Robyb Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 (editat) @Metal Heart , partea de jos inca nu stiu , am vrut sa pun un pinten ( bugspoiler) dar apoi maschez galeriile si nu vreau sa le maschez ca imi place cum arata , o sa astept sa-l vad pe roti, apoi ma voi decide daca pun un spoiler . @bogdan_gba , eu nu vreau sa plang dupa bani , de aceea nici nu am tinut cont de banii bagati , in sensul ca nu mi-am facut o lista . aproximez costul final la 1000 euro ( fara motocicleta initiala ) @banzay , rosul l'am ales din paleta de culori de la magazin , cand mai trec pe la ei o sa intreb codul culorii si il scriu aici , saptamana asta o sa merg ca nu mi-a ajuns rosul initial . 400gr ps : mi-a ajuns roata fata de la sablat .nu m'am apucat inca de vopsit ca nu mai am vopsea Editat August 29, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Roby, eu zic ca la un street fighter, galeriile sunt mai putin importante, daca nu sunt deosebite, nu cred ca se justifica expunerea lor. Imbraca-le in banda termoizolanta si pune-i un bugspoiler si vezi ce iese. Apropo, ca vad ca vinzi asa ceva, cam cati metri de banda trebuie pentru a imbraca o evacuare moto 4in1 de la capat pana la toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Apropo, ca vad ca vinzi asa ceva, cam cati metri de banda trebuie pentru a imbraca o evacuare moto 4in1 de la capat pana la toba? /index.php?/topic/662775-banda-termoizolanta-pentru-galerii/page__view__findpost__p__2869263 - click it! 9m zice Mersi frumos Roby, raman dator cu o bere/suc. Am si eu o intrebare (daca nu e cu deranj), vreun moto gen Kawa GPZ500, i-ar sta bine in rosu din asta mat? Nu de alta, dar tu ai mai multa experienta cu modificarile si zic eu si bun gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Superb! Urmaresc topicul asta cu mare interes! Felicitari si mult succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 30, 2011 Autor Share Postat August 30, 2011 @Metal Heart , pai chiar aia e ca galeriile sunt deosebite . imi place la nebunie culoarea galeriilor dar sa vad cum arata pe moto apoi daca nu imi place le imbrac in banda. ps: cam 9 - 10 m @banzay , am avut si eu gpz , misto motocicleta mi-am primit botezul cu ea intr-o curba . referitor la culoare , daca inca ai culoarea originala pe motocicleta eu zic sa o lasi asa . eventual un polish. @Smok , mersi de interes ************ mi-am gasit o aripa care imi place si se potriveste pe motocicleta . astept sa-mi ajunga sa o pot monta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Simpatica aripa aia, da o nota de agresivitate. Cred ca se incadreaza bine in peisaj. Mersi frumos pt sugestie, nu e moto meu, e al unui prieten si e cam varza vopseaua pe el. Ideea era ca nu prea mai am rabdare sa stau sa izolez, sa scot dungi, etc PS: Raman cu ochii pe topic. Ce mai imi place si mie sa surubaresc Editat August 30, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 Nimic foarte interesant deocamdata , mi-a ajuns aripa e vopsita . am scos motocicleta din garaj sa ma asez pe ea sa vad cum sta , e ok am pus bordul provizoriu sa vad cum arata , e OK si ala imi place roata spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Spor la treaba, rabdare, bani si putere de munca in continuare, Roby ! In functie de cum imi fac timp (nu vreau sa promit nimic) am sa te contactez saptamana asta sau urmatoarea pentru 1 m de banda termoizolanta alba. Imi trebuie si mie sa pun pe partea dreapta a cadrului, ca sa imi izoleze ceva electrice de caldura degajata de toba. Nu stiu daca ai facut rost de pinionul spate si de lant, dar vezi ca a scos Cata (@disabled_Cata) un VFR800 la dezmembrat zilele astea si poate se potrivesc de pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 mai vezi ceva de bordul ala imens ?! tine-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Nimic foarte interesant deocamdata , mi-a ajuns aripa e vopsita . am scos motocicleta din garaj sa ma asez pe ea sa vad cum sta , e ok am pus bordul provizoriu sa vad cum arata , e OK si ala imi place roata spate arata super o intrebare: cand o termini, cum e cu...inmatricularea?..adica ce "marca" o sa treaca in talon? (motor de ...honda? furca de ..suzuki...etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3n Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 o intrebare: cand o termini, cum e cu...inmatricularea?..adica ce "marca" o sa treaca in talon? (motor de ...honda? furca de ..suzuki...etc) Intrebi pe bune sau esti funny man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 @_Raul_ mersi la fel , urmaresc cu interes topicul tau . in legatura cu banda sa-mi spui din timp daca vrei pe alb sa comand , momentan am doar negru pe stock . Am vorbit cu fetele din ghiroda , mersi @Mariusik85 , nu puteam sa-i pun bordul original ca altel nu-mi spuneai tu ca e mic glumesc , arata beton @frigider motocicleta e inmatriculata deja , itp se rezolva la orice statie . Tie iti scrie in talon ce furca sau ce bascula ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 (editat) @_Raul_ mersi la fel , urmaresc cu interes topicul tau . in legatura cu banda sa-mi spui din timp daca vrei pe alb sa comand , momentan am doar negru pe stock . Am vorbit cu fetele din ghiroda , mersi Roby, mie o sa imi trebuiasca banda cam in 2 saptamani. Cam pe atunci estimez ca o sa am motorul in cadru si o sa incep sa trec la restul detaliilor. Daca pana atunci o sa ai alba, foarte bine, daca nu, nu e nici o problema, o sa pun neagra. Spor ! Editat Septembrie 28, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 @_Raul_ mersi la fel , urmaresc cu interes topicul tau . in legatura cu banda sa-mi spui din timp daca vrei pe alb sa comand , momentan am doar negru pe stock . Am vorbit cu fetele din ghiroda , mersi @Mariusik85 , nu puteam sa-i pun bordul original ca altel nu-mi spuneai tu ca e mic glumesc , arata beton @frigider motocicleta e inmatriculata deja , itp se rezolva la orice statie . Tie iti scrie in talon ce furca sau ce bascula ai? m-am exprimat gresit putin, fireste ca nu scrie ce furca/bascula am hai s-o luam altfel: te duci cu un logan la ITP, ridica ala capota si vede motor de ..bmw. N-o sa spuna nimic? La asta m-am referit. Nu stiam ca e inmatriculata deja. Daca e inmatriculata inseamna ca ...ramane scris ce e scris deja, nu? Dar daca nu era inmatriculata si o faceai tu "din bucati"? Atunci ce scria nenea ala la marca+model? Intrebi pe bune sau esti funny man? tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 @frigider. Faza cu loganul cu motor de bmw e alta treaba. E ca si cum ai zice Honda CBR cu motor de Ducati... e logic ca nu prea e in regula. In schimb, in cazul lui Roby motorul si cadrul au ramas aceleasi de CBR. In documente astea apar... deci motocicleta va fii in continuare Honda CBR 600 F2. Schimbarile de suspensie (furca si bascula in cazul unei motociclete) nu au legatura cu ce scrie in talon. Daca ar fi schimbat cadrul spre exemplu, atunci ar fi aparut probleme... pt ca asta e defapt sasiul si daca il schimbi, nu ar mai corespunde seria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 @frigider. Faza cu loganul cu motor de bmw e alta treaba. E ca si cum ai zice Honda CBR cu motor de Ducati... e logic ca nu prea e in regula. In schimb, in cazul lui Roby motorul si cadrul au ramas aceleasi de CBR. In documente astea apar... deci motocicleta va fii in continuare Honda CBR 600 F2. Schimbarile de suspensie (furca si bascula in cazul unei motociclete) nu au legatura cu ce scrie in talon. Daca ar fi schimbat cadrul spre exemplu, atunci ar fi aparut probleme... pt ca asta e defapt sasiul si daca il schimbi, nu ar mai corespunde seria. bun, deci atat timp cat sasiul si motorul raman, restul chiar nu conteaza? Sau nu sunt "observate" modificarile? Doar intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Pai la orice vehicul daca ce este pe el corespunde cu ce scrie in talon, totul e ok. Adica motor, sasiu, dimensiuni, greutate, dimensiuni cauciucuri, culoare, etc. Daca nu corespund, trebuie refacut RAR-ul din cate stiu (corectati-ma daca gresesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 Pai la orice vehicul daca ce este pe el corespunde cu ce scrie in talon, totul e ok. Adica motor, sasiu, dimensiuni, greutate, dimensiuni cauciucuri, culoare, etc. Daca nu corespund, trebuie refacut RAR-ul din cate stiu (corectati-ma daca gresesc). corect in ambele posturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 o faci pt tine?sau sa o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 o faci pt tine?sau sa o vinzi? poate fi a ta sau a lu' oricine o vrea daca ne intelegem , nu asta e problema . , revin cu poze saptamana viitoare ca sunt plecat in weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Salut, am citit acum tot topicu, super tare ,se vede ca pui pasiune si ca esti dedicat, din creatiile tale,de pana acum cel mai tare mi se pare cbr monster III, sper ca streetfighteru asta sa o depaseasca. waiting for news! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Tot ma amagesc ca a venit frigul si de aia nu lucrez la moto . A venit pe dracu, sunt 18 grade in Timisoara ziua. Am taiat cam 25mm din galeria finala sa scurtez putin din toba sa nu acopere roata spate , nu era perfect etans la prindere asa ca am adaugat o fasa de banda termo . arata ..altfel Editat Noiembrie 5, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Fara suparare dar sa plictisit lumea de cind lucrezi la motoreta.Tot ce ai facut nu depasea ca timp 3 saptamiini .si tu ai mai mult de un an .Peste 2 ani probabil o sa termini motoreta sint curios cum o sa arate pina acum ai facut treaba buna dar prea incet ori cum este treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 @expresule, apuca-te tu de un proiect de genul asta cu buget mic (lunar) sa vedem in cat timp il faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 @expresul, eu din pacate nu am timp sa ma plictisesc . Daca ai timp la dispozitie te invit la mine la atelier si poti lucra la el ca idee , 3 saptamani a durat pana mi-au ajuns unele piese de pe egay si nu le-am comandat toate odata din cauza bugetului , mai am si altele pe cap , asta e ca un moft , hobby sau cum vrei sa-i spui Topicul l'am deschis ca sa poate vedea oricine ce muncesc , nu am stabilit o data limita cand sa-l termin . la prima vedere nu pare ca mai mai mult de lucru la el dar se aduna multe , de exemplu : am nevoie de buji , filtru aer ( cel vechi nu mai e bun), furtune frana metalice , kit de lant , un releu de incarcare ( boala la cbr ) astea asa la prima strigare , toate insumate ajung la cateva sute de euro. Daca avea din start buget sa zicem 2000 euro , era gata aporximativ intr-o luna . Dar cum nu permit sa-mi dau toti banii pe moftul asta . asteptam la fel ca tine astept si eu , poate pica ceva din cer Sper sa urmaresti in continuare cu la fel de mare interes topicul , nu numai tu , ci toti care il citesc . ...voi revenii cu update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate