Pupila Dilatata Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Am vazut la stiri pe pro tv, dar n-am gasit pe site stirea completa. Din cate am inteles, motocicleta era a fratelui victimei, care nu o mai folosea de frica, parandu-i prea periculoasa. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-m...un-tractor.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Combinatia "tractor cu remorca nesemnalizata + orbirea de catre masinile de pe contrasens" este de cele mai multe ori nefericita. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 parca era un zx7 cand au dat stirea la tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 parca era un zx7 cand au dat stirea la tv Da, sigur era un kawasaki zxr, verde cu alb, model 94-97... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Este pur si simplu sfidator! Ieri veneam cu masina spre bucuresti, la un moment dat un tractor fara absolut nici o lumina a traversat drumul, aveam 130 la ora, am franat nitel si nu s-a intamplat nimic, daca aveam ceva mai mult si eram cu motorul nu stiu daca mai postam aici... Il doar in fund pe nea Vasile cu tractorul, el trebuie sa traverseze, si ce daca nu are lumini, si ce daca este exact perioada apusului cand se vede cel mai aiurea.. In fine, pace celui decedat si putere familiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Este pur si simplu sfidator! ... aveam 130 la ora, am franat nitel si nu s-a intamplat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 A avut viziera clara la casca ? Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gex zxr Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 dap, era un zxr 750 an 95, nu a avut viteza si era destul de prudent in trafic,am "calarit" alaturi de el si niciodata nu mia dat senzatia ca si-ar risca viata inutil, sunt 100% sigur ca mai era printre noi dak tractoristu ala imbecil avea macar un stop la nenorocita aia de remorca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietene. nu te voi uita niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Astia merg cu tractoare fara lumini, cu remorci neinmatriculate si la limita dezmembrarii, iar eu daca vreau sa-mi cumpar din Germania un Golf III si sa-l inmatriculez, platesc la taxe de ma c.a.c pe mine, vezi doamne ca polueaza si nu e atat de safe precum o masina de ultima geratie! Mortii lui de sofer, a omorat pe cineva, se duce la birt, se imbata o saptamana, uita, isi ia cu suspendare si aia e. Mi-e scarba! Odihneasca-se-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 la stire aratau cum tractorul avea ca semn de semnalizare un stiker reflectorizant, atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
as21ro Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 RIP... ar trebui scoase dupa sosele toate cazanele astea! daca vor sa mearga cu ele, sa o ia numai pe camp...fu... in gat...Am o boala pe ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Japon Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Poate printr-o minune e cumva tras la raspundere soferul tractorului - si banda aia reflectorizanta nu se poate stii daca nu cumva a fost pusa acolo... dupa, sa dea bine pe camera ca deh... Pacat de baiat. Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) RIP...... Noaptea fara xenon esti o victima sigura daca treci de 50km/h. Pacat ca era un copil in floarea varstei, cand totul este frumos....pacat. Editat Noiembrie 8, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) INCA UNUL....??? Drumuri si soferi inconstienti,tractoristi fara gram de civilizatie si cultura ,fara pic de instinct ,ghiolbani de tarlale cu tuica in nas....!!! PACAT DE MOBRIST CA ERA TANAR SI AI PLACEA PE DOUA ROTI.....TRIST,FOARTE TRIST...!!! Fie i tarana usoara!!! Editat Noiembrie 8, 2010 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Noaptea fara xenon esti o victima sigura daca treci de 50km/h. Oare?! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eol Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 In perioada asta se ara foarte bine noaptea. Pe mine m-a orbit unu care ara cu tractorul pe brazda. Avea niste lumini nesimtit de puternice, iar cand am ajuns sa trec pe langa el tocmai isi termina brazda... R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Sambata cand veneam de la Timisoara catre Arad dupa ce depasisem 1 masina imi apare in fata o combina fara nici un mijloc de semnalizare , noroc ca am franat la timp ca altfel ma infigeam in discurile din spate . Sa nu uitam ca Arad TM este drum EUROPEAN nu judetean sau comunal si totusi ei circula . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 Stirea completa, aici: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-m...un-tractor.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) E vorba de drumul ala in constructie si nemarcat, intre Lugoj si Caransebes? am trecut in septembrie pe acolo noaptea si a fost horror; nu stiai unde se termina banda ta si unde incepe campul sau contrasensul; sa nu mai vorbesc de camioane sau tiruri care mergeau anapoda. ia uite comentarii binevoitoare aici: "motociclist care era prudent. siiigur ca da. am mai scapat de unul, desfaceti sampaniile!" RIP si putere familiei, prietenilor Editat Noiembrie 8, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 nu stiu de ce nu ma mai mira nimic; ce putem sa invatam din acest accident? un singur lucru: vrei sa scapi cu viata? ia-ti gipan,fratica...motorul nu este pentru Romania. ori dai intr-un caine, o groapa, o combina agricola,te loveste un hummer, o cataraga condusa de unu' fara permis, ori derapezi pe noroi, pe criblura sau o balega, de scapat nu scapi. Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate