zanulmaseluta Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 De cand am inceput scoala moto m-am indragostit de o Yamaha TW de 200 cmc si acum vreau sa imi cumpar una. Sunt interesat sa aflu cat consuma, daca sunt scumpe pisele si cat de greu aste de intretinut. As mai fi curios sa stiu cat de bine face fatza pe teren accidentat (poteci de munte, paduri etc) Voi ce ma sfatuiti sa imi iau un tw, sau altceva la aceiasi bani (SH ~1000-1500E) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 De cand am inceput scoala moto m-am indragostit de o Yamaha TW de 200 cmc si acum vreau sa imi cumpar una. Sunt interesat sa aflu cat consuma, daca sunt scumpe pisele si cat de greu aste de intretinut. As mai fi curios sa stiu cat de bine face fatza pe teren accidentat (poteci de munte, paduri etc) Voi ce ma sfatuiti sa imi iau un tw, sau altceva la aceiasi bani (SH ~1000-1500E) Eu n-am auzit in viata mea de motoreta asta. Eu zic sa cauti, in jur de 2000 E, un Suzuki DR 350, Honda XR 400/600 sau Yamaha XT 350/600. Sunt cunoscute, fiabile, gasesti si piese ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Yamaha tw e aia pe care o au la tomina la scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 Yamaha tw e aia pe care o au la tomina la scoala? Da, au chiar doua. Mie imi place ala gri, cel galben e un pic mai sifonat http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tw_200_2005.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Da, au chiar doua. Mie imi place ala gri, cel galben e un pic mai sifonat http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tw_200_2005.php nu are nici o legatura cu enduro. Aia e o motoreta de oras. Ia-ti un motor ca lumea cum ziceam mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 De cand am inceput scoala moto m-am indragostit de o Yamaha TW de 200 cmc si acum vreau sa imi cumpar una. Sunt interesat sa aflu cat consuma, daca sunt scumpe pisele si cat de greu aste de intretinut. As mai fi curios sa stiu cat de bine face fatza pe teren accidentat (poteci de munte, paduri etc) Voi ce ma sfatuiti sa imi iau un tw, sau altceva la aceiasi bani (SH ~1000-1500E) Subscriu celor spuse de ionut73 si adaug ca nu stiu cum ai sa iti procuri cauciucuri atunci cind o sa ai nevoie. Eu nu am vazut pe piata romaneasca astfel de cauciucuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 poti merge cu ea dar nu mai mult de un drum forestier..si mie imi place modelul chiar am avut ocazia sa ma dau cu una..e destul de manevrabila pentru oras si pentru plimbari cum am zis mai sus,dar numai plimabari nimic altceva..daca tie iti place eu zic sa ti-o cumperi.. si mai depinde de ce vrei tu sa faci cu ea..succes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 /index.php?...mp;#entry494433 am bagat tura la omu cu pasager si nu m-a lasat noroaie intensive, nordul bucegilor, leaota-padina... motorul duce 1900 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) Am uitat sa mentionez ca eu acum dau de carnet (peste o luna), asa ca experienta nu am, nici in trafic si nici pe "aratura" si ma gandeam ca ar fi o motoreta tocmai buna pt bucuresti si drumuri mai putin amenajate de genul drumurilor forestiere, in primul rand pentru acumulare de experienta. "Dimensiunile" mele : 1,77m 85Kg Editat Septembrie 6, 2006 de zanulmaseluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Niciun posesor de TW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Niciun posesor de TW? Sorry, nici eu nu am mai pomenit in Romania. Fiind adus de Tomina, probabil e model numai pt japonia , caz in care in europa dai cu tunul si nu gasesti o piesa la nevoie. Si eu te-as sfatui s ate orientezi la modele mai populare la noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Niciun posesor de TW? Probabil numai de scoala sunt bune,ca si minskul.Oricum nu e enduro,poate doar sa traversezi ceva balti sau gropite cu prietena in spate prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 iti inteleg atasamenutul de motoru asta pe moto.it doar 6 exemplare sunt ,si alea de 125 cc ,deci...iubire imposibila ,sau cel putin cu batai de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2006 Intr-adevar, nu prea arata a enduro, in schimb e perfect pt un oras cu strazi acoperite cu piatra cubica si alte inovatii din vremea romanilor. Din cate am mai vorbit cu lumea, intr-adevar sunt facute pt japonia si in europa nu prea se gasesc, cat despre piese de schimb nici vorba. Cu toate astea, am avut placuta surpriza sa vad un TW in trafic si am ramas un pic uimit. In cocluzie, daca vrei, se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Mi-a placut si mie TW, am vazut cateva cand cautam sa-mi iau motor, dar de 125 cmc, nu de 200. Iar mie 125 nu imi ajunge de nici o culoare. Daca vrei informatii despre TW, mergi pe paginile web frantuzesti, ei au fost foarte atasati de model. Tot ce am gugaluit a dat in pagini franceze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Genul asat de pitic incaltat cu Bigfoot l-a facut initial Suzuki (VanVan) E buna pentru pescuit, sau asfalt prost. Cauciucul ala de pe fata se comporta ca un amortizor de ghidon. De aia e buna la incepatori. Ala de pe spate ajuta mult la amortizare si franare......Deci e bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Pisate pe ia Iti dau un sfat nu o cumpara ca o sa ai belea cu ea . Stringe bani si iati un bmw sa te tina toata viata da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Pisate pe ia Iti dau un sfat nu o cumpara ca o sa ai belea cu ea . Stringe bani si iati un bmw sa te tina toata viata da IAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupiter_2003 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 buna pt. incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Nu stiu cum merge, dar am vazut-o la Yama in Otopeni. Pare versatila si cred ca este si fiabila, fiind Yama. Este genul de motor bun la toate dar fara performante si pretentii; pt. incepatori. Si este si ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abhorrer Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Da e buna. Merg 200 km cu 5 litri. Am varianta de 125. E buna si pe teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate