butcher Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 sal...imi pare rau sa va anutz ca aseara a mai murit un scuterist...nush prea multe detalii , nici nu`l cunosc pe cel decedat, din cate am auzit, coborase in viteza un deal, a taiat o curba si a intrat intr`o carutza ce venea din sens opus. Am inteles ca se luase la intrecere cu ink 2 , noaptea (21.00-22.00). Nush cum a avut loc impactul, dar am inteles k el a fost lovit in inima, dus la spitalul din orash (targu neamt), l-au trimis la iasi si pe drum a decedat... Revin cand mai aflu amanunte RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 RIP DUMNEZEU sa-l ierte,condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 R.I.P Scuteristilor incetati sa va mai puneti viata in pericol pt adrenalina, daca vreti adrenalina, luati acea doza in siguranta.. numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 RIP saracul...o fi intrat fix in ruda de langa cal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymijymi Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 R.I.P ..........doamne mor pe capete cei pe 2 roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 R.i.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP....caruta era cumva in mers pe un drum european? M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP. Pacat de el. Probabil ca era si tanar... Ceva imi spune ca nu avea nici un fel de protectii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Urata treaba R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Avea 16 ani, trebuia sa treaca intr`a 10-a. Din cate am inteles, accidentul nu s-a produs pe un drum public. Nush unde a intrat, cert este k a fost lovit chiar in inima. http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia...mp;articol=6547 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Sa-i fie tzarana usoara. La partea cu protectiile si eu cred ca era cam prost echipat, nu ca ar mai conta casca cand te loveste ceva in inima.... si nu am vazut scuteristi cu shield-uri pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 sa mai dus unu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 R.i.P Rd.Rabbit ai o adresa de mail pe care te pot contacta ? A mea e trecuta la profil (olteanra@gmail.com). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Rd.Rabbit ai o adresa de mail pe care te pot contacta ? A mea e trecuta la profil (olteanra@gmail.com). da man ... Rabbit_pm@yahoo.com>>>rabbit_pm e id de mess;) ma gaesti pe mess. vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate