stefangc Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Deschid acest topic pentru a afla daca exista amatori pentru o excursie la unul din cele mai importante saloane moto din Europa. Peste 1000 expozanti in cca 200.000 m2 Perioada de desfasurare este 11 - 15 Octombrie 2006 Locatia Kolnmesse website: http://www.intermot.de/ bilet intrare pentru 2 zile: 19 euro Ca traseu ma gandeam in felul urmator: ziua 1: plecarea duminica, 8 Oct, din Buc si cazare seara in Arad. ziua 2: luni 9, Arad - Ybbs (AT) ziua 3: marti 10, Ybbs (AT) - Koln (DE), sau mai bine zis langa Koln, pt a fi mai ieftin ziua 4 + ziua 5: miercuri 11 si joi 12 vizitare Intermot + alte activitati in zona ziua 6: vineri 13, plecare spre casa cu prima oprire Ybbs ziua 7: sambata 14, Ybbs - Arad ziua 8: duminica 15, Arad - Bucuresti Deci am lipsi 1 sapt. Pana acum am fi 2, eu si Dl. prof. Costi Astept feed-back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Posibil 3, cu subsemnatul (:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Ca si anul trecut Pentru cine vrea sa mearga cu autocarul 2 Roti pregateste o mica excursie.Revin cu amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Ce autocar frate? eu vorbeam de excursie pe moto in ploaie si vant Autocar sucks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Planificarea este buna. Am fost acum 2 ani la INTERMOT ( Munich) si pot sa va spun ca este o placere pt pasionati. Pe langa standurile firmelor sunt numerosi privati cu mici firme legate de domeniu; fac diverse si poate baietii de la noi se inspira sa mai castige si un ban pe langa hobby. Este o expozitie de istoric moto, cu exemplare rare. Sunt expuse numeroase exemplare pt vanzare ( o hala). Demonstratii de maiestrie; au pe unii "tari". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Deci mergeti dl Constantin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Incepe facultatea! Sa vad ce schimb de ore pot face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Dupa cum spuneam pentru cine nu are moto sau din diferite motive vrea sa mearga cu autocarul, 2 ROTI vine cu urmatoarea oferta AUTOCAR 3*** 26 persoane 10-13 Octombrie / INTERMOT KOLN 08.10 Bucuresti – Budapesta. Cazare Budapesta 09.10 Budapesta - Koln. Se calatoreste noaptea 10.10 Sosire la Koln in cursul diminetii. Particparea la ziua presei la targ. Cazare Hotel Ibis Barbarossplatz. 11.10 Mic dejun. Transfer cu autocarul la targ. Vizitarea targului. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Barbarossplatz. 12.10 Mic dejun. Transfer cu autocarul la targ. Vizitarea targului. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Barbarossplatz. 13.10 Mic dejun. Transfer cu autocarul la targ. Vizitarea targului. Seara, plecare spre Budapesta. Se calatoreste noaptea. 14.10 Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Budapesta. 15.10 Mic dejun. Plecarea spre tara. Tarif pachet autocar: 520 Euro / persoana - calcul facut pentru un autocar de 26 locuri(la autocarul de 54 locuri pretul se schimba) Servicii incluse: - 2 nopti cazare cu mic dejun Budapesta hotel 3*** - 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Ibis Barbarossplatz Koln - transport cu autocar 3*** de 26 de locuri - transferurile zilnice la targ - taxele de drum si parcari Nu sunt incluse: - asigurarea medicala de calatorie: 20,6 Lei/persoana - biletul de intrare la targ (daca se merge in ziua de presa 2 ROTI va faciliteaza intrarea) Daca nu doriti cazare la Budapesta mai scadeti -28 Euro pentru cele 2 nopti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Deschid acest topic pentru a afla daca exista amatori pentru o excursie la unul din cele mai importante saloane moto din Europa. Peste 1000 expozanti in cca 200.000 m2 Perioada de desfasurare este 11 - 15 Octombrie 2006 Locatia Kolnmesse website: http://www.intermot.de/ bilet intrare pentru 2 zile: 19 euro Ca traseu ma gandeam in felul urmator: ziua 1: plecarea duminica, 8 Oct, din Buc si cazare seara in Arad. ziua 2: luni 9, Arad - Ybbs (AT) ziua 3: marti 10, Ybbs (AT) - Koln (DE), sau mai bine zis langa Koln, pt a fi mai ieftin ziua 4 + ziua 5: miercuri 11 si joi 12 vizitare Intermot + alte activitati in zona ziua 6: vineri 13, plecare spre casa cu prima oprire Ybbs ziua 7: sambata 14, Ybbs - Arad ziua 8: duminica 15, Arad - Bucuresti Deci am lipsi 1 sapt. Pana acum am fi 2, eu si Dl. prof. Costi Astept feed-back. ....ha,iarasi v-ati gasit si va adunati de o plecare??..as veni si eu dar am terminat fondurile pt anul in curs!!de la inceputul anului am bagat 35000km din care 80% afara si m-a uscat rau distracttia!!...sa aveti drum bun fratilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 ....ha,iarasi v-ati gasit si va adunati de o plecare??..as veni si eu dar am terminat fondurile pt anul in curs!!de la inceputul anului am bagat 35000km din care 80% afara si m-a uscat rau distracttia!!...sa aveti drum bun fratilor!! 35.000 km??? Da pe unde ai fost? Oricum voi astia din Arad sunteti ffff norocosi sa fiti asa aproape de lumea civilizata... Noi astia din Buc mai pierdem 2 zile pe drum din cauza asta (1 zi la dus, una la intors). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Sint niste bestii astia din Arad (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Deschid acest topic pentru a afla daca exista amatori pentru o excursie la unul din cele mai importante saloane moto din Europa. Peste 1000 expozanti in cca 200.000 m2 m-as baga dar observ ca aveti motoare f puternice , dakarul meu se deplaseaza bine la 120 , cu ce viteza vreti sa mergeti ca sa nu ma pierd . peste 140 fortez deja motorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 In legatura cu viteza de croaziera nu stiu ce sa zic.... Eu de exemplu pe autostrada prefer 120-130, dar nazdravanu' e si merge cu 180!! Si eu trebuie sa ma tin dupa el. In fine ideea e ca probabil va fi urata vremea si vom fi nevoiti sa o lasam mai moale. In principiu mergem cu viteza maxima a celui mai lent dintre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 ce faceti ? v-ati epuizat ori a picat treaba ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Eu sigur ma duc, insa merg asa: 07.10. Buc-Bp, 08.10 Bp-Praga, 09.-10.10 Praga, 11.10 Praga-Koln, 12.10. Intermot, 13.10 Koln-Bp, 14.10 Bp-Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Cred ca va insotim si noi dar cu masina, sper sa nu conteze.... ne mai auzim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Din cite stiu eu nici subsemnatul nici stefanq nu mai merg (:. Nici Constantin nu merge. La mine e jobul de vina (: ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Din cite stiu eu nici subsemnatul nici stefanq nu mai merg (:. Nici Constantin nu merge. La mine e jobul de vina (: ... salut cred ca voi fii singurul care voi merge si sper ca voi merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Nu vei fi singurul ca merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Si noi, din pacate cu masina. As merge pe moto dar pe micutzul meu l-as chinui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 acu' m-am intors de la Intermot, a fost super, am vizitat si Praga, am facut vreo 4.300 km in 8 zile (din care in 3 zile n-am mers cu motorul), cea mai lunga etapa KĂśln-Budapesta (1.150 km), cea mai scurta Budapesta-Praga (570 km). Poze interesante pentru acest topic n-am, deoarece am pozat numai la Praga si la Intermot, pe drum nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate