calutz Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 stie cineva cam ce dimensiuni merg pt coburi la intruder vs800?si ce forma ar incapea mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Vand urmatoarele piese de Intruder 1500 CL Sissy bar=120 eu. Ghidon(25mm)=25 eu. Risere(8cm)=20 eu. Oglinzi=20 eu. Far=40 eu. Proiectoare=30 eu.(buc) Suport proiectoare=20 eu. Semnale(fata-spate 4 buc)=30 eu. Stop spate=25 eu. Saua fata=50 eu. Saua spate=40 eu. Rezervor(fals)=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament=100 eu. Capacele ce acopera rezervorul=20 eu. Suport picioare fata=50 eu. suport picioare spate= 40 Cutie pt.scule cromat=25 eu. Preturile sunt negociabile (in limita bunului simt) N-am putut sa incarc pozele Pt.cei interesati trimit prin mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 vand finale de intruder stare f buna si pret pe masura 150lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Am impresia ca am mai intrebat odata, dar nu-mi mai gasesc postul. Batranetea. Asadar: de unde cumpar un cdi pt Intruder 1400? Multam. Geo ebay sau incearca sa vorbesti cu cei de pe intruderalert.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Vand urmatoarele piese de Intruder 1500 CLSissy bar=120 eu. Ghidon(25mm)=25 eu. Risere(8cm)=20 eu. Oglinzi=20 eu. Far=40 eu. Proiectoare=30 eu.(buc) Suport proiectoare=20 eu. Semnale(fata-spate 4 buc)=30 eu. Stop spate=25 eu. Saua fata=50 eu. Saua spate=40 eu. Rezervor(fals)=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament=100 eu. Capacele ce acopera rezervorul=20 eu. Suport picioare fata=50 eu. suport picioare spate= 40 Cutie pt.scule cromat=25 eu. Preturile sunt negociabile LA UNELE PIESE(in limita bunului simt) N-am putut sa incarc pozele Pt.cei interesati trimit prin mail + Dragbar(25mm/100cm)=25 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. POZE AICI! http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76389-piese-vl-1500/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Cumpar furca + roata fata de Intruder (700,750,800,1400) . 0723656643 Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 + Dragbar(25mm/100cm)=25 eu.Suport aripa spate cromata=20 eu. POZE AICI! http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76389-piese-vl-1500/ up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Salutare ! Am revenit cu stresul ) AM probleme cu comutatorul de la frana de mana ,declanseaza foarte tarziu .A fost desfacut si curatat .CEva idei cum sa repar aceasta problema destul de grava ? Astept un sfat ... REspect Si Sarbatori Fericite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 pai eu zic sa inlocuiesti intrerupatorul, nu costa foarte mult si se potriveste de la mai multe modele,chiar si de la unele scutere,vezi la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 rahat dezmembrari...ia-ti frate unu nou de pe louis ca te costa 8 euro.code number 10032207 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 rahat dezmembrari...ia-ti frate unu nou de pe louis ca te costa 8 euro.code number 10032207 Salutare sunt mai idiot CLAR ASTA ..Nu am sa ceva la mine este cumva pe pompa de la frana nu se poate schimba Decat cu toata pompa e frana . Este un Intruder din 89 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Vand urmatoarele piese de Intruder 1500 CL Ghidon(25mm)=25 eu. Risere(8cm)=20 eu. Oglinzi=20 eu. Far=40 eu. Semnale(fata-spate 4 buc)=30 eu. Saua fata=50 eu. Saua spate=40 eu. Rezervor(fals)=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament=100 eu. Capacele ce acopera rezervorul=20 eu. Suport picioare fata=50 eu. suport picioare spate= 40 Cutie pt.scule cromat=25 eu. Dragbar (25mm,100cm)=25 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. Preturile sunt negociabile la UNELE PIESE (in limita bunului simt) Tel:0753461067 POZE AICI! http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76389-piese-vl-1500/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bila_arad Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Salut, Vand windshield ptr Suzuki VL 1500. Pret: 150E. Se poate folosii si ptr alte modele daca se modifica suportii de prindere. Deocamdata nu am poze dar e ceva de genul asta: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...%26tbs%3Disch:1 Daca va intereseaza PM sau 0723161527 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Am reusit si mi-am luat Intruder-ul visurilor mele, iar azi am iesit la prima plimbare din ast an Ne vedem in trafic! Intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Felicitari,sa-l stapinesti cu placere ! Intruder cu cauciucuri cu cuie,ca la cross,n-am mai vazut....sau,te-ai plimbat cu el intr-o sera...? Acuma,lasind gluma la o parte,ti-as recomanda sa stai potolita,pina se mai incalzeste afara.Chiar daca nu-i zapada pe jos,tot e asfaltul prea rece,si n-ai aderentza cum trebuie.Ar fi pacar sa dai cu el de pamint,asa,de proaspat luat... Editat Ianuarie 7, 2011 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Intruder cu cauciucuri cu cuie,ca la cross,n-am mai vazut....sau,te-ai plimbat cu el intr-o sera...? Acuma,lasind gluma la o parte,ti-as recomanda sa stai potolita,pina se mai incalzeste afara.Chiar daca nu-i zapada pe jos,tot e asfaltul prea rece,si n-ai aderentza cum trebuie.Ar fi pacar sa dai cu el de pamint,asa,de proaspat luat... Era zapada doar pana la drumul principal, dupa a fost ca-n palma. Putin polei la dus, cam frig, dar a meritat!! Si nu am mers tare, mai ales ca era si prima excursie impreuna - maxim 60. Nu mai vine primavara odata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Felicitari si sa-l stapanesti sanatoasa. Ai dat SV-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Felicitari si sa-l stapanesti sanatoasa.Ai dat SV-ul? Multumesc mult! Da, SV-ul e dat de luna trecuta. O sa imi iau zilele astea geaca plus cizme de aici... http://www.foxcreekleather.com/ Sa vad, poate iau si coburi. Mesaj completat Intrebare mai de blonda, va rog: cum desfac saua pasager? Am vazut ca are un nimbus in spatele seii, pe aripa, am incercat sa il desfac, dar nu s-a clintit. Nu am insistat sa nu rup ceva. Mai e vreun loc de umblat? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Multumesc mult! Da, SV-ul e dat de luna trecuta. O sa imi iau zilele astea geaca plus cizme de aici... http://www.foxcreekleather.com/ Sa vad, poate iau si coburi. Mesaj completat Intrebare mai de blonda, va rog: cum desfac saua pasager? Am vazut ca are un nimbus in spatele seii, pe aripa, am incercat sa il desfac, dar nu s-a clintit. Nu am insistat sa nu rup ceva. Mai e vreun loc de umblat? Multam * in primul rand, felicitari ptr. achizitie! superba motoreta, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente! in al doilea rand, cu saua de pasager nu stiu daca e la fel ca la VS, dar incearca si asa: scoate intai saua din fatza, dupa ce ai dat aripile alea mici jos, care "incadreaza" saua, apoi vezi daca in "botul" seii din spate ai un fel de furca, care intra sub saua pilotului si se prinde cu 2 suruburi in pozitia aia. la mine asa era, deci de fiecare data cand vroiam sa umblu la firele de alimentare becuri pe spate - de ex. - trebuia sa scot ambele sei, ca nu se putea altfel ...munca patriotica! bafta! l.e. ah! acum m-am uitat mai bine, nu cred ca trebuie date si aripioarele alea laterale jos, cred ca saua fatza iese fara. Editat Ianuarie 11, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Suzuki intruder 800 1995 , aprox. 40 000 km negru , stare f.buna ( orice test ), multe lucruri extra + toate piesele pt. a fi adus la starea originala pret 3000 E NEGOCIABIL , orice detali pe mail sau tel. 0757916399 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Suzuki intruder 8001995 , aprox. 40 000 km negru , stare f.buna ( orice test ), multe lucruri extra + toate piesele pt. a fi adus la starea originala pret 3000 E NEGOCIABIL , orice detali pe mail sau tel. 0757916399 Dan mobra asta are un sunet demential! vinzare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 * in primul rand, felicitari ptr. achizitie! superba motoreta, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente! in al doilea rand, cu saua de pasager nu stiu daca e la fel ca la VS, dar incearca si asa: scoate intai saua din fatza, dupa ce ai dat aripile alea mici jos, care "incadreaza" saua, apoi vezi daca in "botul" seii din spate ai un fel de furca, care intra sub saua pilotului si se prinde cu 2 suruburi in pozitia aia. la mine asa era, deci de fiecare data cand vroiam sa umblu la firele de alimentare becuri pe spate - de ex. - trebuia sa scot ambele sei, ca nu se putea altfel ...munca patriotica! bafta! l.e. ah! acum m-am uitat mai bine, nu cred ca trebuie date si aripioarele alea laterale jos, cred ca saua fatza iese fara. Multumesc mult de urari! Sfatul o sa il aplic maine, o sa incerc sa ajung de pe plantatie ceva mai devreme, sa vad si eu ceva din motor. Pe sambata o sa ies cu ea la o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) pentru cei cu vs400: http://www.algonet.se/~ktillman/intruder/400-spec.htm Technical specifications for the VS400 - initially made for the Japanese market The 400 cc Intruder is virtually identical to the 600, 700, 750 and 800 - there are only minor changes to the dimensions, and of course the cylinder displacement. There are minor differences between motorcycles sold in different parts of the world. The numbers and measurements presented here are provided in good faith and may not be applicable to your ride. Engine 45° V-twin, SOHC, 4+4 valves Cooling Water Bore / Stroke 65/60.2 millimeters Cylinder displacement 399 cc Torque Nm / rpm ? Nm Effect hp / rpm ? hp ( kW) Compression 10.5:1 Carburetors 2 Mikunis with 36 mm intake diameter Transmission 5 speed, shaft drive Ignition Electronic, without points Tank volume 12 litres Wheelbase 1560 mm Length 2255 mm Width 765 mm Seat height 685 mm Ground clearance 125 mm Dry weight 201 kg Suspension, front Oil damped, telescopic, Suspension, rear Oil damped, adjustable Brakes, front & rear Front hydraulic disc, rear drum Clutch Wet, in oil bath, hydraulic Tire, front 80/90-21 Tire, rear 140/80-15 Editat Ianuarie 13, 2011 de intrusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) buna DANM mai ai syssibarul? cat costa? Editat Ianuarie 14, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Va rog sa-mi dati niste linkuri, sau orice informatie despe intru vs800 din 94 si din 97. Este vreo diferenta? Puncte slabe etc Mersi. Mesaj completat Va rog sa-mi dati niste linkuri, sau orice informatie despe intru vs800 din 94 si din 97. Este vreo diferenta? Puncte slabe etc Mersi. Intre timp ajut pentru cineva la vanzarea unei bijuterii. Bagati ochii: Intruder c800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate