challenger Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Hai baietii !! Cinste voua ca faceti ceva cu adevarat frumos ,chiar daca aproape nimeni nu va vede..daca nu sunteti fotbalisti... Inca odata MULT NOROC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 10, 2010 Autor Share Postat Decembrie 10, 2010 Aprilia Giofil vine la lupta!!! - 5 piloti oficiali - 8 privati. - 10 mecanici - 3 manageri - 2 camioane 6x6 - 3 camionete 4x4 Nu mai stiu, Aprilia a castigat vreodata Dakarul? Nu cred. Poate fi anul lor. Din pacate in afara de Chaleco Lopez nu au prea multi piloti sa se bata la top 5; poate Duclos .... nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Cagiva a castigat de doua ori. Dar nu stiu daca in perioada respectiva facea parte din Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 11, 2010 Autor Share Postat Decembrie 11, 2010 http://uk.eurosport.yahoo.com/video/071220...-dakar-4-6.html Mesaj completat http://uk.eurosport.yahoo.com/video/071220...-dakar-4-6.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Incep cu un sanatos: Haideti baieti! Faceti Romania cunoscuta! Si apoi nu pot sa ma abtin sa nu remarc ca sunt doar 9 BMW-uri la start! Adica... or fi ele bune de sosea si de distractie, dar cand crapa cam acolo ramane, asa sa-i ajute Dzeu pe KTMisti si Hondisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 12, 2010 Autor Share Postat Decembrie 12, 2010 aprilica si ktm-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Cagiva a castigat de doua ori. Dar nu stiu daca in perioada respectiva facea parte din Aprilia. Cagiva a cistigat cu modelul RC 600, doar in '90 (si nu faceau parte din Aprilia) prin Orioli (1), iar pe 3 l-au avut pe De Petri. Asta dupa anii cind Honda a cistigat cu prototipurile de Africa Twin (NXR 750 la vremea aia): '86 - Cyril Neveu (1), Gilles Lalay (2), Andrea Balestrieri (3) '87 - Neveu (1) si Orioli (2) '88 - Orioli (locul 1), Lalay (locul 3) '89 - Lalay (1) si Morales (3). Toate datele sint pe site-ul raliului, iar aia nu-si permit sa "bage in carti". Iata fisierul cu istoricul raliului, incepind cu '79: http://www.dakar.com/2011/DAK/presentation...979-2009_us.pdf Pe Youtube sint niste clipuri cu Neveu, din vremea cind pilota pentru Honda. Uite unul: Mesaj completat Cagiva a cistigat cu modelul RC 600, doar in '90 (si nu faceau parte din Aprilia) prin Orioli (1), iar pe 3 l-au avut pe De Petri. Asta dupa anii cind Honda a cistigat cu prototipurile de Africa Twin (NXR 750 la vremea aia):'86 - Cyril Neveu (1), Gilles Lalay (2), Andrea Balestrieri (3) '87 - Neveu (1) si Orioli (2) '88 - Orioli (locul 1), Lalay (locul 3) '89 - Lalay (1) si Morales (3). Toate datele sint pe site-ul raliului, iar aia nu-si permit sa "bage in carti". Iata fisierul cu istoricul raliului, incepind cu '79: http://www.dakar.com/2011/DAK/presentation...979-2009_us.pdf Pe Youtube sint niste clipuri cu Neveu, din vremea cind pilota pentru Honda. Uite unul: ....Revizuit: Cagiva: '90 Orioli (1), De Petri (3) '92 locurile 2, 3, 4 cu Laporte, Arcarons si Morales '94 Orioli (1) si Arcarons (2) '95 Arcarons (2), Orioli (3) '97 doar locul 2 cu Gallardo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 RC 600 parca era Gilera. Cagiva, Gilera, toate sunt Aprilia acum. Si ani de zile au avut si Husqvarna. Sa vedem ce va face V-Twin-ul lor la editia asta. NXR750 a fost prototip pt.....YZE800T hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 RC 600 parca era Gilera.Cagiva, Gilera, toate sunt Aprilia acum. Si ani de zile au avut si Husqvarna. Sa vedem ce va face V-Twin-ul lor la editia asta. NXR750 a fost prototip pt.....YZE800T hi hi hi Aoleu, ai dreptate! Scuze Cagiva era cu Elefantul de 750 - apare si in linkul pe care l-am pus inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreyy_geo Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Un scurt interviu acordat de Mani Gyenes la Gala Campionilor 2010 organizata de Federatia Romana de Motociclism. INTERVIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 A avea contracte cu statul nu e un lucru rau sau gresit in sine. Da, sunt unii oameni si politicieni care "fura" banii statului. Hai sa nu generalizam pls. Eu nu il cunosc personal pe Marcel decat de "salut! salut!"; insa il apreciez foarte mult pentru ca in loc sa stea pe yacht la soare, de banii astia alege sa concureze la cel mai inalt nivel intr-un sport dur si lipsit de lumina reflectoarelor; si in plus il ajuta si pe Mani! Eu v-as ruga sa stam on topic. de foarte mare acord cati din cei care fac afaceri cu statul investesc apoi in SPOR????? Mesaj completat A avea contracte cu statul nu e un lucru rau sau gresit in sine. Da, sunt unii oameni si politicieni care "fura" banii statului. Hai sa nu generalizam pls. Eu nu il cunosc personal pe Marcel decat de "salut! salut!"; insa il apreciez foarte mult pentru ca in loc sa stea pe yacht la soare, de banii astia alege sa concureze la cel mai inalt nivel intr-un sport dur si lipsit de lumina reflectoarelor; si in plus il ajuta si pe Mani! Eu v-as ruga sa stam on topic. de foarte mare acord cati din cei care fac afaceri cu statul investesc apoi in SPOR????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreyy_geo Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Marc Coma a schimbat stafful si motocicleta pentru o noua victorie in Dakar: Articol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Marc Coma cu Gio Sala manager. Super. Preferatii mei,bineinteles dupa Mani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Am si eu o nedumerire: daca noul regulament zice ca nu mai este voie sa concurezi cu vechile mobre (capacitate si putere prea mari...), ai nostri de ce se duc tot cu 690? Asa scria intr-un articol din Auto24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Am si eu o nedumerire: daca noul regulament zice ca nu mai este voie sa concurezi cu vechile mobre (capacitate si putere prea mari...), ai nostri de ce se duc tot cu 690? Asa scria intr-un articol din Auto24. GROUPS AND CLASSES GROUPS & CLASSES NAME GROUP 1 ASO ELITE RIDERS – 0 to 450 cc GROUP 2 Not on ASO’s ELITE list 2.1 Super Production 0 to 450 cc 2.2 Super Production over 450 cc 2.3 Marathon0 to 450 cc 2.4 Marathon over 450 cc GROUP 3 QUAD – 0 to 900 cc In Groups 1 and 2, twin cylinders of over 451 cm3 are forbidden. Citat din regulamentul de pe pagina oficiala a rally-ului. Inseamna ca ai nostri concureaza fie la clasa 2.2, fie la clasa 2.4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Extras din acelasi regulament, pagina cu clasele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Si se facu lumina! Ok, 'teles. Editat Decembrie 21, 2010 de lupu' shui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2010 Autor Share Postat Decembrie 22, 2010 Lista ASO cu clasa ELite pentru anul 2011 The list of ASO Elite pilots who have to compete on 450cc: - BERGLUND THOMAS - BETHYS THIERRY - BOANO IVAN - CAMPBELL JOHNNY - CASTEU DAVID - CECI PAOLO - CODY QUINN - COMA MARC - CZACHOR JACEK - DESPRES CYRIL - DUCLOS ALAIN - FARIA RUBEN - FARRES GUELL GERARD - FRETIGNE DAVID - GAUGAIN SEAN - GOBLET JEAN FRANCOIS - GONCALVEZ PAULO - GRAZIANI MATTEO - KNUIMAN HENK - LOPEZ FRANCISCO - MACEK MARTIN - MANCA LUCA - MARCHINI MICHEL - PAIN OLIVIER - PEDRERO GARCIA JUAN - PELLICER JOSE MANUEL - PISANO MICHAEL - PLANET FABIEN - PRZYGONSKI JAKUB - RODRIGUES FILHO JOSE HELIO - RODRIGUES HELDER - STANOVNIK MIRAN - STREET JONAH - SVITKO STEFAN - TRENKER TIM - ULLEVALSETER PAL ANDERS - VERHOEVEN FRANS - VILADOMS JORDI - VINTERS EINARS - VINTERS JANIS - WEST JAMES - ZANOTTI ALESSANDRO ASO has the right to change that list according to the results on FIM competitions. Mesaj completat _______________________________ echipa lui Despres Mesaj completat ziceam ca BMW au echipa solida. Not anymore - Fretigne e accidentat si s-a retras; in locul lui va concura brazilianul Ze Helo. Nu e treaba Ramane un meci in 3 intre Aprilia, KTM si Yamaha. Si poate un top 5 de la Casteau/Sherco sau Verhoeven/BMW; dar ma indoiesc ca o sa tina motorul lui Casteau pana la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Bafta la a nostrii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Astazi am avut placerea sa fiu prezent la aeroport pentru plecarea lui Mani Gyenes si Marcel Butuza la Dakar. Modesti si de bun simt. Mi-au facut o impresie tare frumoasa. Le doresc din tot sufletul succes si numai bine! Sper ca performanta lor sa ne faca mandri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 30, 2010 Autor Share Postat Decembrie 30, 2010 http://uk.eurosport.yahoo.com/video/291220...coma-bikes.html despres si coma despre noua motocicleta Mesaj completat o poza de pe net cu camionul de asistenta Vectra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 In sfarsit niste oameni care fac cinste Romaniei..ca Romania nu prea le face nici de unele, e alta poveste. Bafta baieti ,fara accidentari si alte evenimente neplacute ! :) Hai baietii !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 rezumatele cand sunt...tot asa ca si in anii trecuti...cel al zilei la ora 24:00 pe eurosport..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 31, 2010 Autor Share Postat Decembrie 31, 2010 misto facuta Yamaha Sa va uitati pe la min 11:30 http://www.youtube.com/watch?v=mvgUcvEewkk...player_embedded subtirica, rezervorul care echilibreaza f bine si coboara centrul de greutate, suspensii ohlins, filtrul de aer sus in fatza protejat de carena Mesaj completat ___________________________________ 2 schimbari importante care pot influenta decisiv clasamentele: 1. Waypointurile - pana acum, GPS-ul devenea activ la 3 km de waypoint si astfel erau destul de greu de ratat; de anul asta o sa fie activ la 800m de WP, cee ce inseamna ca pilotii trebuie sa fie foarte atenti la navigatie. Vulpile batrane vor fi avantajate - Despres, Coma, Casteau, Ulevalseter, Verhoeven, etc 2. Vor fi etape cu trasee separate moto/auto. Se aude ca in aceste etape traseele de moto vor fi mult mai tehnice. Ceea ce le va aduce un mare avantaj pilotilor cu 450-uri hai ca mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate