cria_p Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 * hai ma, Adi, ma, vezi cum esti...?! sper sa ajung si eu la Predeal anul asta. sa ne vedem acolo la inaltime, cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 * hai ma, Adi, ma, vezi cum esti...?! sper sa ajung si eu la Predeal anul asta. sa ne vedem acolo la inaltime, cu bine Ne vedem....cum sa nu .....sper ca anul asta sa fac mai multe plimbari cu balauru'....si sa ajung iar la intrunirea de la mare...a fost superb anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Salutare. Vand o pereche de tobe after-market, de la Highway Hawk , modelul "DOUBLLE WALL" pt Suzuki Intruder VL1500LC !!! Sunt aproape noi, le-am folosit 1 luna. Suna BESTIAL ! Pret: 3oo euro (negociabil) !!! PS: eu le-am luat de AICI, cu 495 euro+80 euro transport Tel: 0741207849, Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Piese ramase... Ghidon original(25mm)=25 eu. Semnale spate=15 eu. Saua spate=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament (original)=100 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. Aripa fata=70 eu. Aripa spate cu suport nr.=80 eu. POZE AICI... http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76928-...727?do=findComment&comment=403727 Vand casca AGV Longway flip-up negru lucios marimea L purtata o sigura data in stare FOARTE BUNA.Pret 100 euro.Tel.0753461067 POZE: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76656-...ongway-flip-up/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotiger Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 salutare Am un Intruder C800 2007...4500km la cumparare...7000acum...si destul de incepator ..ceva sugestii despre el..probleme..intretinere..service etc eu doar l-am personalizat... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Salutare oameni buni! Caut si eu niste suporturi laterale pentru coburi, de pus pe un Intruder vs800. Daca are careva si vrea sa le dea, lasati-mi si mie un PM va rog. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LLMister Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Salutare dragi tovarashi... din pacate am ajuns destul de tarziu in contact cu acest forum , dar mai bine mai tarziu decat de loc. Eu am deja la activ vreo 15 ani de calarit pe doua roti si pana in moment am preferat sa raman fidel fabricantului SUZUKI , avand in vedere faptul ca sunt la a 3-a motocicleta SUZUKI pana acum , toate nou noutze din cutie la vremea lor. Ultima si prezenta mea achizitie este un Intruder M800 pe care l-am importat din SUA in 2005 . Eu si SUZI a mea avem cca. 25000 km impreuna si a cam fost prin aproape toata Europa . am ajuns si pana in Portugalia cu ea. Oricum dupa toate aceste amintiri si momente superbe petrecute impreuna am hotarat sa trec la urmatorul nivel , adica ceva de cilindree mai mare si in consecinta ma gandesc sa ma despart de SUZI . Am sa anexez si cateva poza pentru care as avea nevoie de o evaluare din partea voastra ca sa ma decid la ce pret o voi da mai departe . Incantat de cunostinta ... Mesaj completat Salutare dragi tovarashi... din pacate am ajuns destul de tarziu in contact cu acest forum , dar mai bine mai tarziu decat de loc. Eu am deja la activ vreo 15 ani de calarit pe doua roti si pana in moment am preferat sa raman fidel fabricantului SUZUKI , avand in vedere faptul ca sunt la a 3-a motocicleta SUZUKI pana acum , toate nou noutze din cutie la vremea lor. Ultima si prezenta mea achizitie este un Intruder M800 pe care l-am importat din SUA in 2005 . Eu si SUZI a mea avem cca. 25000 km impreuna si a cam fost prin aproape toata Europa . am ajuns si pana in Portugalia cu ea. Oricum dupa toate aceste amintiri si momente superbe petrecute impreuna am hotarat sa trec la urmatorul nivel , adica ceva de cilindree mai mare si in consecinta ma gandesc sa ma despart de SUZI . Am sa anexez si cateva poza pentru care as avea nevoie de o evaluare din partea voastra ca sa ma decid la ce pret o voi da mai departe . Incantat de cunostinta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 cu tristete in suflet trebuie sa ma despart de motorul visat...intruder800 din92 pregatit de iesit adica schimbat in iarna(ulei+ filtru,filtre aer,placute frana,buji,ulei grup,lichid frana+ambreaj,antigel)are extra ghidon+inaltatoare,oglinzi,semnalizatoare cu sistem avertizare sonora,comenzi avansate,vopsea aerografiata,saua si accesorile din piele pe comanda,baterie noua,suspensii spate+originale,tobe+originale+2perechi costume ce contin casca,cisme,pantaloni,geaca,manusi pretul e 3500si e atata pt ca stiu ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 salutare. fratiilor, o intrebare buna! ce roata mi-ar incape pe fata la un intruder 1.4 vs 1995,ceva mai mica si cu guma mai groasa,acum am roata de 19 si guma de 100 lata,pe spate am de 15 si170 latime! furca fatza e latita bine,asa ca-mi incape lejer cauciuc lat.acum doar sa-mi ziceti de la ce model as putea lua o roata fatza!si daca aveti voi vreo roata buna pt mine ne-am putea intelege in vederea achizitionarii!! multumesc pt moment stimaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 un prieten e interesat de comenzi avansate cine are si vrea sa le dea il gaseste pe tibi la nr.0728907418.numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 dezmembreaza careva un intruder 600, 700, 750 sau 800? am nevoie de stator... apropo, e acelasi stator cu yamaha virago 535, aprilia rsv, cbr929 si inca cateva. daca stie cineva de asa ceva sa-mi spuna va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 finale pt intruder (folosite pe un intruder 1.4) 250 lei 0752495082 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Piese ramase... Saua spate=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament (original)=100 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. Aripa fata=70 eu. Aripa spate cu suport nr.=80 eu. POZE....http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76928-piese-vl-1500/ Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 telescoape spate,stare foarte buna,ca noi 200 lei ambele 0752495082 sau pm stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Piese ramase... Saua spate=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament (original)=100 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. Aripa fata=70 eu. Aripa spate cu suport nr.=80 eu. POZE....http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76928-piese-vl-1500/ Tel:0753461067 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Am de vinzare un sissy bar de intruder in stare perfecta , 120 E. Daca e vreun doritor , pls PM. Mesaj completat Am de vinzare un sissy bar de intruder in stare perfecta , 120 E. Daca e vreun doritor , pls PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 M-am tot uitat la choppere japoneze, ca stil îmi place intruderul de la suzu, e frumos Âşi tare cel de 1800 dar mă gândesc la ceva de 800. Mă interesează detalii despre consumabile Âşi fiabilitate, nu prea am chef să repar chiar dacă mă descurc cu asta, eventual doar să cioplesc. Ce probleme ați avut cu ele, legate de electronică, mecanică, chiuloase, supape, axe cu came, cilindrii, pistoane, etc.. Să Âştiu Âşi eu la ce să mă aÂştept aÂşa în mare. Orice sfat e binevenit. Salve! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 M-am tot uitat la choppere japoneze, ca stil îmi place intruderul de la suzu, e frumos Âşi tare cel de 1800 dar mă gândesc la ceva de 800. Mă interesează detalii despre consumabile Âşi fiabilitate, nu prea am chef să repar chiar dacă mă descurc cu asta, eventual doar să cioplesc. Ce probleme ați avut cu ele, legate de electronică, mecanică, chiuloase, supape, axe cu came, cilindrii, pistoane, etc.. Să Âştiu Âşi eu la ce să mă aÂştept aÂşa în mare. Orice sfat e binevenit. Salve! salut!ia-ti fara teama!daca nu a umblat romanul in motor si daca vine din germania si are carte service e putin probabil sa ai probleme...eu am de 3 ani e din 2003,si i-am pus doar consumabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 era destul sa te uiti pe topicul dedicat :"Suzuki Intruder!",fara sa deschizi un topic special...No offence. Dealtfel,cred ca unul din moderatori o sa-ti mute postul,la topicul respectiv - sa nu te miri unde-a disparut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Capacele laterale Suzuki Intruder. http://www.youtube.com/watch?v=AHRbec6Pwao...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 am de vanzare un stator pentru intruder 600, 700, 750, 800, vx 800 cu tot cu senzorul de la aprindere stare foarte buna ambele, 50 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Piese ramase... Saua spate=40 eu. Bord=60 eu. Toba esapament (original)=100 eu. Suport aripa spate cromata=20 eu. Aripa fata=70 eu. Aripa spate cu suport nr.=80 eu. POZE....http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76928-piese-vl-1500/ Tel:0753461067 Volusia 800,27000km,3900 eu. info... http://www.pro-bike.ro/forums/topic/79776-volusia-800/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 stie cineva intruderul asta : http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...994-367048.html . Ma bate un gand sa-l achizitionez , dar nu am cu cine sa merg ( cineva priceput in motoare ) . sambata dimineata a-si vrea sa-i fac vizita la domiciliu , ca sunt in bucuresti . se ofera cineva sa ma ajute ? asigur transport prin oras daca e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Salut. Aveti idee unde pot gasi un cablu de kilometraj pentru un vs750 Intruder din '91 ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 upgrade la intruderica al meu (tobe dum-dum) maine mai multe foto si un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate