Jerycho Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 150/90/15 sigur iti intra . Uita-te cu atentie pe janta spate ca iti scrie dimensiunea ei .... introduci valoarea pe net si vei afla ce cauciucuri suporta . Ca idee eu am cauciuc stock 140/90/15 iar pe janta care o am intra maxim 150/90/15 ... cel putin asa zic cei care au facut-o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vexxatu Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Revin cu fotografii proaspete... ..... La primavara vreau coburi si parbriz. In rest sunt foarte multumit de motor. Editat Octombrie 6, 2013 de vexxatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Revin cu fotografii proaspete... ..... La primavara vreau coburi si parbriz. In rest sunt foarte multumit de motor. Sa cauti prin targ niste plasa metalica, sa faci grila pe radiator protejeaza mai bine si ii da si alt aspect In rest, multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vexxatu Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Sa cauti prin targ niste plasa metalica, sa faci grila pe radiator protejeaza mai bine si ii da si alt aspect In rest, multi km fara incidente Multumesc pentru sfat, nu ma gandisem la asa ceva. Nu imi dau seama cu o voi prinde dar voi incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Multumesc pentru sfat, nu ma gandisem la asa ceva. Nu imi dau seama cu o voi prinde dar voi incerca. iei o bucata cu o suprafata putin mai mare decat a coverului radiatorului, o decupezi cu 1 cm mai mult in afara, pe sablonul coverului apoi indoi in interior astfel incat sa se muleze pe marginile interioare ale acestuia si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Salutare, un prieten cauta ornamentul ce vine pe cardan, stie careva unde as putea gasi sau la cine ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vexxatu Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Pot monta crashbar chiar daca am comenzi avansate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Pot monta crashbar chiar daca am comenzi avansate? Banuiesc ca merge adaptat un crash-bar in combinatie cu comenzile avansate. Baga un ochi si pe AICI , poate mai iti vine vreo idee Are careva, din intamplare, o pereche de tobe pentru Intruder VS1400? Precizez din capul locului ca cele de VS800 nu se potrivesc, nici ca diametrul tevii, nici ca lungime, nici ca puncte de prindere (am probat personal ieri). Editat Octombrie 21, 2013 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 am eu un set in plus de VS1400, arata foarte bine, cu filtrele finale scoase dar se pot pune la loc ... 4 nituri si gata ... fa-mi o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 am eu un set in plus de VS1400, arata foarte bine, cu filtrele finale scoase dar se pot pune la loc ... 4 nituri si gata ... fa-mi o oferta Mersi de info, dar am rezolvat problema, multumita lui @DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Multzam si eu, nu mai trebuie sa modific nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 La maraudere o problema destul de des intalnita este distrugerea vibrochenului datorata cantitatii mici de ulei necesara motorului .Intalnita si la posesorii care cu sfintenie au verificat nivelul de ulei si totusi... Si acum intrebarea mea este,si la intruder(tinand cont ca este acelasi motor din ce stiu eu ) se intampla acest lucru? Aveti stiinta de asa ceva? Este vorba desigur de marauder vz 800 si intruder vs 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 La maraudere o problema destul de des intalnita este distrugerea vibrochenului datorata cantitatii mici de ulei necesara motorului .Intalnita si la posesorii care cu sfintenie au verificat nivelul de ulei si totusi... Si acum intrebarea mea este,si la intruder(tinand cont ca este acelasi motor din ce stiu eu ) se intampla acest lucru? Aveti stiinta de asa ceva? Este vorba desigur de marauder vz 800 si intruder vs 800 Nu am auzit vreodata si nici nu am citit pe site-uri/forumuri specifice despre Intruder cu vibrochen rupt... Probabil VS800 are si sistemul de ungere diferit, ulei intra destul de mult, 2.8l fara a schimba filtrul si nici nu prea papa ulei (la al meu nu am sesizat sa imi lipseasca mai mult de 200-300 ml de ulei de la schimb la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) A patit-o un amic cu Marauderul.Ambielaj,cuzineti,etc.varza.L-a dus in Ungaria la rectificat.Acum e ok.Supecta este pompa de ulei. Editat Octombrie 25, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Am si eu o rugaminte, as dori niste poze (mai detaliate) cu suportul de baterie de pe VS800. Thnx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Am si eu o rugaminte, as dori niste poze (mai detaliate) cu suportul de baterie de pe VS800. Thnx. De ce nu dai un tel, man, ca faceam azi, cat am stat pe-afara sa pun tobele pe 1400... Fac maine niste foto mai profi si ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Multzam fain! Azi mi-a venit ideea, gandindu-ma unde sa relochez diverse piese. Mai trebuie "refinantare" pentru galerii de VS800 si intru pe drumul cel bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Multzam fain! Azi mi-a venit ideea, gandindu-ma unde sa relochez diverse piese. Mai trebuie "refinantare" pentru galerii de VS800 si intru pe drumul cel bun. nu mai bine le "imbraci" in banda termo? ai apucat sa asezi traversa pe cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Am verificat cum vine traversa la pozitie, trebuie sa tai traversa originala de pe cadru si sa dau 2 gauri pt fixare, celelalte 2 gauri sunt exact unde trebuie, La Intruder sunt si 2 urechi de prindere pe partile exterioare ale cadrului, pe VX nu exista, dar se pot adapta niste prinderi relativ usor. Mai distractiv o sa fie cu adaptarea cricului. Cat despre galerii, o sa le imbrac in banda termo daca nu o sa gasesc ceva in limita bugetului... Provocarea cea mare va fi sa pastrez si comenzile originale functionale, pe langa cele de Intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 (editat) Caut side-stand switch functional pentru VS1400, ca cel din foto, cod OEM 37840-39A22 http://oi52.tinypic.com/2aij4og.jpg Editat Octombrie 27, 2013 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian1980 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 am eu un set in plus de VS1400, arata foarte bine, cu filtrele finale scoase dar se pot pune la loc ... 4 nituri si gata ... fa-mi o oferta Te salut am citit cam toate posturile tale.....de fapt tot de la intruder...... si nu sunt prea multi cu vs 1400 ..... dupa ce am vazut ce ai facut tu din al tau...am decis sa te bombardez pe tine cu intrebari..... S=au .....lasa-mi un id de skype ....mess ....viber.....nu stiu ceva ...cu care putem sta la taifas.....totul din cauza noii achizitii vs1400.... o sa-ti explic tot Astept un semn de la tine Aoreus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ziua buna, sunt de curand proprietarul unui VS600 din '95. Trebuie sa-i aduc mici modificari si sa-i fac ceva reparatii si e ok. Bateria vreau sa o mut de acolo, mi se pare o tampenie faptul ca au pozitionat bateria sub motor, in fine....am si eu nevoie de un ghidon drept si de vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Te salut am citit cam toate posturile tale.....de fapt tot de la intruder...... si nu sunt prea multi cu vs 1400 ..... dupa ce am vazut ce ai facut tu din al tau...am decis sa te bombardez pe tine cu intrebari..... S=au .....lasa-mi un id de skype ....mess ....viber.....nu stiu ceva ...cu care putem sta la taifas.....totul din cauza noii achizitii vs1400.... o sa-ti explic tot Astept un semn de la tine Aoreus ))) mai sunt si la noi, Adorlith (omu se pricepe), Renegade printre altii dar mult mai multi pe Intruderalert.com da, sigur, cat stiu si eu (nu f. mult), desi ar trebui sa nu aiba multe secrete de 7 ani deja... vezi datele de contact in semnatura ... dar nu messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ziua buna, sunt de curand proprietarul unui VS600 din '95. Trebuie sa-i aduc mici modificari si sa-i fac ceva reparatii si e ok. Bateria vreau sa o mut de acolo, mi se pare o tampenie faptul ca au pozitionat bateria sub motor, in fine....am si eu nevoie de un ghidon drept si de vreme frumoasa. Pentru acces facil la baterie poti face cum fac eu: roata spate pe trotuar/bordura, roata fata mai jos, pe carosabil si ai destul loc sa umbli la cutia bateriei fara nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 am sa o mut pe portbagaj, ii fac o cutie de tabla inchisa bine, cu ceva burete ca sa nu se miste dar sa se si ventileze si gata problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate