dany_oldmoto Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 (editat) azi am terminat ultimele reglaje si am scos jucaria la zapada pina nu am inghetat bocna nam lasato Editat Decembrie 16, 2010 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Doamne cat de bine arata , ma innebuneste culoarea asta Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 salut tare jucaria ,,,cat ai bagat in el sa-l aduci in starea asta,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 sper super faina motoreta chiar imi palce, cum a iesit .. ai bagat cv in ea:) si eu vreau nipru:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Spor la bulgareala ! Frumos MT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 foarte frumos, ce sa zic ....dar ce zapada e la voi, pe treaba asta sunt invidios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Superb! Numai respect pt astfel de oameni care pun osul la munca si scot dintr-o ruginatura un lucru atat de frumos! Sper sa am si eu placerea peste cativa ani sa achizitionez o vechitura si sa mai surubaresc un pic PS: Si la noi ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 nu vreau sa fiu carcotas dar nu imi place de nici o culoare cum vin suruburile alea pe aparatorile din fata cilindrilor. in caz de doamnefereste numai lucruri bune n-o sa faca... alfel foarte misto motoreta, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Trebuia sa vina si un bobarnac de la "gica contra", in rest aplauze pentru nipra, Dany si zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Salut. Mai Dany, te invidiez ptr. "poligonul"pe unde faci tu probele de anduranta. Parca lipseste cineva din peisaj, cind am sa-l intilnesc precis va fi penalizat. Ce sa mai spun? Brava la el. Acelasi Dany. Ma bucur ca nu te dai batut in nici o privinta. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Foarte fain ti-a iesit dar cam seci pozele fara iotub. Fa si tu un efort si baga un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Foarte frumoasa! Perfecta pentru zapada! I-mi place de mor! poate o sa visez vreodata la una! Poze mai mari erau faine sau un film ceva! RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 super ultra frumoasa ! ai facut o bijuterie cum spunea si lantz poate o sa avem si noi parte de una la fel de frumoasa dar , subscriu si cu parere la suruburile de pe aparatori poti folosi pulite infundate su surub cap torbant ......... piulitele putand sa le prinzi pe exterior daca te vad aia de la rar cu alea s-ar putea sa ai probleme frumoasa dom'le ce sa mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Iubire, fa-i vant pe zapada. Ca mai e unu care vine din urma... Pt restul, stati linistiti, ca nu ajung capetele alea de suruburi la genunchi sau in alte parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 18, 2010 Autor Share Postat Decembrie 18, 2010 Iubire, fa-i vant pe zapada. Ca mai e unu care vine din urma... Pt restul, stati linistiti, ca nu ajung capetele alea de suruburi la genunchi sau in alte parti. a nins ca la nebuni si sa refacut poligonul azi sau miine cel tirziu filumlete cu tractorul la arat de 3 zile nu ma mai satur...numai ceai si votca bag sa nu ma ia raceala Mesaj completat Iubire, fa-i vant pe zapada. Ca mai e unu care vine din urma... ceva foto cu rezerva, tot un mt12 cu vopsea inca originala(rezervorul nui original e de k750)undeva la 11000 de km si merge de rupe, tre so pregatesc oleca ca cea kaki pleaca la noul prop.curind si un filmulet la probe in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 ce frumooooos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 si un mb650 in probe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Frumos face in zapada motocicleta cu atas. Da' cerculete in celalalt sens se pot face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 Frumos face in zapada motocicleta cu atas. Da' cerculete in celalalt sens se pot face? se fac si alea dar fortez cadru la maxim si nui cazul daca sti sa folosesti diferentialul faci multe acuma depinde daca te lasa inima cum se mai lasa gerul scot capra.. si mai facem ceva nebuni nu pot filma chiar tot ce fac cu ea, din diferite motive, daca esti amator de senzati tari mai este ceva loc in atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Pe mine era la ma arunce Aleko din atas la un mers mai linistit, asa ca e mai bine la ghidon decat in coscoveata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Salut. Baga tare Dane, nu te lasa, acu trece iarna si se duce farmecul. Daca-ti prind pe aproape AKY-ul ala de BT t-il las fara lampa spate de pe motor cit ai clipi. Ai grija pe unde-l lasi. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate