smakalan Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Are cineva idee de unde pot inchiria un generator de aprox 5 kw ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexpunkt Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Chirie Cluj Napoca. Buna ziua, Stiu ca este offtopic acest post dar poate prin intermediul comunitatii voi gasii o chirie in Cluj Napoca odata cu data de 1 septembrie.Garsoniera sau apartament cu 1 camera.Chirie max 150 euro.Daca cineva stie de asa ceva il rog sa ma contacteze pe PM. Multumesc. ps: FREE BIKER WEEK 12-14 august ,Nandru ,judetul Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Chirie Cluj Napoca. Buna ziua, Stiu ca este offtopic acest post dar poate prin intermediul comunitatii voi gasii o chirie in Cluj Napoca odata cu data de 1 septembrie.Garsoniera sau apartament cu 1 camera.Chirie max 150 euro.Daca cineva stie de asa ceva il rog sa ma contacteze pe PM. Multumesc. ps: FREE BIKER WEEK 12-14 august ,Nandru ,judetul Hunedoara Nu esti offtopic. Aici ai incercat sa gasesti? http://www.piata-az.ro/Inchirieri/Garsoniere/Anunturi.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexpunkt Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Salut, In momentul de fata am cautat si o sa fie nevoie sa ajung si la Cluj sa fiu la fata locului,posibil weekendul viitor.Am intrebat pe forum pentru ca uneori nu sti de unde sare iepurele. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 stie cineva de unde pot face rost de suportul pt maneta de ambreiaj la un dr 350..cat mai urgent posibil?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 stie cineva unde pot sa reconditionez un stator de r6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 stie cineva de unde pot face rost de suportul pt maneta de ambreiaj la un dr 350..cat mai urgent posibil?multumesc incearca la sebi,pe liviu rebreanu sau pe ebay UP!!!!!!!!!!!PT ORBI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Salutare, Are cineva prin Cluj Honda Deauville? Ma intereseaza modelul si as vrea sa aflu niste pareri ale unui posesor. M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Am nevoie URGENT de testare/ diagnoza auto. Daca stiti pe cineva care vrea sa faca un ghiseft azi (duminica), dati-mi un telefon, va rog. 0744 973 166 Pentru SAAB 900 2.0 SE Cabrio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 eu stiu pe cineva,insa din pacate doar maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Nicio problema. Azi am fost si am dat numai peste neseriosi...seriosii o fi fost la picnic . Te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Are cineva pistol de lipit si ma poate ajua cam 10 minute ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Daca ai chef de o excursie pana in Gilau te ajut eu 0 7 4 7 29 41 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Salutare, am si eu o rugaminte la voi...care are sau care stie vre-un scuter Aprilia Habana, care sa arata cam asa, sau un motor gen vintage Ideea e in feleul urmator: O colega de servici vrea sa-si puna pe invitatiile de nunta niste poze haioase facute pe un astfel de scuter, sau macar o motocicleta asemenatoare si m-a intrebat daca stiu cine are de inchiriat asa ceva...ar avea nevoie pentru vreo 2 ore, sa faca o sedinta foto pentru invitatiile de nunta. nu cunosc modelul de scuter, habar n-am cine ar avea de inchiriat asa ceva pentru o perioada scurta, dar daca exista careva printre voi care stie sau poate ajuta in aceasta problema va rog sa ma contactati. Ar fi nevoie pentru sambata, 22.10. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Cum urci taietura turcului, dinspre somes inspre baciu, la spalatoria aia/vulcanizare, ce o fi, acolo am vazut ca au expuse cate 2 bucati din astea sau vespa sau ce is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Salutare, am si eu o rugaminte la voi...care are sau care stie vre-un scuter Aprilia Habana, care sa arata cam asa, sau un motor gen vintage Ideea e in feleul urmator: O colega de servici vrea sa-si puna pe invitatiile de nunta niste poze haioase facute pe un astfel de scuter, sau macar o motocicleta asemenatoare si m-a intrebat daca stiu cine are de inchiriat asa ceva...ar avea nevoie pentru vreo 2 ore, sa faca o sedinta foto pentru invitatiile de nunta. nu cunosc modelul de scuter, habar n-am cine ar avea de inchiriat asa ceva pentru o perioada scurta, dar daca exista careva printre voi care stie sau poate ajuta in aceasta problema va rog sa ma contactati. Ar fi nevoie pentru sambata, 22.10. multumesc! da pe taietura turcului pe dreapta cum urci ..are mai multe modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 N0are sens sa mergi la Alin, pt ca ele lui sunt NEinmatriculate. Anul asta am cumparat 2 buc. de la el. Plus de asta, fara o garantie consistenta, ma indoiesc ca le imprumuta/ inchiriaza. Unul e asa, doar ca e pe alb cu negru: Iar celalalt, pe care il mai am disponibil, si pe care te pot lasa sa faci poze: Primul, Dado Motors, este deja spart...si nu are inca mia de km Sau, daca doreste mireasa, o pot lasa sa-si faca poze pe Honda XR sau BMW Scarver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) N0are sens sa mergi la Alin, pt ca ele lui sunt NEinmatriculate. Anul asta am cumparat 2 buc. de la el. Plus de asta, fara o garantie consistenta, ma indoiesc ca le imprumuta/ inchiriaza. Unul e asa, doar ca e pe alb cu negru: Iar celalalt, pe care il mai am disponibil, si pe care te pot lasa sa faci poze: Primul, Dado Motors, este deja spart...si nu are inca mia de km Sau, daca doreste mireasa, o pot lasa sa-si faca poze pe Honda XR sau BMW Scarver Super tare Yzule, merci. Ii arat pozele maine si te sun. Multumesc mult, berea vine si ea Editat Octombrie 20, 2011 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Salutare Stie careva unde imi pot indrepta janta fata la virago-ul din dotare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Nu stiu in cazul jantelor spitate unde se face operatiunea, dar in cazul celor pline, se poate merge si pe Frunzisului, la vulvanizarea de langa Biasini aka Aprilia / Suzuki. E mai sus de ei cu cca 30 m. Costa 50 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Nu stiu in cazul jantelor spitate unde se face operatiunea, dar in cazul celor pline, se poate merge si pe Frunzisului, la vulvanizarea de langa Biasini aka Aprilia / Suzuki. E mai sus de ei cu cca 30 m. Costa 50 de lei Mersi de pont,o sa intru sa intreb la ei ca sant aproape de mine....din ce am mai intrebat in dreapta/stanga,am inteles ca ar fi o vulcanizare undeva pe Oasului. Intreb si acolo si eventual postez rezultatele si aici,poate mai sant si alti incepatori ca si mine si care au nevoie de astfel de indrumari. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 trebuie date jos spitele, îndreptat Âşi puse înapoi, altfel nu iese mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zumzet Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Stie cineva transport moto ieftin? Ma intereseaza sa-mi aduc motoru' din UK in CJ.. Nu-i graba mare, dar as vrea sa mai stiu ceva preturi, ca la ce oferte am avut pana acum, dau mai mult pe transport decat am dat pe fier. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Stie cineva transport moto ieftin? Ma intereseaza sa-mi aduc motoru' din UK in CJ.. Nu-i graba mare, dar as vrea sa mai stiu ceva preturi, ca la ce oferte am avut pana acum, dau mai mult pe transport decat am dat pe fier. Multumesc anticipat ar trebui sa-ti iasa undeva la 250 de euro la baietii cu tiruri. Numa sa aiba cin sa-l urce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Salut, Imi poate spune cineva care e cea mai rapida ruta cluj-focsani ? Si sa fie si drumul cat mai bun. 10q. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate