Sari la conținut

Calea catre Dumnezeu


Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

* da-mi un motiv serios sa ma uit la filmul asta de 59 de minute! :D

adica un motiv care sa corespunda valoric si moral cu ceea ce sunt eu. si cu ceea ce as putea deveni.

 

Iti reface circumvolutiunile creierului aplatizat de evanghelie. Nu poti spune ca nu corespunde scopului unei fiinte umane normale,cu genomul intact.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ fanny: s-ar putea sa existe posibilitatea ca femeia la care se refera Bud sa fie tot cria...poate...nush...zic si io, nu dau cu paru' :D

@pisica matache: normal ca fara crestini ilogici de care sa faci misto/baza/ sa incerci sa le bagi logica in cap - nu e fun pe topic.

 

Ce e fun in 2 atei care zic:

a1: 'mnezeu nu iegzista

a2: yup. Ie doar o creatie a mintii umane din nevoia de a avea un "guardian" invizibil si atotputernic care-i apara pe ei si-i ajuta si-i pedepseste pe aia de-i enerveaza

a1: right on! bem o bere? halim o friptura?

a2: ne vedem in bodega.

 

fara credinciosi nimeni nu se cearta care religie e mai buna, nimeni nu ameninta cu iadu', nimeni n-are prieteni imaginari invizibili si atotputernici care sa creeze universu'. (p.s.: aia cu prieteni de-astia imaginari - de ce unii se duc la psihiatru si unii la biserica? de ce nu toti in acelasi loc? de ce unu' care omoara in numele lu' prietenu' imaginar Allah e martir, iar altu' de omoara oameni ca i-au spus vocile e nebun?)

 

fara credinciosi lumea e rationala. and that's not fun :D

 

@Bud: lasa vrajeala cu genomu' & circumvolutiunile. ca nu tine la credinciosi (indiferent de-s islamisti sau crestini) cu vrajeli de-astea stiintifice.

Editat de vladase
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Bud: lasa vrajeala cu genomu' & circumvolutiunile. ca nu tine la credinciosi (indiferent de-s islamisti sau crestini) cu vrajeli de-astea stiintifice.

My bad. Imi bag coada intre picioare,imi dau un spitz in boase si o tai la bere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* in spiritul caii pe care o urmeaza fanny (cauta si vei gasi, cere si ti se va da - mie asta mi se pare ca face fata, caci ea nu a fost nascuta in religia islamica, deci isi cauta o cale printre altele), continui sa comentez unele aspecte. mai ales ca vad ca am ramas singura crestina (si femeie!) de aici, cu o cohorta de soricei de biblioteca (sau de internet mai precis), unii mai "sterili" decat altii.

 

ce intelegeti voi prin logica? mie logica voastra mi se pare redusa lucruri fizice, tangibile, mai ales ca apelati la ea doar cand vine vorba de religie, vad.

unii dintre voi cred ca au inteles logica asa: stateau ca niste muste pe un rahat imens, proaspat si se intrebau "oare noi ..pe ce stam? stam pe ceva moale/tare, colorat/incolor, mirositor/inodor, etc.?" "sa vedem!" a zis una din muste. "hai sa gustam intai, sa vedem ce gust are." "ok!" au zis celelalte muste. si au gustat. apoi s-au uitat la culoare si au vazut ca "chestia" e maro. "hm, eu cred ca stam pe un rahat!" a declartat o musca. iar celelalte au spus in cor "logic! ...uite cum pute!!!"

cam asta e logica voastra mai baieti.

 

cine v-a spus voua ca un credincios e irational, ilgic? astea sunt avioane in capetele voastre. reminescentele unor imagini din copilaria voastra , cand va duceati cu forta la biserica si ce vedeati acolo? babe si mosi nespalati care pupau poala popii. la icoane v-ati uitat vreodata? ati intrebat vreun iconar de ce se picteaza sfintii asa si nu altfel? pai nu cred ca v-a interesat, ca voi oricum le stiti pe toate. va pot da exemple de mari ganditori, oameni de stat si oameni de cultura care au fost si au murit crestini (sau ce religie or fi avut ei), iar voi o sa veniti din nou cu Darwin, cu Condell si cu youtube si wikipedia. deci nu ma mai obosesc...

 

ia mai bine sa vedem cate din capetele desptepte de aici cunosc citatul de mai jos. mai precis daca stiti cine a spus asta. ptr. mine e evident ca a spus-o un mare om de stiinta, dar la voi mai greu cu deductia..., la voi trebuie sa puta rahatul ca sa intelegeti ceva.

 

“Man tries to make for himself in the fashion that suits him best a simplified and intelligible picture of the world. He then tries to some extent to substitute this cosmos of his for the world of experience, and thus to overcome it.He makes this cosmos and its construction the pivot of his emotional life in order to find in this way the peace and serenity which he cannot find in the narrow whirlpool of personal experience.The supreme task—is to arrive at those universal elementary laws from which the cosmos can be built up by pure deduction. There is no logical path to these laws; only intuition, resting on sympathetic understanding of experience, can reach them.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[quote name='Ancalagon' date='Feb 1 2011, 03:34 PM' post='2740330'

 

Copilaria mea a fost foarte ok, tin sa dezamagesc pe cineva.

 

 

 

Chiar imi pare rau,ca nu ai inteles comparatia..

Stiu atei,de pe aici,ce si-au marturisit greselie inerente .....copilariei....,cand credeau in Dumnezeu;chiar m-au surprins la momentul respectiv,prin sinceritatea lor...si-i respect pentru asta.

Dar ei au evoluat,s-au maturizat,au trecut peste etapa respectiva si au devenit atei,care atei privesc acum de sus,la cei ce orbecaie pe calea ce nu duce nicaieri,cea a credintei.

Eu inca mai copilaresc..pana cand,nu stiu...dar cu siguranta nu-mi foloseste la nimic sfaturile,celor ce-au fost ca mine,dar nu mai sunt...oricat de bine intentionati ar fi ei.Cat despre sfaturile celor ce nu le-a trecut prin minte,nici macar o clipa ca ar putea exista Dumnezeu...

Cu siguranta imi sunt utile insa parerile celor ce ca si mine,orbecaie pe o cale sau alta,care inca nu au ajuns la starea de dumnezeire,la care au ajuns deja ateii....si chiar nu conteaza daca respectivul crede in Dumnezeu,in X sau in Y..

Stiu ca prostii invata din greselile lor,pe cand cei inteligenti din greselile altora,dar asta e..cel putin primii pot fi siguri ca si-au trait viata lor..si nu pe a altora.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tu pui astfel de intrebari nu-i de mirare ca Alzheimerul avanseaza.

 

Si tu esti senil.... Alzheimerul a cistigat demult razbelu.

 

@CriaP

 

Mai tanti... logica e acea cale de a "deduce" chestii pe care sa pui bazele actiunilor viitoare dupa cum te ghideaza inima... ooofff inima mea. Cu cit ti se inmoaie genunchii mai tare sau cu cit te enerveaza mai tare sau cu cit ti se umezesc ochii mai tare... cu atit mai valid "rationamentul".

 

Asta e logica pura. Mai exista si paralogica (sau paralelogica) in care e cam la fel dar se foloseste alcool mai mult.

 

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@fannyflint: cand un om ramane far argumente, isi ia jucariile si pleaca. asta ai facut tu. Crezi ca gandirea mea de crestin este mai "anormala" ca a ta?! te rog sa recitesti ce spui...e mare pacat sa crezi ce spui si sa fii atat de vehementa! e aproape...ilogic!!

 

nu cred ca a inteles toata lumea ce-ai vrut sa zici cu asta asa c-o sa exemplific cu mesajele noastre private. daca cineva n-o sa inteleaga cine e limitatul nu e problema mea (dupa ultimul lui mesaj am inchis pm, cum sta el in majoritatea timpului):

 

iahid:

ashalom alecum

 

hallo....ti-am citit unele dintre mesaje si ....am rams surprins intr-o oarecare masura ...si vreau sa iti spun ca dk vrei sa il gasesti pe Dumnezeu , El se lasa gasit insa nu incerca sa i l experimentezi prin locuri pe care nu le cunosti, mai concret nu pune pe acelasi picior pe creator si pe creatie...sti care este diferenta intre Isus si Mahomed , confucius .....si cine mai vrei tu? toti s-au nascut , au trait , au invatat dupa care au murit ...mai putin ISUS....., isus a si inviat , lucru pe care ceilalti zei nu l-au putut face....ASTA FACE DIFERENTA INTRE EI .... biblia spune ca EL este singura cale ....iar dak vrei sa compari biblia cu coranul ...macar analizeaza-le din punct de vedere constructiv ....o sa fi uimita sa vezi carti din coran care se gasesc si in biblie , biblie care a fost alcatuita cu mult inainte sa apara coranul ca si carte intreaga...anyway...ceea ce incerc sa spun ar fi ca....tu ii agiti prea mult pe unii dintre membrii si nu faci decat sa ii ispitesti si mai rau si sa-i afunzi si mai rau decat se afla la momentul asta.....MACAR COMUNICA INTEGRAL CU EI PREZENTANDU-EL UN ADEVAR MAI"COMPLET" :D

 

eu:

wa alaykum as-salam wa rahmatullahi wa barakatuh!

consider ca l-am gasit deja pe dumnezeu. in privinta lui dumnezeu sunt linistita, nimic nu mi se mai pare nelalocul lui. inca nu sunt in stare sa... ma supun cum trebuie dar sper, cu timpul, sa reusesc.

 

in coran, dumnezeu spune ca pe iisus nu l-au rastignit si nu l-au omorat ci oamenilo doar li s-a parut asa. asadar nu a avut loc o inviere pentru ca nici nu murise.

in biblie iisus spune ca minunea lui va fi minunea lui iona, doar ca in loc sa fie in burta unui peste urias va sta in "burta pamantului". iona a stat viu 3 zile in burta unui peste => iisus a stat viu in mormant.

iisus nu e zeu, mahommed nu e zeu, nu exista zeu afara de dumnezeu!

biblia spune o multime de tampenii, trebuie numai sa le observi, trebuie sa citesti biblia cu mintea deschisa, nu indoctrinat de biserica, sa nu gasesti metafore unde nu sunt, sa despici singur firul in 4.

daca ai citit coranul si ai impresia ca e o copie a bibliei te inseli amarnic. in coran dumnezeu spune de multe ori ca a pogorat coranul ca sa indrepte cateva din cele modificate din biblie. biblia e scrisa si tradusa si modificata de oameni...

dar poate-mi dai tu exemple de sure din coran care sunt EXACT ca cele din biblie. in coran dumnezeu e atotputernic, in biblie e uituc, nebun si are slabiciuni...

 

iahid:

..HMMMM.....MACAR AI CITIT BIBLIA ?....NU CONTEAZA , UITA-TE "FUGITIV" PRIN ...IOV, DANIEL, UNELE PARAGRAFE DIN PSALMI...SI GRESEALA CEA MAI MARE PE CARE O FAC MUSULMANII ESTE CA ......NU IAU TOTUL CA INTREG......spre exemplu...sunt habotnici si in orgoliul lor prostesc si nebun refuza orice cunoastere chiar dk ar deveni convinsi ca acel ceva reprezinta un adevar insa NU AU CUM SA RENUNTE LA RELIGIA LOR DE ATATIA ANI DOAR PTR CRESTINISM....SI INCA CEVA.....BIBLIA A FOST CONCEPUTA SI TERMINATA CU MULT INAINTE SA APARA CORANUL .....DAK NU CREZI ASTA DA SI TU UN GOOGLE , WIKIPEDIA SI O SA TE CONVINGI SINGURA DAK ALTE SURSE NU AI ...

 

eu:

nu stiu de ce tipi la mine... e ca si cum mi-ai zice: placinta asta, pentru ca a fost ieri scoasa din cuptor e mai buna ca cea pe care abia acum ai terminat-o. man, wake up! exemplele cu iona, cu dumnezeul uituc, nebun, cu slabiciuni, le-am citit. tu te-ai obosit sa citesti coranul?

biblia originala o ai? nu o ai, nu exista, sau daca exista nu ai acces la ea.

daca continui pe acelasi ton inchid PM, poti continua pe thread, poate vor sa vada si altii gandirea unui... crestin.

 

iahid:

yeaaah , sure.......incercam sa iti scriu la privat doar ca sa nu pari ...frustrata de "anuite idei deplasate" pe care le debitezi.....however...nu te mai deranjez , sau dak o voi face , am sa o continui pe ...thread...cya :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba daca zice acolo tu de ce te rizi? :D Femeia simte... pardon... rationeaza logic si realizeaza ca asa e... deci ce ai tu impotriva? :D

 

Io v-am zis ca Jesus traieste bine mersi. Trebuie sa vina un musulman sa va dea de stire. Halal credinciosi. Allahu Akhbar! Toata lumea sare acum cu mine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io v-am zis ca Jesus traieste bine mersi. Trebuie sa vina un musulman sa va dea de stire. Halal credinciosi. Allahu Akhbar! Toata lumea sare acum cu mine!

da, e in Cuba, cu ceausescu, elvis si tupac ....cred ca si cu maical gecsan, dar nu se stie sigur...inca :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io v-am zis ca Jesus traieste bine mersi. Trebuie sa vina un musulman sa va dea de stire. Halal credinciosi. Allahu Akhbar! Toata lumea sare acum cu mine!

Jesus? Mi s-a parut mie ca l-am vazut in Argentina, impreuna cu Hitler si Elvis, sorbind mate intr-o bodega. :D

 

Later: Damn, Trepadushu a fost mai iute de taste.

Editat de Doctor X
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

rideti voi dar si cind o sa va arunce fiul omului in borta neagra/maro a lu satana (nu userul) ca l-ati luat la misto... Pai saracu si-a tinut respiratia 3 zile degeaba? (acu... lasind gluma... era intr-un mormint... cine stie cum putzea acolo poate a fost normal sa isi tina respiratia)

 

Ba da... acu e o problema...daca jesu asta nu a inviat... deci nu a murit... deci nu a fost in iad sa se bata ninja cu satana... si sa elibereze mortii care ardeau acolo de cind povestea cu maru... then... cine a deschis portile iadului ca in filmu ala... Tunurile din Navarone? Alibaba?

 

Si inca o intrebare... daca totusi jesu a rupt lantu in iad si la batut la table pe Scaraotzchi... inseamna ca in rai avem 2 feluri de bolovani... pardon... suflete. 1. Aia de stiu numa de bine de pe lumea ailalta... 2. aia care au fost citeva mii de ani bune in focuri cu satana (again, nu userul). Aia de la 2... nu sint oare... traumatizati?

 

 

...aia or fi virginele?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

Stiu atei,de pe aici,ce si-au marturisit greselie inerente .....copilariei....,cand credeau in Dumnezeu;chiar m-au surprins la momentul respectiv,prin sinceritatea lor...si-i respect pentru asta.

Dar ei au evoluat,s-au maturizat,au trecut peste etapa respectiva si au devenit atei,care atei privesc acum de sus,la cei ce orbecaie pe calea ce nu duce nicaieri,cea a credintei.

Eu inca mai copilaresc..pana cand,nu stiu...dar cu siguranta nu-mi foloseste la nimic sfaturile,celor ce-au fost ca mine,dar nu mai sunt...oricat de bine intentionati ar fi ei.Cat despre sfaturile celor ce nu le-a trecut prin minte,nici macar o clipa ca ar putea exista Dumnezeu...

Cu siguranta imi sunt utile insa parerile celor ce ca si mine,orbecaie pe o cale sau alta,care inca nu au ajuns la starea de dumnezeire,la care au ajuns deja ateii....si chiar nu conteaza daca respectivul crede in Dumnezeu,in X sau in Y..

Stiu ca prostii invata din greselile lor,pe cand cei inteligenti din greselile altora,dar asta e..cel putin primii pot fi siguri ca si-au trait viata lor..si nu pe a altora.

 

* tu ai atins un punct sensibil. in general, nu doar in ce priveste credinta (sau lipsa ei).

copilaria...

din ce vad pe aici, multi dintre "combatanti" s-au nascut din parinti care habar nu aveau despre vreo religie, adica nu au putut primi educatie religioasa (ptr. cultura macar) in copilaria lor. imi iese iarasi matematic, ptr. ca parintii acestor copii s-au nascut si maturizat in societatea comunista, in circumstante de ateism "socialist-stiintific". cu alte cuvinte ei habar nu aveau de ce si la ce e buna religia (sau daca e buna la ceva). faptul ca pe unii i-au dus bunicii la biserica si i-au pus sa pupe cruci si sa se inchine in fata altarului, sa spuna Tatal Nostru (poate) si sa dea cu "bogda-proste" cand primesc un colac, un mar sau coliva, faptul ca parintii lor se duceau sa se cunune (si) in biserica, ca taiau un porc la Craciun si la inmormantari puneau banutzi in batiste si chemau bocitoarele, ..toate astea zic, nu tin loc de educatie religioasa. asa ca baietii (copiii) si-au facut-o ei singuri, dupa '89 cand au avut acces la informatie de-a valma. fara nici un fel de indrumare, fara discernamant, fara interes macar de a "elucida" vreun mister. s-au trezit ca la revolutia sexuala din anii '60, gata de a imbratisa orice vine din alta directie decat aia de care stiau ei de la bunici. eu nu zic ca nu poti invata engleza fara profesor, ...dar fizica si chimia, matematica, ca si religia dealtfel nu sunt pentru orice autodidact. sa inveti despre religie dupa ureche, asta e prima greseala pe care o fac multi copii in drumul lor spre maturizare. sa citesti fara sa stii care sunt scrierile religioase de capatai (si nu ma refer doar la Biblie aici, Coran sau Upanishade) si sa incerci apoi sa descoperi adevarul absolut in "logica", e doar o joaca ...de copii , desigur. decat sa iesi afara la fotbal sau sa mergi la film cu alti copii, stai mai bine in casa si te joci "de-a religia" cu Condrell & Co. adica inveti despre religie cu un ateu(!)

 

in anii comunismului multi oameni au fost prigoniti ptr. credinta lor. a romanilor adica. ptr. ca erau ortodocsi. adica ateii au prigonit crestini! i-au bagat in inchisori si i-au omorat. asta nu stiu baietii de aici, ca ei erau fie prea mici in vremurile alea, fie n-au avut interes sa afle (cand au inceput ei sa citeasca despre religie, istorie, etc.). in schimb, o tot dau cu istoria inchizitiei & stuff. si cu arabii care omoara oameni care n-au nici o vina. ciudat ca in intelijenta lor nu pot sa faca deosebirea intre politica si religie. intre manipulare si spiritualitate. sa le dea Dumnezeu mintea cea de pe urma!

stiu un preot care a facut inchisoare, alaturi de multi altii, ptr. ca in biserica spunea ca NU Dumnezeu l-a pus presedinte pe Gheorgiu Dej si nici patriarh pe ala, Preasfintitul vremii, si nici nu se ruga (cu toti enoriasii) ptr. sanatatea lor ("a bravilor conducatori"). ba chiar a ajutat niste luptatori sa fuga in rezistenta . asta nu l-a impiedicat sa fie un bun crestin si cand au venit sa-l aresteze sa le spuna "va iert! nu stiti ce faceti."

 

se pare ca oamenii astia de tot ironizeasa pe aici nu au cunoscut religia in esenta, insa o combat cu tarie. au avut cateva "intaniri" habotnice cu ea si considera ca au aflat totul despre temeiurile religiei. nu doar ale aleia ortodoxe (care sa zicem, le-a fost mai la indemana), ci in general, ale tuturor religiilor lumii. niste mici Eliad-zi cu totii, astia mici! :D

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai, pleaca omu' trei zile si ce gaseste la intoarcere?

debandada!

pai, e frumos?

PS bre Cria, daca vrei tu, exista, pentru tine. Daca io nu vreau, nu exista, pentru mine. E simplu.

Nu tre' sa ne sarim la beregati pentru atata lucru.

mache love, not var.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pare ca oamenii astia de tot ironizeasa pe aici nu au cunoscut religia in esenta

Wait! There is more! Here it comes. Fac pariu ca cunoasterea in esenta a religiei inseamna autoflagelare, SM, suicide attacks, cruciade, jihad, crucificare, exorcizare si alte activitati pasnice in fata blocului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca a inteles toata lumea ce-ai vrut sa zici cu asta asa c-o sa exemplific cu mesajele noastre private. daca cineva n-o sa inteleaga cine e limitatul nu e problema mea (dupa ultimul lui mesaj am inchis pm, cum sta el in majoritatea timpului):

 

rahan cu mac, bla,bla, pueriliZme, allahu akbar'n'shit

 

 

Domnisorica in cautarea identitatii, nu stiu ce ai vrut mataluta sa demonstrezi cu postatul PM-urilor dintre tine si @Iahid, dar asta dovedeste ca esti foaaaarte trista! Iti limitezi posibilitatea de a primi PM-uri tocmai din teama de a ramane fara argumente(ceea ce s-a si intamplat), insa, ca o copilita tampitica, dai copy-paste la ce-ti scrii cu omu' ala si sper ca lumea sa observe faptul ca el e exagerat..insa TOO BAD, ca inca o data ai demonstrat ca te-ai aruncat in ceva ce nu intelegi. Daca spui ca parintii tai au fost pusi in fata faptului implinit(convertirea ta) si ca ai facut-o de una singura, fara sa ai macar ajutorul unuia initiat in islamism, care a trait o viata in spiritul coranului, inseamna ca ai facut gestul convertirii intr-un moment de ratacire...ai cautat un sprijin inexistent, asa cum majoritatea celor slabi o fac pt ca le e teama sa-si asume responsabilitati..le e mai usor sa dea vina pe ceva superior.

 

Eu m-am convins in ceea ce te priveste. Sper doar sa-ti gasesti linistea, indiferent unde o vei cauta..insa nu o impune si altora! Tu te linistesti stand pe covoras si incercand sa inveti rugaciuni intr-o limba cu care n-ai nici in clin, nici in maneca(la pariu cu tine ca inveti pe de rost ce sa spui, dar nu intelegi o iota!), iar eu ma linistesc facand o baie spumoasa, ascultand muzica, tinandu-ma in brate cu my man..stii tu, chestiile alea lumesti de care te bucuri stiind ca n-o sa ai parte in viata anterioara de ele;). De "god, allah" etc tot o sa te saturi dupa ce mori. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre, pleaca omu' cateva zile si ui' ce iese.... debandada.

pai e frumos?

 

hai sa nu ne mai (des)consideram reciproc ca si cretini, daca credem sau nu.

ca, de fapt, este simplu. daca tu vrei sa crezi, e ok, crede. daca asta te ajuta la moral, la vietuirea de zi cu zi, e si mai ok.

 

daca io am ales sa nu cred, din considerentele mele proprii si personale, lasa-ma, frate, sa nu cred. te doare pe tine capul ca io nu cred? iti influenteaza fotosinteza?

de ce naiba sariti asa la grumaji?

ca nu face bine nici la ten si nici la proliferarea ridurilor.

si - pentru numele lui Dumnezeu(sau in absenta numelui lui Dumnezeu), faceti odata diferenta intre Crestinism, Islamism, morala crestina, cea islamica, normele crestine si cele islamice, ca iese o varza aicea mai tare ca aia de la Cluj...

Satana stie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..dar fizica si chimia, matematica, ca si religia dealtfel nu sunt pentru orice autodidact. sa inveti despre religie dupa ureche, asta e prima greseala pe care o fac multi copii in drumul lor spre maturizare.

 

Am tot citit ce scrii pe aici,dar nu am zis nimic. Ma alatur si eu sa spun ca aberezi la greu. Cum sa pui matematica,fizica si chimia in aceeasi oala cu religia??? :D

 

in anii comunismului multi oameni au fost prigoniti ptr. credinta lor. a romanilor adica. ptr. ca erau ortodocsi. adica ateii au prigonit crestini! i-au bagat in inchisori si i-au omorat. asta nu stiu baietii de aici.....

 

Din nou aceeasi gandire de credincios: ateu = om rau in viziunea ta. Ateu = comunist = om rau :D

 

Credincios = om bun = necomunist/luptator impotriva comunismului

 

Stii vorba aia: cand zic trei ca esti beat te duci si te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre, pleaca omu' cateva zile si ui' ce iese.... debandada.

pai e frumos?

 

hai sa nu ne mai (des)consideram reciproc ca si cretini, daca credem sau nu.

ca, de fapt, este simplu. daca tu vrei sa crezi, e ok, crede. daca asta te ajuta la moral, la vietuirea de zi cu zi, e si mai ok.

 

daca io am ales sa nu cred, din considerentele mele proprii si personale, lasa-ma, frate, sa nu cred. te doare pe tine capul ca io nu cred? iti influenteaza fotosinteza?

de ce naiba sariti asa la grumaji?

ca nu face bine nici la ten si nici la proliferarea ridurilor.

si - pentru numele lui Dumnezeu(sau in absenta numelui lui Dumnezeu), faceti odata diferenta intre Crestinism, Islamism, morala crestina, cea islamica, normele crestine si cele islamice, ca iese o varza aicea mai tare ca aia de la Cluj...

Satana stie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre, pleaca omu' cateva zile si ui' ce iese.... debandada.

pai e frumos?

 

hai sa nu ne mai (des)consideram reciproc ca si cretini, daca credem sau nu.

ca, de fapt, este simplu. daca tu vrei sa crezi, e ok, crede. daca asta te ajuta la moral, la vietuirea de zi cu zi, e si mai ok.

 

daca io am ales sa nu cred, din considerentele mele proprii si personale, lasa-ma, frate, sa nu cred. te doare pe tine capul ca io nu cred? iti influenteaza fotosinteza?

de ce naiba sariti asa la grumaji?

ca nu face bine nici la ten si nici la proliferarea ridurilor.

si - pentru numele lui Dumnezeu(sau in absenta numelui lui Dumnezeu), faceti odata diferenta intre Crestinism, Islamism, morala crestina, cea islamica, normele crestine si cele islamice, ca iese o varza aicea mai tare ca aia de la Cluj...

Satana stie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dara bine ca o cunosc altii in esenta... de 42°

 

Ia baga tu aci esenta religiei musulmane (ca sintem ca in moscheie pe threadul asta, io-s incaltat doar la figurat de exemplu) combinata cu logica... aia a ta bengoasa. Nu de alta da m-ai facut tare curios si chiar vreau sa il combat pe amicu Zayets care are o parerea asa de proasta despre tine.

 

Hai... ziceti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai, pleaca omu' trei zile si ce gaseste la intoarcere?

debandada!

pai, e frumos?

PS bre Cria, daca vrei tu, exista, pentru tine. Daca io nu vreau, nu exista, pentru mine. E simplu.

Nu tre' sa ne sarim la beregati pentru atata lucru.

mache love, not var.

 

* exact asta spuneam si eu frate ateist! :D

dupa cumn vezi eu nu am combatut ateismul, doar am sustinut ca religia nu e bull shit, asa cum, evidnet, declara toti ateii din banca a treia.

 

see ya!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Calea catre Dumnezeu

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...