emil_rpt Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 (editat) Sunteti invitati la cheful de inchidere de sezon sambata, 30 septembrie la strandul termal de la Jimbolia, organizat de Road Patrol M.C. Intrarea va fi libera. Va asteptam . Editat Septembrie 9, 2006 de emil_rpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 Sunteti invitati la cheful de inchidere de sezon sambata, 30 septembrie la strandul termal de la Jimbolia, organizat de Road Patrol M.C. Intrarea va fi libera. Va asteptam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ...uraaaaa!...vin,cum sa nu vin!! ...fac pe dracu-n patru sa vin,asa o ocazie nu o putem rata!!!.... ...florian!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 .... ... .... ...fac pe dracu-4 sa vin!!!cum sa ratez o asemenea ocazie???.... ...florian!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Cat tine cheful o zi sau mai multe??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Fara motor se poate ? Ca n-am cum sa-l duc in Timisoara anu' asta........nu incape in bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ...si cateva poze sa vedeti cum arata strandul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Cat tine cheful o zi sau mai multe??? Cheful incepe sambata dupa-masa si tine pana duminica dimineata. Se sta cu cortul. Cine vrea poate sa stea si duminica. Fara motor se poate ? Ca n-am cum sa-l duc in Timisoara anu' asta........nu incape in bagaje. Sigur ca se poate. Daca esti motociclist, esti binevenit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Cheful incepe sambata dupa-masa si tine pana duminica dimineata. Se sta cu cortul. Cine vrea poate sa stea si duminica. Sigur ca se poate. Daca esti motociclist, esti binevenit . Multumesc de invitatie. Sunt motociclist, am lucrat si ca si mecanic moto (mai mult intretinere), sunt membru fondator al clubului Sharks MC Satu Mare, si sunt la a 3-a motocicleta (personala, ca de ocazie/imprumut am avut destule). Sper ca ma incadrez profilului. Ma mut cu faculta in TM, deci motocicleta nu o pot duce anul acesta, si oricum se cam termina sezonul. Intrarea cat e ? Si daca imi lasa un organizator si un nr. de telefon ii multumesc anticipat. (ca nu prea cunosc Timisoara, de acu urmeaza sa o descopar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Multumesc de invitatie. Intrarea cat e ? Si daca imi lasa un organizator si un nr. de telefon ii multumesc anticipat. (ca nu prea cunosc Timisoara, de acu urmeaza sa o descopar). Nu este intrare! Participantii vor primi din partea clubului un gulas,iar berea si restu vor fi la preturi rezonabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 Poze cu locatia: Va fi apa calda in bazin, pentru cine are chef de o baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Conteaza si pe noi, cei de l Dracula Bikers MC Cluj-Napoca Poate ne dai si cava detalii despre program. Si daca e si apa in piscina, promit sa nu intru cu motorul, dar cizmele le voi spala de praf dupa un sezon asa reusit. Salutare si felicitari pt initiativa!!!!!!!!! Noi acum ne pregatim sa venim la voi . ... si in 30 continuam cheful la noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 aprox. cati km sunt din campia turzii pana acolo? si cam pe unde (in ce directie) trebe mers ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonShadow Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 suna prea interesant deci nu putem rata...mai vine cineva din tg.mures? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Salve.... count me in Keep safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Hmmm... se pare ca nu se inghesuie lumea... as veni.. dar nu stiu daca se merita 600km pt cateva persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Hmmm... se pare ca nu se inghesuie lumea... as veni.. dar nu stiu daca se merita 600km pt cateva persoane. Stai tu linistita ca nu vor fi doar cateva persoane!!!Deja s-au anuntat peste 150 de persoane! Si pentru cei care n-au inteles...nu e o "intalnire" propriuzisa...e CHEF DE INCHIDERE DE SEZON!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Well.. io unu' voi fi prezent.. Poate nu ajung cu motoru', da' o sa ma fac lipitoare in vreo mashina shi tot ajung pana acolo.... Off topic: Emil.. aseara am aflat ca ai sfeclit-o shi tu zilele trecute... Insanatoshire grabnica shi bafta la reparatzii.... Sper sa ne vedem sambata viitoare... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Poate ca unii nu stiu cum sa ajunga la strand. Harta asta le poate fi de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Stai tu linistita ca nu vor fi doar cateva persoane!!!Deja s-au anuntat peste 150 de persoane! Si pentru cei care n-au inteles...nu e o "intalnire" propriuzisa...e CHEF DE INCHIDERE DE SEZON!! Hihi.. ce te-ai aprins. Pai in cazul acesta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 numai sa fie cald va rog sa comandati 24 de grade si SOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Hihi.. ce te-ai aprins. Pai in cazul acesta ... si io ma duc daca ma bate mult la cap fata asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) cred ca vin si eu... care mai pleca din cluj... parca era careva din Dracula Bikers... si pepsi ce zici? ne riscam pe 30 septembrie iarna? cica sunt 316 km.. intrebarea e ..pe unde o luam?) Editat Septembrie 23, 2006 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 sa vad cum o sa stau cu bani, din cate am calculat i-mi tre de cel putin 1 mil. benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 interesanta locatia... tre venit si cu echipament de baie? asta in caz ca e apa termala... in rest cred ca reusesc sa conving soatza sa venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate