andrei_pro89 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Sunt videograf si m-am gandit intr-o dimineata, ce-ar fi sa-i fac o prezentare mobrei . Bine gandit m-am si apucat de treaba ... Aici puteti vizualiza clipul. motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Cred ca cei de la Kawasaki ar trebui sa te plateasca ... clipul tau arata ca un veritabil clip de reclama. Frumos realizat atat vizual cat si coloana sonora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Foarte misto. Cu o singura exceptie: manusile. Nu se incadreaza in context de nicio culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Foarte frumos, felicitari! Lipitura de la 00:53 e cam trasa de par si mi se pare ca ai folosit excesiv zoom-ul + defocus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 Da baieti , sunt incepator , inca nu am reusit sa-mi cumpar tot ce trebuie ( manusi , echipament , si alte cate ) . Mersi pentru felicitari. ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Da baieti ,sunt incepator , inca nu am reusit sa-mi cumpar tot ce trebuie ( manusi , echipament , si alte cate ) . Mersi pentru felicitari. ;D De unde esti? Completeaza si tu la profil. Ca de mult vreau sa testez si eu un KLR... Poate o punem de un swing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Super facut! Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 De unde esti? Completeaza si tu la profil. Ca de mult vreau sa testez si eu un KLR... Poate o punem de un swing. Mi-ar face placere... Sunt din Codlea , la 15 Km de Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Foarte tare, mai asteptam lucrari de astea ca te pricepi Spune-mi si mie te rog, ce model de camera video este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 fain domle, frumos filmat Âşi montat. aÂş obiecta la încălecatul pe partea dreaptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 Eu cred ca voi mai face , deoarace sunt tare pasionat mai nou de moto iar deobicei ce imi place filmez... Pt Pijama - Canon 550D , dar crede-ma ...camera video in general , este un mic element in cinematografie ...sunt alte chestii care fac filmul sa arate bine;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Mi-ar face placere... Sunt din Codlea , la 15 Km de Brasov. Aaaa, colea, la doi pasi. Cel mai tarziu in primavara ne vedem. In cel mai rau caz poate ni te alaturi la intalnirea anuala a KLE-istilor de la Cartisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Aaaa, colea, la doi pasi. Cel mai tarziu in primavara ne vedem. In cel mai rau caz poate ni te alaturi la intalnirea anuala a KLE-istilor de la Cartisoara. Ma speedy, baiatul a zis ca e din Codlea, nu "colea". Codlea nu e colea, colea nu e langa Codlea. Colea, langa Codlea pot spune aia care stau langa Codlea, nu colea in Bucuresti. Colegul este invitat la intalnirea de la Cartisoara, dar fara "scule" de facut poze si filme... ( nu vrem "dovezi"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Sunt videograf si m-am gandit intr-o dimineata, ce-ar fi sa-i fac o prezentare mobrei . Bine gandit m-am si apucat de treaba ... Aici puteti vizualiza clipul. motocicleta mea. foarte frumos, dar pacat de urcarea aia pe mobra pe partea dreapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 foarte frumos, dar pacat de urcarea aia pe mobra pe partea dreapta ) Cred ca e stangaci . In rest clip reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Frumos clipul,daca tot ne-om vedea la vara la poalele Fagarasului,propun realizarea unui clip "Kavasaki Kle Beats the Hell out of Transalp>98" .Plata se face pe loc,palinca sau vinars,la un foc de tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Ma speedy, baiatul a zis ca e din Codlea, nu "colea". Codlea nu e colea, colea nu e langa Codlea. Colea, langa Codlea pot spune aia care stau langa Codlea, nu colea in Bucuresti. Colegul este invitat la intalnirea de la Cartisoara, dar fara "scule" de facut poze si filme... ( nu vrem "dovezi"). Mai bine va intalniti la Codlea! Sunt niste locuri super si pe aici si destui motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 (editat) . Mesaj completat Mai bine va intalniti la Codlea!Sunt niste locuri super si pe aici si destui motociclisti! Intalnirea de la Cartisoara a devenit deja o traditie in randul KLE-istilor P.S. Vino si tu, sa nu se faca misto numai de motorul meu... Mesaj completat Frumos clipul,daca tot ne-om vedea la vara la poalele Fagarasului,propun realizarea unui clip "Kavasaki Kle Beats the Hell out of Transalp>98" .Plata se face pe loc,palinca sau vinars,la un foc de tabara FARA PALINCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Decembrie 2, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Decembrie 2, 2010 Autor Share Postat Decembrie 2, 2010 Mersi baieti ... Cred ca de mobra mea se va face cel mai mult misto ... KLR '95 ... ) . Sper intr-un an , doi sa upgradez . Poate voi veni la intalnirea de la Cartisoara ... cred ca este misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Mersi baieti ... Cred ca de mobra mea se va face cel mai mult misto ... KLR '95 ... ) . Sper intr-un an , doi sa upgradez . Poate voi veni la intalnirea de la Cartisoara ... cred ca este misto. La Cartisoara, fain. I-am prins si eu odata pe KLR-isti la o intrunire de-a lor acolo. Am chefuit o noapte impreuna acolo. Faini baieti, dar putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 @Kato, de la palinca aia, nu ai vazut ca pe mobrele noastre scria KLE, nu KLR! Frumoasa intalnirea cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 @Kato, de la palinca aia, nu ai vazut ca pe mobrele noastre scria KLE, nu KLR! Frumoasa intalnirea cu voi. Da, mea culpa. Asa-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 (editat) Mai bine va intalniti la Codlea!Sunt niste locuri super si pe aici si destui motociclisti! Pai sa stii ca s-ar putea sa fim chiar nevoiti sa schimbam locatia, ultima data abia am gasit un loc unde sa punem corturile, si chiar si acolo a venit proprietaru peste noi sa ne trimita la plimbare. Mesaj completat Mersi baieti ... Cred ca de mobra mea se va face cel mai mult misto ... KLR '95 ... ) . Sper intr-un an , doi sa upgradez . Poate voi veni la intalnirea de la Cartisoara ... cred ca este misto. Ma indoiesc, atata timp cat il avem pe Lucian materialul de mistocareala e arhisuficient, el ne ocupa tot timpul. Nu uita de swingul ala pe care ti l-am propus... Mesaj completat La Cartisoara, fain. I-am prins si eu odata pe KLR-isti la o intrunire de-a lor acolo. Am chefuit o noapte impreuna acolo. Faini baieti, dar putini. Ce le mai place si Transalpistilor aradeni clisa si palinca... Mesaj completat @Kato, de la palinca aia, nu ai vazut ca pe mobrele noastre scria KLE, nu KLR! Frumoasa intalnirea cu voi. Baaaa, tu vorbesti? Tu n-ai vazut mobrele alea 4 de langa tine... Ca sa nu mai vorbim de propriul tau cort. Editat Decembrie 3, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 felicitari pt clip, a iesit senzatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Decembrie 10, 2010 Autor Share Postat Decembrie 10, 2010 Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate