lantz Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Ce matinal esti mai don pedro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 (editat) Posted 30 June 2011 - 03:02 PM In alta ordine de idei(off topic) nu vrei sa ne cuplam pentru intilnirea de comuniste cu atase SIRIU ?[/quote Domnule Constantin,as fi onorat sa putem merge impreuna.Problema e ca eu am avut cazatura strasnica cu Simsonasul si l-am cam strambat.Nu prea pot lucra la el, ca nici eu nu m-am refacut total.Daca da Dumnezeu si il indrept va insotesc cu mare drag,stiu ca am ce invata de la dumneavoastra.Alte motive nu am sa nu apar la aceasta Intrunire deosebita.Numai bine! Salve!Am cautat un nr de tel dar nu am gasit.Astept un tel de la dumneavoastra.La cat ajungeti in Barlad?0748.982858. Prea tirziu .Dupa ce ai spus ca ai avut probleme si cu motorul si cu sanatatea mi-am luat de-o grija. Am nevoie de ceva timp pentru pregatirea excursiei. Editat Iulie 15, 2011 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Gata fratilor, luati haleala, bautura si sa ne vedem cu bine. Mi-am luat itp-ul, vin legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badac Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 oleaca pe langa subiect dar daca cineva are 4 pastile de supape pentru nipru si poate sa le aduca la Siriu as fi foarte recunoscator.M-am saturat sa merg cu motor diesel intre craci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 gata...e dimineata... imi iau inima'n dinti si mz'ul de coarne si vin la voi..... nush dak ajung cu siguranta...dar incerc....abia astept sa va cunosc.....sanatate maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 AÂştept poze.... măcar cu atît... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 (editat) bag pozele aici?? sau la sectiunea .. ,,Fotografii de la intalniri moto"? Editat Iulie 17, 2011 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Primele poze.....calitate telefonica Din pacate Ivanka a ramas fara piston cu cateva ore inainte de plecare, drept urmare am facut drumul cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Ați stat pe locația noastră ...nu v-ați înțepat în colțurile vreunei sigle de Oltcit? Ați avut parte de vreme buuună.... foarte bine, mă bucur! A fost frumos.... felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Primele poze.....calitate telefonica Din pacate Ivanka a ramas fara piston cu cateva ore inainte de plecare, drept urmare am facut drumul cu masina Faine poze frattilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 cateva poze si de la mine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Frumoase poze si clipe petrecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 mai sunt cateva.... promit sa le pun maine'seara...... sper k nu se supara nimeni k le upload'(ez) pe toate,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Cum sa se supere cineva ca pui poze, deabia vede lumea si prinde curaj pentru intalnirile viitoare.Nu vad nici un foc de tabara noaptea, sper ca au fost .Felicitari celor care au ajuns, cred ca v-ati intors bronzati si sper ca nu a prins pe nimeni furtuna din seara asta pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 17, 2011 Autor Share Postat Iulie 17, 2011 A fost superb...am sa pun si eu cateva poze! Focuri de tabara au fost vre-o 3-4! Si putem spune ca a fost o intrunire record...32 de motociclete comuniste prezente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 .Felicitari celor care au ajuns, cred ca v-ati intors bronzati si sper ca nu a prins pe nimeni furtuna din seara asta pe drum. Eu si domnul Dan ne-am intors bronzati "cu maneci" ...dar a meritat fiecare secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 A fost superb...am sa pun si eu cateva poze! Focuri de tabara au fost vre-o 3-4! Si putem spune ca a fost o intrunire record...32 de motociclete comuniste prezente! 33 comuniste, caci duminica a venit si Cristi Ciornei cu Ural Retro. Voi reveni cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Frumoase locuri am vazut , oameni de treaba am intalnit , aventura unei furtuni simtzita in cort am trait , a avut si sare si piper intrunirea aceasta. Cireasa de pe tort a fost japaneza ce a plecat remorcata dupa o comunista (parca Ij) Incantat de cunostintza, domnilor ce v-am cunoscut cu aceasta ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) da ce a patit dnepru lu'silviu? vad ca arde bujiile. Editat Iulie 18, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 MT10 rosu, cea mai "tare" motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Dar mihai_prd nu a venit? Ca eu nu l-am vazut pe acolo. Mare iubitor de comuniste... A fost frumoasa intrunirea iar locatia superba. Eu am fost de doua ori, odata cu mobra si odata cu masina ca sa-mi iau mobra in portbagaj ca s-a stricat. Editat Iulie 18, 2011 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 ...rade ciob de oala sparta Am sa pun cateva poze si eu cand am sa le descarc, nu sunt deosebite cu nimic fata de cele puse deja, din contra, cu cateva exceptii care din motive personale sunt deosebite. Pana atunci am sa zugravesc in cuvinte ce nu se poate in poze, parerile mele. Desi nu am putut veni de vineri am venit de sambata pana duminica, si imi pare bine, fiindca m-am reintalnit cu mai vechi si mai noi prieteni, si am intalnit lume noua si cu unii am avut acelasi ritm. Ce mi-a placut: - cine a desenat sagetile pe drum a facut treaba foarte buna(Lolo?). Efort mic, impact mare. - drumul pana la locatie, locatia 95%, un copac ii lipseste, nu trebuiau 2, doar unul mare, sa ne adunam toti la umbra lui. - ca a venit multa lume, multe motoare - atmosfera in general - motociclisti depanator-entuziasti - fara fite(1-2 acolo dar se neglijeaza) - cantecele din suflet ale lui Charlie Ce putea sa fie mai bine - in unele aspecte, a fost ca un picnic de mai multi motociclisti, fiecare 2-3 cu gratarelul lor, cu povestea lor, mai greu cu interactionatul oamenilor noi si necunoscuti. Am fost multi si era normala o segmentare in 3-4-5 grupuri dar mi s-a parut o faramitare mai mare. Asta s-a vazut si la plecare, destul de multi au urcat in sa, 2 claxoane si o mana ridicata si gata, putini s-au despartit in mod personal cu o strangere de mana de toti pe care i-au cunoscut pe acolo. Dati-mi in cap dar dupa ce impart locul, aerul, sticla si cantecul cu cineva, nu pot urca in sa si sa plec cu 2 clacsoane. - Cei care au venit de vineri trebuiau sa puna primul foc mai in mijloc, asa s-ar fi ajuns la o oarecare "rotunjire" a taberei, cred eu. Asta nu ar fi rezolvat totul, ca apoi s-a vazut ca ne-a chemat Aleko la focul comun si tot nu am fost peste 50% acolo. - Dupa stiinta mea nu a suflat nimeni o vorba despre "hai sa vorbim despre intalnirea din 2012 sa nu ne mai dam cu votul in cap pe net", asa ca putem sa o luam de la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 MT10 rosu, cea mai "tare" motoreta. Saru-mana ! ...rade ciob de oala sparta Am sa pun cateva poze si eu cand am sa le descarc, nu sunt deosebite cu nimic fata de cele puse deja, din contra, cu cateva exceptii care din motive personale sunt deosebite. Pana atunci am sa zugravesc in cuvinte ce nu se poate in poze, parerile mele. Desi nu am putut veni de vineri am venit de sambata pana duminica, si imi pare bine, fiindca m-am reintalnit cu mai vechi si mai noi prieteni, si am intalnit lume noua si cu unii am avut acelasi ritm. Ce mi-a placut: - cine a desenat sagetile pe drum a facut treaba foarte buna(Lolo?). Efort mic, impact mare. - drumul pana la locatie, locatia 95%, un copac ii lipseste, nu trebuiau 2, doar unul mare, sa ne adunam toti la umbra lui. - ca a venit multa lume, multe motoare - atmosfera in general - motociclisti depanator-entuziasti - fara fite(1-2 acolo dar se neglijeaza) - cantecele din suflet ale lui Charlie Ce putea sa fie mai bine - in unele aspecte, a fost ca un picnic de mai multi motociclisti, fiecare 2-3 cu gratarelul lor, cu povestea lor, mai greu cu interactionatul oamenilor noi si necunoscuti. Am fost multi si era normala o segmentare in 3-4-5 grupuri dar mi s-a parut o faramitare mai mare. Asta s-a vazut si la plecare, destul de multi au urcat in sa, 2 claxoane si o mana ridicata si gata, putini s-au despartit in mod personal cu o strangere de mana de toti pe care i-au cunoscut pe acolo. Dati-mi in cap dar dupa ce impart locul, aerul, sticla si cantecul cu cineva, nu pot urca in sa si sa plec cu 2 clacsoane. - Cei care au venit de vineri trebuiau sa puna primul foc mai in mijloc, asa s-ar fi ajuns la o oarecare "rotunjire" a taberei, cred eu. Asta nu ar fi rezolvat totul, ca apoi s-a vazut ca ne-a chemat Aleko la focul comun si tot nu am fost peste 50% acolo. - Dupa stiinta mea nu a suflat nimeni o vorba despre "hai sa vorbim despre intalnirea din 2012 sa nu ne mai dam cu votul in cap pe net", asa ca putem sa o luam de la capat. Recunosc spasit ca si plecarea noastra(eu si copilotul, adica sotzia) a fost expeditiva precum descrii matale aici, dar am procedat asa vazand ca cei cu vechime asa fac . Dar cred si sper ca nu a plecat nimeni suparat sau dezamagit de acolo! In restul aspectelor sunt total de acord cu cele scrise! Cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) 1. Foarte frumoasă întâlnirea, felicitări celor care au reuÂşit să ajungă, în special celor comuniÂşti, nu maÂşiniÂştilor sau jafoneziÂştilor. Ciro cu BMW nu se pune sau Pedro cu scuterul.   Dar mihai_prd nu a venit? Ca eu nu l-am vazut pe acolo. Mare iubitor de comuniste... A fost frumoasa intrunirea iar locatia superba. Eu am fost de doua ori, odata cu mobra si odata cu masina ca sa-mi iau mobra in portbagaj ca s-a stricat. BăiețaÂş, tu vezi-ți de Bmw-urile tale Âşi de Renault-urile pe care le biÂşnițăreÂşti...sau poate că Âşi ăsta e un mod de a îți cumpăra Âşervețele umede să te Âştergi de maro la gură. MeÂştere, sătămâna trecută am fost diagnosticat cu discopatie lombară cu tasare de vertebre la L4-L5, adică mă cam piÂş pe mine de durere (Âşi pe clevetitori) când fac anumite miÂşcări. Mai pe scurt, meÂştere, mi s-a spus să cam spun pas motocicletei. ÂŞi deÂşi aveam posibilitatea să vin cu Loganu sau în ăl mai rău caz cu Vulkanul, Âşi nu cu Bmw-ul ursuleț de cocalar, am preferat să plec spre întrunire cu Nipra, cu o Âşa de cauciuc destul de rigidă, care "face" tare bine spatelui. ÂŞi să vezi ce s-au distrat cocalari de teapa ta când mă vedeau pe DN2 conducând ataÂşul cu ambele picioare pe partea stângă, că dacă stăteam normal, repet, pt. aborigeni ca tine, rămâneam un pic înțepenit, cu o durere acută Âşi persistentă care mergea de la buca dreaptă până la talpa piciorului. Din păcate, o...ceva, nu Âştiu cum să îi spun, neÂşansă, a făcut ca siguranța de la cardan să fie forfecată, iar cupla să ajungă cum e în poză, aÂşa că destinația a fost imposibil de ajuns. ÂŞi deÂşi aveam un ataÂş de scule, că rădea Păunescu de mine că mi-am luat Âşi letcon la mine, nu am avut o cuplă de rezervă, să fie învățătură de minte. Voință a fost, putirință ba. Hai gata, că v-am plictisit. Ce putea sa fie mai bine - in unele aspecte, a fost ca un picnic de mai multi motociclisti, fiecare 2-3 cu gratarelul lor, cu povestea lor, mai greu cu interactionatul oamenilor noi si necunoscuti. Am fost multi si era normala o segmentare in 3-4-5 grupuri dar mi s-a parut o faramitare mai mare. Asta s-a vazut si la plecare, destul de multi au urcat in sa, 2 claxoane si o mana ridicata si gata, putini s-au despartit in mod personal cu o strangere de mana de toti pe care i-au cunoscut pe acolo. Dati-mi in cap dar dupa ce impart locul, aerul, sticla si cantecul cu cineva, nu pot urca in sa si sa plec cu 2 clacsoane. - Cei care au venit de vineri trebuiau sa puna primul foc mai in mijloc, asa s-ar fi ajuns la o oarecare "rotunjire" a taberei, cred eu. Asta nu ar fi rezolvat totul, ca apoi s-a vazut ca ne-a chemat Aleko la focul comun si tot nu am fost peste 50% acolo. - Dupa stiinta mea nu a suflat nimeni o vorba despre "hai sa vorbim despre intalnirea din 2012 sa nu ne mai dam cu votul in cap pe net", asa ca putem sa o luam de la capat. ÂŞi din poze pare că grupul nu a fost unit, Aleko nu Âşi-a făcut bine treaba de entertainer. Las că cică se revanÂşează Âşi mai face o întrunire scurtă în toamnă. Editat Iulie 18, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate