Florynn Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 de la dedeman. bun. hai ca verific insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Mersi ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 insanatosire grabnica Da' ce'o patit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey46 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 de unde fac rost de o bara de poliamida pt 2 crashuri? vreo 20 cm. Salut daca gasesti asa ceva te rog sa imi zici si mie unde ai gasit . Multumesc ! Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Salut daca gasesti asa ceva te rog sa imi zici si mie unde ai gasit . Multumesc ! Stima. stiu unde putem lua de la producator. putem lua una in 2 si sa facem 2 perechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Da' ce'o patit ? Pai zice ca-i beteag... pff, ce as iesi eu daca nu as fi beteag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Este cineva prin Cluj care repara interioare casti? Am ceva prb cu bucata din partea de jos care este facuta din ceva piele artificiala de pe care a inceput sa se cojeasca culoarea si as schimba materialul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Nu e din Cluj, dar e... /index.php?/topic/683145-reconditionez-interioare-casti-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Este cineva prin Cluj care repara interioare casti? Am ceva prb cu bucata din partea de jos care este facuta din ceva piele artificiala de pe care a inceput sa se cojeasca culoarea si as schimba materialul ala. da jos ambele parti interioare ale castii, cumpara imitatie piele neagra 10 cm, duo la croitorie. cam in 20ron te-ai scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Pai zice ca-i beteag... Pai si nu se stie ce are? E ficatu', glezna sau rosu'n gat ? Hai sa facem cheta si sa'l ajutam, ca doar e motorist de'al nost', nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 @Dan Cata: am vazut topicul omului dar nu e cazul, interiorul castii arata f bine si nu merita pt atata sa o trimit in timisoara, numai chiar partea aceea de "piele" s-a deteriorat @florynn: am batut jos partile alea doua si m-am uitat la cusaturi, cred ca se poate face la croitorie lejer.. idei unde gasesc piele/imitatie? As pune si ceva mai de treaba daca tot o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 @Dan Cata: am vazut topicul omului dar nu e cazul, interiorul castii arata f bine si nu merita pt atata sa o trimit in timisoara, numai chiar partea aceea de "piele" s-a deteriorat @florynn: am batut jos partile alea doua si m-am uitat la cusaturi, cred ca se poate face la croitorie lejer.. idei unde gasesc piele/imitatie? As pune si ceva mai de treaba daca tot o fac daca vrei iti dau o bucata de piele sa cosi acolo dar e crem nu e neagra. da un pm daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 @Dan Cata: am vazut topicul omului dar nu e cazul, interiorul castii arata f bine si nu merita pt atata sa o trimit in timisoara, numai chiar partea aceea de "piele" s-a deteriorat @florynn: am batut jos partile alea doua si m-am uitat la cusaturi, cred ca se poate face la croitorie lejer.. idei unde gasesc piele/imitatie? As pune si ceva mai de treaba daca tot o fac gasesti la orice magazin de tesaturi. stiu unu vizavi de big si unu vizavi de mac donalds in manastur amandoua. e ok imitatia credema. am folosit la tapitat sei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Am nevoie de 2 prinderi pt ghidon de diametrul de 28mm!!! Ceva in genul acesta!!! Pm sau aici!! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Salutare! Are cineva un cleste de sertizare, imprumut? Trebuie sa scurtez vechiul cablu de net si sa-i pun o mufa noua pe care sa o bag in routerul nou instalat. Sau daca are careva drum prin Zorilor si are scula la el... nu dureaza mult! Raman dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Ma poate ajuta cineva contracost cu un pistol de vopsit? Am de vopsit niste mese si scaune, dureaza cam o ora, doua. Multumesc. ps: Salut Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Stie cineva, concret, unde pot croma in Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Ma poate ajuta cineva contracost cu un pistol de vopsit? Am de vopsit niste mese si scaune, dureaza cam o ora, doua. Multumesc. ps: Salut Kirk Daca nu e graba mare te pot rezolva cu pistolul, in sensul ca nu il am in Cluj, dar il pot aduce duminica dupamasa. Ptr asta trebuie sa ma suni pe numarul din semnatura in cursul zilei de duminica dimineata sa nu uit sa-l pun in masina. Bineinteles ca nu te costa nimic, si nu trebuie sa le termini in 2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Salutare! Are cineva un cleste de sertizare, imprumut? Trebuie sa scurtez vechiul cablu de net si sa-i pun o mufa noua pe care sa o bag in routerul nou instalat. Sau daca are careva drum prin Zorilor si are scula la el... nu dureaza mult! Raman dator! daca te chinui putin reusesti si cu un ciupitor. trebuie doar sa il tii cu varful mai catre lame. doar sa nu incurci ordinea si sa fi sigur ca-s firele la acelas nivel si pana in capatul mufei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Salutare! Are cineva un cleste de sertizare, imprumut? Trebuie sa scurtez vechiul cablu de net si sa-i pun o mufa noua pe care sa o bag in routerul nou instalat. Sau daca are careva drum prin Zorilor si are scula la el... nu dureaza mult! Raman dator! Salut, nu am vazut postul tau ieri, eu am unul acasa, dar azi si din pacate nu am cum sa il aduc in Cluj. Daca nu ai gasit niciunde luni o sa il iau cu mine cand vin la servici. Daca mai ai nevoie lasa o "vorba" si ne intalnim cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 are cineva de vanzare un CDI de Suzuki gs 500e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) are cineva de vanzare un CDI de Suzuki gs 500e? Pot eo sa iti aduc. ~ 400 ron Editat Septembrie 21, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Salutare! Are cineva un cleste de sertizare, imprumut? Trebuie sa scurtez vechiul cablu de net si sa-i pun o mufa noua pe care sa o bag in routerul nou instalat. Sau daca are careva drum prin Zorilor si are scula la el... nu dureaza mult! Raman dator! poti face asta cu o lama de cutter sau o surubelnita lata de 3mm ordinea firelor sa fie exact ca si in mufa cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 daca te chinui putin reusesti si cu un ciupitor. trebuie doar sa il tii cu varful mai catre lame. doar sa nu incurci ordinea si sa fi sigur ca-s firele la acelas nivel si pana in capatul mufei De curios o sa incerc si metoda asta! Salut, nu am vazut postul tau ieri, eu am unul acasa, dar azi si din pacate nu am cum sa il aduc in Cluj. Daca nu ai gasit niciunde luni o sa il iau cu mine cand vin la servici. Daca mai ai nevoie lasa o "vorba" si ne intalnim cumva. O sa revin cu un telefon pe Duminica sa-ti aduc aminte. poti face asta cu o lama de cutter sau o surubelnita lata de 3mm ordinea firelor sa fie exact ca si in mufa cealalta. O sa vad daca reusesc asa. Pana atunci, provizoriu, m-am descurcat altcumva. Seara faina! ps: Salut Kirk Salut Cata! Daca vrei, poate te ajut la vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Cine ma poate ajuta sa-mi schimbe semeringul de la furca de pe partea stanga? Si cat m-ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate