Kirk Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Cand Laponia o sa arate asa....o sa incep sa cred din nou in Mos Craciun Sanatate, noroc si bani in noul an, pt. toti prietenii si amicii mei! Va doresc ce-mi doriti voi mie, dar sa vi se intample voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 NIGHT WOLVES MG Romania va ureaza tuturor un an nou fericit si sarbatori frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 LMA, ANF, CF, etc. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 (editat) pt cei cuminti ceva daruri sub plapuma pt cei rai si neascultatori si ceva si pt fete la multi ani si sarbautori fericite Editat Decembrie 23, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 http://sendables.jibjab.com/view/1uHBWz7pXg8jSIAx Sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit si de la mine ,de aici din Graz! Si nu uitati sa fiti mai buni si intelegatori cu ceilalti,macar acum de sarbatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori Fericit si Craciun Fericit! Un An Nou Plin De Fericire Si Multi Km La Bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite tuturor si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Iata vine iepurasul,prin zapada fuge lin,... cred c-am incurcat mesajul, mi se trage de la vin !.. CRACIUN FERICIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 SARBAUTURI FERICITE !!! , shi un an nou fericit ......... sa ne vedem la anu in vara cu bine , cat mai multzi km p doua rotzi shi fara incidente ... din partea mea pt totzi motociclishtii .... shi nu numai ..... indif d sex , varsta , moto , bani .......... SARBAUTURI FERICITE !!! , shi un an nou fericit ......... sa ne vedem la anu in vara cu bine , cat mai multzi km p doua rotzi shi fara incidente ... din partea mea pt totzi motociclishtii .... shi nu numai ..... indif d sex , varsta , moto , bani .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 SARBAUTURI FERICITE !!! , shi un an nou fericit ......... sa ne vedem la anu in vara cu bine , cat mai multzi km p doua rotzi shi fara incidente ... din partea mea pt totzi motociclishtii .... shi nu numai ..... indif d sex , varsta , moto , bani .......... Impreionant graffittiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Impreionant graffittiul Klentzi , Klentzi ......... c zic eu - shi c vezi tu ..... Klentzi , Klentzi ......... c zic eu - shi c vezi tu ..... Attachments_2011_12_29.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Klentzi , Klentzi ......... c zic eu - shi c vezi tu ..... Si aici se vede ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Decembrie 24, 2012 Autor Share Postat Decembrie 24, 2012 Va doresc sa aveti parte de Sarbatori linistite alaturi de cei dragi, sa vina un An Nou fara evenimente neplacute, iar un Mos de genul celui din poza sa va ocoleasca... LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Sarbatori fericite va doresc si un An Nou mult mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Sper sa vina Mosu' la toti, dar...poate intarzie un pic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 CRACIUN FERICIT SI SARBATORI CAT MAI FRUMOASE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Sarbatori fericite !si un An Nou fericit cu cat mai multi kilometri... Editat Decembrie 26, 2012 de madar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI BIKERILOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Un Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 SARBATORI FERICITE TUTUROR!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Decembrie 24, 2013 Autor Share Postat Decembrie 24, 2013 Mos Craciun sa va aduca un sac plin de bucurii, sanatate si liniste in suflete. Craciun Fericit si LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Sarbatori fericite tuturor, an nou fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate