Sensei Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Sa va fie de bine si sa aveti casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Felicitari si tot ce va doriti!Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Casa de piatra!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Casa de piatra! Shi sanatate maxima impreuna! La anu', in iunie, se pare ca o sa fac shi io la fel... Pana atunci inca mai am vreme sa ma informez cum ii... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Casa de piatra Mai mult lunga decat.... LATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 DEMEVEUUUUULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEE, BAGAAAAAA, MAAAAH POZELE DE LA TINEEEEE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 hehe...casa de piatra si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Casa de piatra si multa fericire din partea lu' fratello si a mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 DEMEVEUUUUULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEE, BAGAAAAAA, MAAAAH POZELE DE LA TINEEEEE! tre sa plec la paltinu cand ma intorc bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratele lu mielu Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 CASA DE PIATR SI TOT CE VA DORITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 totul a inceput in mod fericit pentru viitorul ginerica!!! la petrecerea burlacilor s-a facut ..... pana la civila a reushit sa-shi revina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 - Cei doi glumeti "marcati" (DonLeoncio si Stimpy) au inceput sa strige "Mai dati-i o sansa!" imdediat cum a zis Placebo "DA!", ceea ce a facut pe toata lumea sa rada, inclusiv pe doamna ofiter al starii civile ( ce nu inteleg eu, de ce se foloseste un "termen" militar ptr o chestie civila? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 In aceste frumoase momente, de undeva din dreapta preotului care oficia casatoria se auzea suava voce a lui Kombat vorbind (tipand) la telefon: "Treci imediat la biserica, nemernicule, fir'ai tu al dracu!" :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 In aceste frumoase momente, de undeva din dreapta preotului care oficia casatoria se auzea suava voce a lui Kombat vorbind (tipand) la telefon: "Treci imediat la biserica, nemernicule, fir'ai tu al dracu!" e d-al nostru!!! sa-l stapanim sanatoshi :finger: restul pozelor de la biserica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 In aceste frumoase momente, de undeva din dreapta preotului care oficia casatoria se auzea suava voce a lui Kombat vorbind (tipand) la telefon: "Treci imediat la biserica, nemernicule, fir'ai tu al dracu!" :crack: Chiar, bah, de asta uitasem. Dar nu stiu daca au auzit cei de pe randul celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Chiar, bah, de asta uitasem. Dar nu stiu daca au auzit cei de pe randul celalalt popa a auzit sigur ca se uita la kombat cand zicea: " shi iarta-l Doamne pe robul tau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 "Casa de piatra " si o viata frumoasa si implinita impreuna va dorim . Felicitari si nasilor care sint niste oameni extraordinari. Cu simpatie ..aliance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 popa a auzit sigur ca se uita la kombat cand zicea: " shi iarta-l Doamne pe robul tau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Placebo : casa de piatra !! P.S : nu ti sa acordat pana la urma inca o sansa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Sanatate maxima si sa aveti bani exact atat cati va lipsesc.... orice altceva e de prisos!!! Felicitari & Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Salutare. Sunt primele poze pe care le vedem de la nunta. Multzumim pentru urari. Se vede ca sunt insurat vorbesc cu "noi" nu cu "eu" . Inca o data multzumesc pentru urari si nu uitatzi ... va veni si randul vostru ... hahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Salutare. Sunt primele poze pe care le vedem de la nunta. Multzumim pentru urari. Se vede ca sunt insurat vorbesc cu "noi" nu cu "eu" . Inca o data multzumesc pentru urari si nu uitatzi ... va veni si randul vostru ... hahahahahaha HA HA HA. Esti in urma omule Mai ai de lucru pana sa ne ajungi . Multa sanatate si casa de piatra si din partea NOASTRA (observi ca si eu vorbesc la plural). PS: Am vrut sa venim si noi la biserica dar era prea tarziu si ar fi insemnat sa ajungem noaptea tarziu la Breaza ca IJ-u' nu poate mai mult de 85-90 km/h. Editat Septembrie 24, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Casa de piatra si ne cerem scuze, ca nu am putut veni .am fost plecati in turcia sa fiti iubiti de partidul comunist va saluta viorel si florina sigur venim la botez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Bine atzi venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Casa de piatra, noroc si fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate