Sari la conținut

Intrunirea de comuniste si atase 2011


iuli-voshod
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 602
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator VULPOIU

Ca să ajungi la cabana aia, trebe să treci puntea afiÂşată. Noi cînd am plecat spre Lacul Vulturilor am plecat la pas.

p10008191151453.th.jpg

 

ÂŞi e destul de mai la vale față de calea de acces, aproximativ 500 metri, Âşi la vreo 400-300 față de tăpÂşanele unde am propus eu tabăra.

 

Cîd despre "sudul tari"..... bine că nu e sudul moi (moale). Nu mai spun de punctuația pe care-a luat-o vîntul cînd a aruncat cu literele spre monitor...

Pentru astfel de... membri ar trebui făcută în Glina, probabil, ca să fie aproape Âşi să nu piardă tot uleiul de prin motocicletă pînă acolo.

 

Oricum, caracteristic romînilor, se ceartă pe locație pînă după ce trece data.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

km453 anuleaza rezervarile verbale, cu mii de plecaciuni de iertare, nu din orgoliu o mutam la Siriu. Vad ca baietii deja au zona aproximativa de campare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...n-am nici o sansa să mă întîlnesc cu Nea Victor din Contanța , sa povestim restanțele de aberații de acum doi ani,(cand îÂşi desfăcea motorul să vadă de ce nu-i curge ulei din el...)...e putin probabil sa poti face 600 de km pînă în Măguri Răcătău, într-o zi , fara reparații, si fără un poponeata lățit ca la văduve...E puțin probabil să mă întîlnesc cu Pedros , ca să lămurim o dată pentru totdeauna intercorelația între condiția intelectualului si motorul în doi timpi...

Sau Cicloburu cu MZ-ul lui in eterna restaurare...Sau Charli bulgarul complet aerian si anesteziat...Sau danyOldmoto cu ciorsurile lui semiperfect restaurate...

Pe toate diagonalele Roamâniei....

....si, mi-am amintit si de toate enormitățile lui Cristi57 ,care după 200 de horincă poate să despice firul in 49 cu un tacîm din plastic... :)

PS

asta a fost o lovitura la sentiment , dupa opt beri si o zi de strunjit la alternator, cu rezultate discutabile...

 

 

daca e sa fac prezenta o fac cu masina orcum...sa nu ma mai oparasc la buci cu ciorsul semiperfect restaurat..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca e sa fac prezenta o fac cu masina orcum...sa nu ma mai oparasc la buci cu ciorsul semiperfect restaurat..

Cel mai bine veniti toti cu masinile si va aratati doar unul altuia poze cu ce moto aveti acasa .Scapati de o grija. :D .O sa fie o intalnire de comuniste super.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata domnilor, sunt cam mahmur.

Aseara am plecat de la munca cu M61 si in drum spre casa am facut un ocol pana la barajul Siriu. Impreuna cu Marian din Nehoiu (Nipru MT11) si Lolo ID din Buzau (Ij49&56)am gasit:

  • loc de campare conform la malul raului Buzau si eventual chiar la confluenta raului cu lacul de acumulare Siriu

Zona este frumoasa, drumul de acces coboara din 2 parti de pe drumul national Brasov-Buzau, este usor de gasit si in stare buna. In zona e loc si de plimbat Mobra, nu e inghesuit. Dupa cum ne spuneau si Lolo si Vulpoiul:

  • exista si pensiuni apropiate. In zilele ce urmeaza o sa luam legatura verbal sa vedem preturi si availability - dar sigur sunt locuri destule pentru minoritatea care nu poate sta la cort.

  • Magazinele sunt la 10-15 km dinspre Brasov la Crasna si dinspre Bucuresti in comuna Siriu sau orasul Nehoiu.

  • distante aproximative: Brasov- tabara 70 km, Buzau-tabara 80km, Cluj-tabara 330km, Bucuresti-tabara 225km, Constanta-tabara 300km, Suceava-tabara 390km, Varna-tabara maare ;))
     

In timp ce Uralul pufaia la 65km/h, eu m-am gandit ca unii au un drum si mai lung de facut. Vreau sa instituim o taxa de solidaritate. Am calculat ca 20 de motociclete venite de aproape pot sponsoriza cu 20 Ron fiecare 6-8 motociclete venite de departe. Sponsorizarea ar insemna aprox 12 L benzina pt fiecare motocicleta venita de departe, ~ 200 km (benzina pt 100 km pentru dus, 100 pt intors). Astfel am putea egaliza un pic efortul financiar.

Exercitiu de calcul: Danny de mai la N de Suceava (2x400+km) ar avea de platit doar 2x300+ km. Rocknroll (2x300+km) ar avea de platit 2x200+km. Clujul (2x330)- 2x230km. La fel Simson-Simson. Eu de la Bucuresti(2x220km), cei de la Ploiesti, Buzau, Brasov, Mizil, Nehoiu etc. nu primim nimic dar sprijinim venirea celor de departe cu 20Ron per motocicleta.

Ramane sa mai discutam asta...

 

Pentru ca m-a apucat noaptea nu am poze live ale zonei.

 

 

ASA CA: 15-17 Iulie, Intrunirea de comuniste si atase, ed. 2011, Siriu. Informati toti cunoscutii cu comuniste sau motociclete cu atas. Pregatiti-va de drum. Sa nu lipseasca cei mai activi de pe forum sau motociclistii cu km in spate, nu va nominalizez.

post-4291-0-96104100-1309248259_thumb.jpg

post-4291-0-12102500-1309248281_thumb.jpg

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aleko, eu ce am spus la inceputul topicului, cu dania mea de benzina, ramane in picioare.

 

/index.php?/topic/616942-intrunirea-de-comuniste-si-atase-2011/page__view__findpost__p__2753700

 

asta e postul, evident ca nu mai e vorba de "peste 400km" ci probabil 300, sau 250 :-) dar eu dau benzina pt 2x100km, cum spuneam, fara abuzuri :-) la un entuziast care vine de departe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU
harta

 

...e puțin greÂşită. Punctul terminus e în centrul comunei Siriu. Care venind dinspre BraÂşov e cam cu 10 km mai la vale decît punctul de campare, iar venind dinspre BucureÂşti, logic, mai devreme... din punctul terminus se urcă sus pe baraj, apoi se merge pe coasta muntelui, apoi se trec trei viaducte, apoi după ce se trece viaductul Grămăticu după prima curbă la dreapta este un punct de acces spre rîu, aparent e doar o parcare.

Cine vine dinspre BraÂşov trebe să belească ochii după ce trece de comuna Crasna, are o linie dreaptă lunguiață apoi după o uÂşoară curbă stînga are parcarea Âşi începutul drumului care coboară, apoi aÂşa cum zicea cineva e un susur de apă ca după ploaie aÂşa, n-ar trebui să pună nici urmă de problemă unei motociclete.

ÂŞi.... tăpÂşanele.

 

Punctul de campare e cam unde e pe hartă indicativul de drum, acel 10 pe roÂşu.

 

Deci... Âşi eu:

15-17 iulie 2011, iazul Siriu, întrunirea de comuniste Âşi ataÂşe a anului 2011.

Dau 30 de lei lui dany_oldomoto dacă vine pe comunistă Âşi pentru că vreau să-l cunosc personal .

 

Punct.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai, sunt bune gandurile dar nu e "dau bani lu ala ca sa vina", aia e doar daca vrei si separat de taxa de solidaritate de 20 ROn. Taxa e mai degraba o echilibrare a banilor cheltuiti de lume si e o punere la comun impersonala. Se impart niste fonduri la cei veniti de la mai mult de 300 km distanta ca si cand am veni cu totii dintr-un loc si am cheltui la fel. Pune pe harta ca sa inteleg ce ai vrut sa zici, eu am marcat cu cercurile concentrice locurile unde am fost azi-noapte. Lolo pune un gugle Earth :D . Mihai ai putea splitui topicul, prima jumatate o inchizi si a 2-a incepe de la postul meu , e doar o sugestie :* :grinbandit:

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata domnilor, sunt cam mahmur.

Aseara am plecat barajul Siriu[/b]..

Ti-au trebuit 4 luni de zile in puii mei sa iei o hotarire, e bine si acum.

Referitor la bani de zeama, nu ma gindesc la nimeni altul decit la Nea Victor(Cristi 57 pe scara mercali stie treaba).Dupa cum se stie, e din ce in ce mai greu sa ai o "cioarsa" si sa si o intreti atita timp cind o jafoneza o iei si la 650 de e, si intretinerea e minima.

As fi de acord ptr uni care nu au putut sa-si faca fiarele sa vina cu ce poate. Ati aflat cu toti ca nu mai am rusoaica, dar trebe sa ma duc sa o cumpar(tot ij planeta), dar trebe sa muncesc la ea 1 an, asa ca ca voi veni motorizat cu alta marca pe 2 roti (o culc la pamint si pun un ciolofan pe ea ca sa n-o vedeti, sau o bag in cort cu mine), important e sa ne vedem.

Hai bafta la toti si sa auzim de bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Amin!

Am confirmat doar taxa de solidaritate Âşi am plusat puțin.

 

Dacă vine Âşi neica Pedros.... :banana: :cheers: că nu m-am suit de mult pe-o africană :D poate facem un schimb,, înapoi pleacă cu Jawa Âşi eu plec cu... :bounce:

 

N-am ce să marc pe hartă, e cum am spus mai sus, cine vine dinspre BraÂşov să caÂşte ochii bine pe dreapta după ce iese din Crasna, iar cine vine dinspre BucureÂşti să treacă cele trei viaducte, după Grămăticu să caÂşte ochii pe stînga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am zis eu ca vin cu africana?,ca sa ma injure lumea?, deabea asteapta Drobu sa ma ia la 3 pazeste,,,,,,, o sa rideti de mine cu ce vin. :crack: :ok:

Editat de pedros
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vei veni cu scuterul va trebui sa ma imbeti bine ca sa nu rad. :grinbandit:

 

....revenind la oile noastre....

Pentru a cobora de la DN10 pe albia raului va trebui sa accesati 2 drumuri :

 

primul este cel dinspre Siriu care se afla la coordonatele 45°31'24.54" N - 26°12'22.56" E - elevatie 670 metri, drum pe care se afla si campingul cu cele 10 casute - este un drum mai abrupt cu cateva santuri provocate de scurgerea apei de pe sosea;

 

al doilea este cel dinspre Brasov care se afla la coordonatele 45°32'35.57" N - 26°11'37.01" E - elevatie 613 metri, drum care este mai usor de parcurs, mai lin, pe care se afla paraul/izvorul de care va vorbeam in unul din posturile anterioare (din cate am vazut alaltaseara s-a construit o podisca peste el).

 

Coordonatele de mai sus sunt luate cu Google Earth.

 

poze

post-47416-0-99024800-1309315930_thumb.jpg

post-47416-0-85871000-1309315937_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar mi'as dori sa ajung cu batranica la intrunire.... insa as avea mare nevoie de un piston + bolt+ bucsa+segmenti noi daca se poate... pt mz 125.RT3. (52.7) PLATESC TOT.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar mi'as dori sa ajung cu batranica la intrunire.... insa as avea mare nevoie de un piston + bolt+ bucsa+segmenti noi daca se poate... pt mz 125.RT3. (52.7) PLATESC TOT.

Ti-am gasit piesele de care ai nevoie. Suna-ma sambata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ce te prezinti la intrunire?

Bine ca mi-ai spus de intrunire ca altfel aflam dupa...

Cu ocazia asta imi anunt si eu prezenta. Nu stiu insa cu ce "trocicleta" .

In nici un caz cu noul meu RT3 stat 20 de ani nemiscat (afara in ploaie,soare ,ger).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...