruderul meu . Rar vezi un site sa se incarce mai greu ca acesta . Mai bine puneau taxa si plateam acolo 1-2 E / luna si luau un hosting sanatos , macar nu mai pierdeam atata timp pentru incarcarea paginilor . Editat Aprilie 14, 2008 de assante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 vreau sa pun pe 800-le meu un rezervor mai viril.... un sfat? o parere? multam anticipat Doar sa il tai pe asta si sa-l latesti la un tinichigiu,dar eu unul nu ii vad rostul e benzina pe toate drumurile,si la un drum mai lung tot tre sa mai faci pauze,le faci direct la peco.Si nici ca aspect nu cred ca ar da bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 mah... prefer autonomia si siguranta... hai sa iti dau un exemplu. sambata am facut bucuresti - calarasi - adamclisi - medgidia - bucuresti. urasc autostrazile, asa ca le evit cat pot. sambata, insa, avand in vedere ca pe calarasi-adamclisi ne-am facut c...urul prastie (nu va duceti cu cioparele pe acolo, e varza drumul) am zis hai sa revenim pe autostrada... a fost prima mea iesire pe mareata a2, asa ca habar nu aveam de lipsa benzinariilor. noroc ca mi-a picat fisa din timp si am iesit pe la lehliu gara, unde am bagat 11, 75 litri... adica mai aveam putin si mergeam pe vapori... oricum... nu cred ca ar arata prea rau, dar asta voi vedea... si daca nu arata bine, enitaim pot sa pun la loc rezervorul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate