robychopper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salut Man de ce nu vorbesti cu basty de la brasov si incercati sa faceti un butuc pt spite ce il adaptati la cardanul tau.... Cauti o geanta de masina lata....sau faceti o geanta din doua roti....cred ca ai iesii mult mai eftin pt ca o roata pt cauciuc de 300- 330 te ajunge foarte scump....eu sunt foarte sigur ca basty tear putea ajuta cu ceva... salut numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salut Man de ce nu vorbesti cu basty de la brasov si incercati sa faceti un butuc pt spite ce il adaptati la cardanul tau.... Cauti o geanta de masina lata....sau faceti o geanta din doua roti....cred ca ai iesii mult mai eftin pt ca o roata pt cauciuc de 300- 330 te ajunge foarte scump....eu sunt foarte sigur ca basty tear putea ajuta cu ceva... salut numa bine salut. asta ma gandeam si eu pana la urma ca ar fi solutia pt ca ai dreptate...o janta de 17''x12" pt 330 e custom si pentru state...si chiar daca in cel mai bun caz o gasesti in vreo mie cincisute de dolari mai pui si transportul si te cam rupe plus ca eu nici nu vreau crom pe ele ca nu se potriveste cu restul imaginii pe care am incercat sa o "creez" pana acu... numa bine si mersi de invatatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sa pui un 330 sau 300 pe al tau motor e tare complicat mai clar zis foarte greu de pus avind cardan...si unica chestie este sa pui roata mai pe o parte pe spate si in acel moment nu mai sunt rotile pe aceleasi linie...si afecteza mult la ciclistica motorului si la condus... un sfat ar fii sa pui tractiunea pe lant se poate doar ...ca trebe facuta o piesa exact la iesirea din cutie a cardanului... scuze de off topic salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 http://www.bikernet.com/garage/PageViewer.asp?PageID=2356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am nevoie de o roata de japo pe 15(spitata)....care are asa ceva la vanzare sa lase un mesaj ceva;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am nevoie de o roata de japo pe 15(spitata)....care are asa ceva la vanzare sa lase un mesaj ceva;) saltare! nu mai incerci sa o respitezi pe a ta?cu spitze in X bineinteles... mai da un semn si pe mess!mi-am luat nipra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 de 17" nu aveti nevoie? camera noua continental si cauciuc nou Maxxis 130-90-17"(mai putin de 300km) butucul este de nipru!spite de 5 nu de 4.5 ca cele originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 din pacate nu prea am ce face cu roata de 17......pe cadrul meu nu cred ca intra nici macar de 16..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 care are nevoie de inspitat roti, sa zica. ii garantez ca nu are ce cusur sa gaseasca rotii. le pot face si la 4 si la 6 gauri, cum vrea el, cu conditia sa nu fie janta troznita. ii pun si spite pe janta noua si recentrat cu spitele vechi. ne putem intalni in buc sau apelam la posta. drumuri uscate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 roti de minsk fata plus spate are cineva,? as fi interesat daca sunt la pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 roti de minsk fata plus spate are cineva,? as fi interesat daca sunt la pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 care are nevoie de inspitat roti, sa zica. ii garantez ca nu are ce cusur sa gaseasca rotii. le pot face si la 4 si la 6 gauri, cum vrea el, cu conditia sa nu fie janta troznita.ii pun si spite pe janta noua si recentrat cu spitele vechi. ne putem intalni in buc sau apelam la posta. drumuri uscate. e bine ca te avem printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 e bine ca te avem printre noi! da, mai ales ca rabinu o sa emigreze-n austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) sa pui un 330 sau 300 pe al tau motor e tare complicat mai clar zis foarte greu de pus avind cardan...si unica chestie este sa pui roata mai pe o parte pe spate si in acel moment nu mai sunt rotile pe aceleasi linie...si afecteza mult la ciclistica motorului si la condus... un sfat ar fii sa pui tractiunea pe lant se poate doar ...ca trebe facuta o piesa exact la iesirea din cutie a cardanului... scuze de off topic salut Uite o idee de conversie pe lant care ar putea sa-ti dea posibilitatea instalarii unei roti groase: Editat Octombrie 28, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Uite o idee de conversie pe lant care ar putea sa-ti dea posibilitatea instalarii unei roti groase: Ca sa fie informatia completa va rog cind puneti poze puneti si linkul de unde luati pozele, asa este mult mai informativ decit ceva poze...se poate intra in contact pe mail sau mes sau telefon cu constructorul...sau fabricantul.... asta ar insemna o informatie utila... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Sorry, si eu am gasit chestia asta ca link catre un site de poze gen photobucket... http://s48.photobucket.com/albums/f202/Jed...1100%20chopper/ http://www.customfighters.com/forums/showthread.php?p=123276 - uitati-va la userul chandler... Mea culpa, e nasol sa pui poze pe forumul asta, tre sa le pui una cate una si nu te lasa sa postezi arhive.... Editat Octombrie 17, 2008 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Salutare! Care stiti ce masini au jante din otel pe 16?late...una in jur de 190 si cealalta peste 200 cat de mult... stiti careva pe cat sunt la modelul de Aro cu roti late?.paremise pe 15 insa vreau sa stiu sigur va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 la aro sunt e 15 pe 16 erau IMS, broascca astea mai noi nu le mai stiu dar te dui la o vulcanizare mai mare care sa aiba si jante si cauti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Salutare! Dupa ce a reusit un taximetrist sa-mi taie fata si sa se mai si opreasca in mijlocul strazii ...m-a adus in situatia in care trebuie sa schimb roata de fata de la Virago 535... Are cineva? Pret? PS: La viteza adecvata si unghiul potrivit...un XV535 de la yamaha poate sa rupa o roata de logan... Editat Aprilie 4, 2009 de blackdtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 se potrivesc rotille de 21" de la Harley la Suzuki Intruder? VS600/750/800/1400 daca stie cineva ca se poate, e nevoie de ceva modificari? cu aripa e ok, cele de la VS800 merg la VS1400, cu discul e clar, in functie de nr. de gauri dar la butuc sau cum ii spune ... merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 se potrivesc rotille de 21" de la Harley la Suzuki Intruder? VS600/750/800/1400daca stie cineva ca se poate, e nevoie de ceva modificari? cu aripa e ok, cele de la VS800 merg la VS1400, cu discul e clar, in functie de nr. de gauri dar la butuc sau cum ii spune ... merci mult anybody? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Da. Merge 21 de la harley la intruder 1,4 dar trebe modificat suportul de etrier si ceva bucse...Daca vrei furca mai lunga o sa ai probleme la franare . Daca nu e ok. Cineva care are sau stie de o roata fata virago 535 sau daca se potrivesc cele de la 750 sau 1000???? Multam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Da. Merge 21 de la harley la intruder 1,4 dar trebe modificat suportul de etrier si ceva bucse...Daca vrei furca mai lunga o sa ai probleme la franare . Daca nu e ok. Cineva care are sau stie de o roata fata virago 535 sau daca se potrivesc cele de la 750 sau 1000???? Multam anticipat! nu se potrivesc de la 750 si 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) asta e...multam!!! Editat Aprilie 6, 2009 de blackdtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 pentru cine are oarece probleme legate de centrarea rotilor ( spite rupte, slabite, inlocuite) , sunt dispus sa dau o mana de ajutor( de fapt ar fi 2 maine, chiar dibace), mai ales pentru zona Bucuresti, indoferent de tipul motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate