BooBoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Damn it! Intarzii!! Tomo, Kali, va sun! Sa nu cumva sa nu raspundeti! Aaa... luati baloane in plus, ca ne decoram la fata locului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Foarte frumos a fost. Acum vine ce-i mai greu, mergem spre Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) Am fost la Snagov, distrat, simtit foarte bine. Super! Inca o data Casa de Piatra si toate bla-bla-urile de rigoare, pe care nu mai are rost sa le repet, pentru ca le-ati auzit probabil de vreo 2000 ori. Sarmalutele au fost super (un pahar de sarmale, careva ) si carnaciorii la fel (saracii Apasu si Noni cat fum au inghitit ca sa ne pregateasca gratarele), iar ptr pulpele de pui, nota 20. Cei care nu ati fost, ati pierdut un chef pe cinste. PS: Toma, super si gratarul de la 2 jumate dimineata Editat Octombrie 8, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 CASA DE PIATRA!!! frumoasa petrecere - mai venim si la aniversarea unui an de la casatorie iar ptr pulpele de pui, nota 20. ...care pulpe? cred ca am ajuns tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ...care pulpe? cred ca am ajuns tarziu. drept dovada ca au fost excelente, au disparut imediat (io am apucat una cand mai dadeam o tura sa-l aprovizionez pe Apasu cu bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 O parte din pozele se sambata dup-amiaza. Restul le va posta Kali dupa ce va primi CDul cu toate pozele facute de mine Mi-a placut super mult la Snagov pentru ca in primul rand am intalnit oameni si in al doilea rand motociclisti. Pentru cei care nu au ramas pana la sfarsit : la Caldarusani a fost superb, in incercarea noastra de a ajunge la Manastirea Snagov ! ....and the last one with my baby bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 O parte din pozele se sambata dup-amiaza. restul pozelor au fost puse aici: /index.php?showtopic=64554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 Cuvintele sunt mult prea sarace... Ati fost minunati, ati facut o sarbatoare dintr-o zi de sambata.. Au fost, de fapt, doua zile de vis... Au sters multele necazuri din ultima vreme... Au adus caldura in sufletele noastre si asta vi se datoreaza... Am petrecut alaturi de prieteni, asa cum ne-am dorit... Am ras, am baut, am facut gratar, unii au facut baie involuntar... Pozele sunt graitoare; vom pune si noi cateva. Ne bucuram sa stim ca v-ati simtit bine. Dupa cum spuneam cuiva sambata seara, reusita petrecerii tine tocmai de petrecareti Care au fost de vis!!!! Ne-ati facut fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Super si la cit mai multe evenimente de genu asta. Editat Octombrie 9, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 pai, baga mare Frumos esti, dashtept esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Cuvintele sunt mult prea sarace... Ati fost minunati, ati facut o sarbatoare dintr-o zi de sambata.. Au fost, de fapt, doua zile de vis... Au sters multele necazuri din ultima vreme... Au adus caldura in sufletele noastre si asta vi se datoreaza... Am petrecut alaturi de prieteni, asa cum ne-am dorit... Am ras, am baut, am facut gratar, unii au facut baie involuntar... Pozele sunt graitoare; vom pune si noi cateva. Ne bucuram sa stim ca v-ati simtit bine. Dupa cum spuneam cuiva sambata seara, reusita petrecerii tine tocmai de petrecareti Care au fost de vis!!!! Ne-ati facut fericiti! kali io am fost multumit ca am vazut pe cineva care merge la fel de "sportiv" ca mine. Atunci cand ai "curatat" tobele la Razoare, imediat dupa Marea Unire. Sa traitzi amandoi 1.000 de ani si sa aveti vreo 3-4 copii. Mi-as fi dorit sa ajung si la snagov, dar..munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 ar mai fi un filmuletz: http://youtube.com/watch?v=gd4zq4UM2Q0 ..si ceva poze de la noi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Super nunta, super nuntashi, super petrecere si super miri ... a, si super nasi, si super ... etc. PS: cateva poze ... cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 (editat) ar mai fi un filmuletz: http://youtube.com/watch?v=gd4zq4UM2Q0 ..si ceva poze de la noi: Editat Octombrie 10, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 uite un pic corectata una din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 @high_dive_egle Toate la timpul lor. misto pozele ma intreb ma gindesc daca nu cunva trebuie un dvd pentru toate filmuletele si poazele care s-au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Daca faceti misto de mine nu va mai gatesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 By the way. Ginerica, cum stai cu sanatatea dupa proba de inot ?? Nimic nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 By the way. Ginerica, cum stai cu sanatatea dupa proba de inot ?? Nimic nimic ? Ma'.. nimic deosebit.. poate doar ca atunci cand m-am uscat eram un pic mai usurel cu fo 200g.. cam cum au patit si anvelopele voastre dealtfel ..si se pare ca da in loc de 2-3 CD-uri mai bine un DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 a pierdut cineva la snagov o husa pt betzele de la cort? sunt la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Dragi petrecareti portbagajul conservei inca are in interior accesorii de camping.. ..ceva revendicari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Pt ca high_dive_eagle nu s-a potolit si a insistat, s-a ales cu o cununie civila sambata, 7 octombrie 2006, ora 14.15, la Starea civila Sector 6. (Va rog sa nu ma acuzati de rea-credinta, sa stiti ca i-am mai dat o sansa sa se razgandeasca pana atunci. In ciuda acestui fapt, el zice ca ar fi in stare sa ma suporte alaturi pentru tot restul zilelor lui.) Dorinta noastra este sa tragem o petrecere in aer liber, la Snagov. Alaturi de prieteni, evident. Din pacate, nu am apucat sa vorbim la camping, fiind presati de problemele cotidiene, dar vom avea vesti curand de acolo. Va asteptam cu drag, la un gratar, o bere, o sarma (singularul de la "sarmale", nu de la "sarme"), un foc de tabara si niste cantece la chitara. Ramane sa va stabiliti care cu cine vine, care cu cine imparte cortul. Oricum, dupa ce terminam de baut, n-o sa mai conteze care cu cine a venit, care cu cine imparte cortul.. Parada moto se va desfasura pe traseul (neaprobat de Primarie si Politie): Starea civila (Drumul Sarii)- Leu - Grozavesti - Crangasi - Casin - P-ta Presei - Baneasa - DN1 ________________________________________________________________________________ Oricat de mult mi-am dorit sa nu scriu asta.. Kali, nu ma mai vrea langa ea. Este decizia ei si fiindca o respect... Am sa ma conformez dorintei sale fara alte comentarii. Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi. De acum, vom fi fiecare dintre noi pe drumul sau. Ea s-a ocupat sa anunte familiile, iar eu acum va anunt pe voi de... faptul ca nu a fost sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 nu mai vorbesc cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 E gluma sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 (editat) m-ati intristat .... 've been there, done that. fiti tari si incercati pe cat posibil sa rezolvati totul pe cale amiabila, oricat de greu ar fi. sincer, imi pare rau ....... Editat Iulie 13, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate