peperonaldo19 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 salut nu cunoasteti un service sau pe cineva care se pricepe la reparatii moto ? (ma intereseaza o sincronizare la carburatoare, si sa imi dea limitatorul jos) - Honda CB 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 /index.php?/topic/672443-service-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) Stie cineva cum pot sa aflu pretul de catalog la o virago 535 din 1995? Aici gasesti fisa tehnica si echivalentul in euro al pretului de nou. Poate te ajuta http://www.moto.it/listino/yamaha/xv-535/index.html?model=2241 Editat Mai 13, 2012 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Aici gasesti fisa tehnica si echivalentul in euro al pretului de nou. Poate te ajuta http://www.moto.it/l...html?model=2241 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) Salutare stie careva unde pot gasi carenele fata si laterale pentru un suzuki dr 650 model 1993? va multumesc Editat Mai 13, 2012 de nazyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 cine se pricepe sa imi puna un 4.3.3 pe un 3gs? 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) Salutare, Sunt interesat in viitorul apropiat de achizitionarea unui VFR (750 / 800). Exista printre noi, in zona Clujului, posesori ai acestui model? M-ar interesa sa testez putin pozitia pe moto si eventual sa discut putin despre plusurile si minusurile VFR-ului. Bineinteles, fac o cinste cum trebuie pentru deranj. Editat Mai 15, 2012 de gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 botnita caine lup are cineva imprumut? cateva ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Un coleg de munca care "a pacatuit" si in consecinta a ramas pentru un an fara permis, intreaba cum se da examenul respectiv? Adica impreuna cu tura celor care obtin acum carnetul, sau "in club" intre ei? Adica examen special pentru "reeducati" (grupa separata) ? Astept raspuns aici sau pe perso, cu multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 pentru reducere de la 3 luni la 1 luna se dadea examen separat, pentru 1 an nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 ajutor,ajutor este p aici vreu absolvent d inginerie electrica?ce ma intereseaza?!!poi ma intereseaza lucrurile care nu le aflu p site; am terminat liceul d tri ani deci nus sigur ca pot face fata. destepti cu sfaturi ironice pot sa se abtina;sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Ma scobesc in nas si gandesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Va salut, am o membrana la carburatorul transalpului (1997) sparta.daca aveti careva una buna doresc sa o cumpar.raman dator vesnic.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Va salut, am o membrana la carburatorul transalpului (1997) sparta.daca aveti careva una buna doresc sa o cumpar.raman dator vesnic.multumesc! /index.php?/topic/661224-membrane-vacuum-carburator/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 /index.php?/topic/661224-membrane-vacuum-carburator/ multumesc de pont.numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 multumesc de pont.numai bine! http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=index&cPath=2_64 eu am luat de aici membranele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Un coleg de munca care "a pacatuit" si in consecinta a ramas pentru un an fara permis, intreaba cum se da examenul respectiv? Adica impreuna cu tura celor care obtin acum carnetul, sau "in club" intre ei? Adica examen special pentru "reeducati" (grupa separata) ? Astept raspuns aici sau pe perso, cu multumiri anticipate! pentru permis anulat isi intocmeste dosarul si se prezinta la examen de sala si traseu oricind dorestedupa expirarea pedepsei,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 unde pot gasi si eu bujie IMR9C-9H (NGK) sau VUH27D (DENSO) la un pret mai mic? , sunt pt 954 .... daca stie careva help va rog .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 E aceasi bujie cu cea de CBR 1000 RR din cate stiu si iti poate aduce Sebi de pe Rebreanu la 33 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 La bujiile de 954 cam asta e pretul. Orice forum sa vizitezi pt mega oferte de bujii, nu vei vedea nicaieri codul pt 954. Asta e tzeapa la Honda. Totul e special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 unde pot gasi si eu bujie IMR9C-9H (NGK) sau VUH27D (DENSO) la un pret mai mic? , sunt pt 954 .... daca stie careva help va rog .... Nu ma ocup cu vanzari de piese dar, pot sa-ti fac rost la 90 ron buc.Sant 4 buc in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 cine imi imprumuta un pendular sa tai un plexic pt un deflector? sau cine imi taie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 stie cineva un gasesc un surub M8x50 cu cap ingropat? inafara de magazinu de pe plopilor, denver sau praktiker, am fost si nu au asa ceva. multam! numa bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 stie cineva un gasesc un surub M8x50 cu cap ingropat? inafara de magazinu de pe plopilor, denver sau praktiker, am fost si nu au asa ceva. multam! numa bine & doamne-agiuta Incearca aici:FABORY Cluj-Napoca B-dul Muncii nr. 221, Tel: 0264 415 661 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Incearca aici:FABORY Cluj-Napoca B-dul Muncii nr. 221, Tel: 0264 415 661 mersi fain, am gasit la ei ce caut, am vorbit la telefon, au pe stoc, vand numai pe persoana juridica, dar aste un e o problema inca o data, mersi fain numa bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate