Orbit Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Este foarte posibil ca miercuri sa fie gata si trotineta mea! Deci, ramane sa ne vedem si noi la "ochi" undeva pe miercuri seara? Ora si locul se vor stabili prin vot. Deci, sariti cu sugestii, daca e ok pentru voi miercurea. Si daca tot e posibil sa fie gata dai si tu o apa (da fara lamaie ca e criza)? Doar glumeam. Daca mai ai nevoie de ceva stii la cine sa apelezi . Eventual ai si id-ul meu (sau cred ca il mai ai nu stiu sigur) si mai povestim acolo cand mai ai nevoie de cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Lasa ca vine si apa aia plata cu lamaie, cand 'oi ajunge prin Iasi (daca am cu ce, sigur ajung ). Nu am id-ul tau, da-l te rog, si tu pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Salutare! Punem si noi de-o intalnire miercuri incepand cu ora 18? Mai punem tara la cale, vedem ce mai facem... Am putea sa ne intlnim la Ursu, pe Matei Voievod, am fost acu cateva zile si e fain, ce ziceti? Zic sa ne intalnim acolo sa poata sa vina si Beatrice care o sa fie la service sa-si ia motoru iar in caz de ceva sa putem sa-o ajutam. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 eu sunt de acord dar gasim liber? sa nu patim ca data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Eu maine am treaba pe plantatie si nu stiu la cat scap, dar gasesc eu o metoda sa va anunt daca/cand apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Incerc sa vin si eu. Nu garntez si sper sa nu ploua prea tare ca nu stiu gropile din zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 eu teoretic, ar treb sa termin scoala maine la 17, deci la 18 sunt si eu acolo, dar unde mai exact pe matei voievod, mai spre muncii sau mai spre pache protopopescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Locul este undeva aici http://wikimapia.org/#lat=44.4375719&l...amp;l=0&m=h Maine e posibil sa mai "ploo" putin, dar macar e mai cald ca azi. Am fost si eu azi la mecanic sa las cuzinetii, si mi-a zis ca maine TEORETIC e gata. Deci eu intai o sa trec pe la ei si apoi ne vedem acolo. P.S.: Gixule, nu-ti fie rusine si cand esti pe receptie (ca stiu ca esti cu geana pe mine si pe inca o tipa ), da un semn de viata sa vorbim ceva, eventual nu pe forum ca e aiurea, si apoi iar zice lumea ca ma plang in public (desi culmea ca eu nu dau nici un nume, nu zic nici o zona). Ca ultima data te-am sunat de 2 ori sa-ti explic si ti-am dat si mesaj; nu mi-ai raspuns la nici unu'. Arata-mi ca nu esti doar o "tzatza" care vorbeste din auzite si careia ii place sa-si spele chiloteii in public. Editat Iunie 1, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Oooppsss !! Editat Iunie 2, 2010 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Lasand offtopicul la o parte , eu parca m-as apuca sa-mi cumpar piesele pentru schimbarea lantului de distributie. Facem o lista de cumparaturi pentru cine mai vrea sa comande ceva? Eu as vrea intinzator de lant, pinioane, si am inteles ca exista si o garnitura pentru intinzator... Cam ce ar mai trebui sa iau? Ce se mai poate rupe / sparge / crapa la schimbarea lantului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Oooppsss !! corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Guys, imi cer scuze, dar e o chestiune de principii aici....poveste scurta si trista(pt mine, cel putin, legata de mobra mea) in care domnul se baga, el neavand nici cea mai mica legatura. Daca tot ni se urmaresc posturile mie si lui Beatrice, e trist..insa in momentul in care apare acest element care nu stie ce vorbeste, dar vb pt ca ecoul celor 4 pereti ai lui suna bine, ma oftic. Nu mi se pare de bun simt sa fiu jignita de necunoscuti....v-am cat stricat topicul..voi aici sunteti friendly si cu bun-simt. Sorry again. @Gixuletz: daca o singura data ma mai invoci in vreun post de-al tau(mai ales cand "vb" cu alti useri), o sa spun povestea cu mobra si mai ales faptul CA TU N-AI NICI UN AMESTEC IN EA..doar ca esti un om mic, cu gura mare. nu gasesc emoticonul pentru popcorn on topic: cearta si spalatul se fac pe "pm" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Deci ne vedem azi la ursu pe matei voievod; de la 6 sau cine are treaba mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) . Oricum, sa nu uitam cine e posesoare de copite , ca eu stiu, din ce ai zis tu, ca-s posesoare de c.oaie...si da, they are bigger than yours! Se vede cu ochiu' liber. Propun o intalnire face to face,chiar daca tu n-ai nici o treaba in povestea x, sa ne lamurim care, cum, cine, de ce, unde... deja eu am ramas in urma cu noutatile la partea cu intalnirea is de acord. restul pe pm da?? inclusiv partea cu stiutul ca eu am zis ce am zis Editat Iunie 2, 2010 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ca o concluzie,a mea...Topicul EN 500,camp de batalie (zona neutra,ca pe vremuri),intre 2 beligeranti (am pus special,la masculin...ca domnisoara,se lauda cu outze,nu? ),care au mobre de alta categorie, nici macar sa fie cruisere...Eu n-am inteles nimica,din scandalul asta...O-i fi eu,mai prost...N-am nimic,cu niciunul din voi...Da' poate-mi explicati si mie,pe PM,care-i treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ),care au mobre de alta categorie, nici macar sa fie cruisere. adica de cine spui tu aici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) EVIDENT ca ziceam de @Gixu' si de @ValoXM...Dracu'...doar ti-am facut seaua la Eliminator,parca...NU?!Apropo:@ValoXM:sper c-ai luat-o ca pe-o gluma,si nu te-ai suparat pe mine.Oricum,iti cer scuze... Editat Iunie 2, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Bre, ia cumparati-va En500 daca vreti sa mai postati p-aici! Asta ca sa nu fiti complet off-topic. Editat Iunie 2, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Bre, ia cumparati-va En500 daca vreti sa mai postati p-aici! pai ce .. tu ai en500?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Bre, ia cumparati-va En500 daca vreti sa mai postati p-aici! Asta ca sa nu fiti complet off-topic. Ha,ha...Uite cine s-a gasit sa zica...Cum e trecut in talon,motorasul ala,al tau...?! Macar,eu,am mers vreo 1400 km,p-un EN 500 C... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 pai ce .. tu ai en500?? Ha,ha...Uite cine s-a gasit sa zica...Cum e trecut in talon,motorasul ala,al tau...?! Eh, lasa cum e trecut... Conteaza mai putin. Ce oameni rai domne'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ce oameni rai domne'... noi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Pt nemultumiti, am sters offtopicareala grava expusa de offtopicarista sefa si nu numai. Ma gandesc ca nu vreti sa vedeti cum isi masoara dom'soara C**iele, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Mi-am cerut scuze pt offtopicareala..daca-si face Beatrice babuta, poate facem swap de mobre odata si atunci scriu si eu pe aici:). N-aveam nici o treaba cu topicul vostru, daca nu eram invocata..atat de "gratios". faza cu oole o stie Gixu. am dat citat din el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 daca-si face Beatrice babuta, poate facem swap de mobre odata si atunci scriu si eu pe aici:). tot nu o sa poti sa scrii"legal" citeste mai sus .. nici ea nu are en500 ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate