hayabusa_sd Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 ce inseamna sistem ok? parerea mea e ca se incalzeste gpu-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikehit47 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Sunt de acord cu hayabusa_sd, incearca sa folosesti un soft de benchmark-ing pentru placa video (gen 3DMark) impreuna cu un soft care-ti inregistreaza temperatura de pe ea. Daca sare de 90 de grade in teste, fie trebuie s-o schimbi, fie tre' s-o desfaci sa-i pui alta pasta / s-o cureti de praf. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Pt mine intotdeauna killzone o sa fie nr 1 .) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Commandos 1-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 cs go careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 wasteland 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 cs go careva? Eu joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Am jucat WOW , asta nou , da nu prea imi place sa omor orci ) Venit vazut dar iar m-am lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 (editat) Eu joc sper ca nu e o problema ca pun profilul de steam aici: profil poti sa imi dai add Editat Februarie 20, 2015 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 (editat) Salut! Am decis sa pun la vanzare consola XBOX360 KINECT+500GB HDD+1 controler+casti+jocurile din imagine. Pretul pachetului este de 1000 RON Daca sunteti interesat: 0745-473343 Editat Martie 20, 2015 de Phoenix79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) joaca careva dintre voi jocul marketglory? Este un simulator de business si reda foarte bine viata reala,eu ii dau o incercare ma joc de aseara si usor usor imi mananca timpul. Va las si un link http://www.marketglory.com/strategygame/Alexciocan daca va inregistrati pe linkul urmator veti primi si niste banuti pentru inceput. Editat Martie 29, 2015 de enduristull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Am primit un voucher de reducere de 75% pe Steam pentru Warhammer 40,000: Dawn of War , valabil pana 27.07 Pretul actual 9,99 cu reducere... 2.49 euro. p.s: era sa uit... se DONEAZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Primit un voucher cand mi-am luat i7-le. Folosind codul puteti downloada moka jocurile respective (sau unul din ele, nu stiu sigur). Doar sa scrieti aici dupa ce l-ati folosit va rog, ca sa nu il mai incerce altii degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 world of tanks all the way,baby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 (editat) voucherul pt Warhammer 40K inca e valabil Counter strike luat! Sa cresti mare! revin:... steam zice ca acel cod a fost deja revendicat.... daca l-a luat cineva macar sa posteze sa nu ne chinuim degeaba... Editat Iulie 22, 2015 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 @dragonlord: poate ca mesajul de mai sus al lui Sly06 e modul lui subtil de a spune ca a folosit codul pentru World of tanks? am gasit un joc dragut - era la reducere pe steam la vreo 8 eur. Savage Lands http://www.savagelandsgame.com/ e un fel de survival game/minecraft/skyrim - dar mult mai mic atm; e early access e fun acum & are potential pentru chestii faine daca continua sa lucreze la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Mie mi so facut dor de SWTOR. Acu e free to play dar e aiurea. Oricum najunsesem la lvl max mai am 3 bari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut , stie cineva cum pot sa accesez modul online in GTA 5? Am facut cont in Social Club , insa cand intru in joc nu ma lasa sa ma loghez...Vazusem ceva patchuri pe net,oare ajuta ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikehit47 Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) In primul si primul rand, trebuie sa ai jocul original. Daca e original si nu merge, asigura-te ca nu e blocat de firewall. Editat Septembrie 14, 2015 de mikehit47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Am jocul original,am facut cont pe Social Club,am activat jocul din Social Club,insa cand incerc sa ma loghez in joc pe modul online imi apare ca nu exista reta. In primul si primul rand, trebuie sa ai jocul original. Daca e original si nu merge, asigura-te ca nu e blocat de firewall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 pentru fanii RPG old school (gen Baldur's Gate, Icewind Dale, Plansescape Torment - Pillars of eternity a aparut prin mai & acum a scapat de majoritatea bug-urilor Se pot gasi chei de steam mai ieftin - eu l-am luat la vreo 12 eur cel mai fun e sa joci cypher (dpdv al povestii), se potriveste cu settingul + warthunder all the way - mai mult bag tancuri acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Eu am redescoperit si ma joc in disperare Mortal Kombat pe tableta. Mortal Kombat X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Eu am redescoperit si ma joc in disperare Mortal Kombat pe tableta. Mortal Kombat X Joaca-te pe pc ca sa vezi toate fatalitatile . Sunt curios cum ca reactiona un copil de 8 ani daca ar juca asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Si pe tableta are fatalitatile. Mi-a adus aminte de noptile nedormite secolul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Cica apare wot pe ps4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate