draku Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Da, demeweule, tot acolo stau. Ti-am pregatit niste baloane pt viroaga. La culoare Drakule, ca te vad ca citesti, poate da dracu' si nu vii... ca te manc! Fac voodoo cu gaina! Ultimele retusuri... Niste ardei iuti murati... vin bre, vin si io oricum, va urez sa aveti parte de toate cele bune si numai bucurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 7, 2006 Autor Share Postat Octombrie 7, 2006 Daca puteti, veniti direct la noi, ceva mai devreme. Copiii se aduca la 13.00. Avem niste baloane p-aici Ca orientare, in drumul spre A1, de la statia de metrou Gorjului, numarati 3 semafoare (foarte apropiate unele de altele). Opriti cu vreo 50 m inainte [ /b] de al treilea semafor. E un coafor jos. Intrarea e in spatele blocului cu coaforul, nu se vede de la strada. Dar cred ca veti vedea motoarele in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Da, demeweule, tot acolo stau. Ti-am pregatit niste baloane pt viroaga. La culoare try again!!! :lol: poate nimereshti ce motor am!!! hint: :lol: dead_man_walking DMW ********** Group: Super Membru Posts: 6.998 Joined: 15-February 05 Member No.: 4.148 Motocicleta: PEUGEOT LUDIX/JUPITER4/HONDA VT600 C SHADOW Nr. moto: B-90-EIN / MS ...... Club: == DAC MOTORS == From: Bucuresti via Galatzi acu il ghiceshti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Ne intalnim la 13 la academie, apoi mergem s-o luam pe kali si pe toma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Kali, la ora 13, 13 si un pic suntem la tine. Mi-am recuperat calaretul! Aaa... care are un izopren si un sac de dormit in plus sa-mi deie si mieeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Aaa... care are un izopren si un sac de dormit in plus sa-mi deie si mieeee? daca ploua, oricum nu o sa te ajute la ceva!!! o sa impiedice uscarea hainelor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Daca puteti, veniti direct la noi, ceva mai devreme. Copiii se aduca la 13.00. Avem niste baloane p-aici Ca orientare, in drumul spre A1, de la statia de metrou Gorjului, numarati 3 semafoare (foarte apropiate unele de altele). Opriti cu vreo 50 m inainte [ /b] de al treilea semafor. E un coafor jos. Intrarea e in spatele blocului cu coaforul, nu se vede de la strada. Dar cred ca veti vedea motoarele in parcare Eu stau in Dr Taberei....daca nu sunt in plus, ajung si eu "la voi" pe la 13h Sper doar sa nu ma trezesc cu vreun : "tu cine esti si ce vrei " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 daca ploua, oricum nu o sa te ajute la ceva!!! o sa impiedice uscarea hainelor!!! Vai di miniiiii! Poi daca ploua mult, io ma inec, ca io nu stiu sa inot... Joking! Da' izopren... Izopren ai, nenea DMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) Nu esti in plus mai, si iu zer. Eu acum i-am dat seama ca tre sa ma trezesc repede. DMW +NICKI mai terminati cu izoprenul discutam astea cand ne intalnim. Osa isi inchipuie oamenii ca voi sunteti motul de la evenimentul asta. Revin, la 13 la Academie, jos acolo unde putem opri, incerc sa vin la fix. Editat Octombrie 7, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Da' izopren... Izopren ai, nenea DMW? nu folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Io nu ajung...dar tot sunt langa voi, zuvleteshte... si sa dee dreaq sa nu raypundeti la telefoane ca cand voi suna, ca sa vedeti numa' .... Ne auyim la telefon... in rest... nunma' de bine la tatzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 acum ma apuc de schimbat uleiul ! Sper sa ajung pana pe la 13:30-13:45 la Kali! Daca nu...vin la sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Deci sa inteleg ca se va dormii cu, casca pe cap si sticla de vodka prinsa la viziera . Garantat nu mai este nevoie de izopren PS. Am plecat spre voi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 haidetzi mah noi va asteptam direct la bautura acolo, ce va prostitzi cu ploaia, vedetzi ca venim si cu nemtzii de la CIUC Ciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Damn it! Intarzii!! Tomo, Kali, va sun! Sa nu cumva sa nu raspundeti! Aaa... luati baloane in plus, ca ne decoram la fata locului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Foarte frumos a fost. Acum vine ce-i mai greu, mergem spre Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) Am fost la Snagov, distrat, simtit foarte bine. Super! Inca o data Casa de Piatra si toate bla-bla-urile de rigoare, pe care nu mai are rost sa le repet, pentru ca le-ati auzit probabil de vreo 2000 ori. Sarmalutele au fost super (un pahar de sarmale, careva ) si carnaciorii la fel (saracii Apasu si Noni cat fum au inghitit ca sa ne pregateasca gratarele), iar ptr pulpele de pui, nota 20. Cei care nu ati fost, ati pierdut un chef pe cinste. PS: Toma, super si gratarul de la 2 jumate dimineata Editat Octombrie 8, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 CASA DE PIATRA!!! frumoasa petrecere - mai venim si la aniversarea unui an de la casatorie iar ptr pulpele de pui, nota 20. ...care pulpe? cred ca am ajuns tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ...care pulpe? cred ca am ajuns tarziu. drept dovada ca au fost excelente, au disparut imediat (io am apucat una cand mai dadeam o tura sa-l aprovizionez pe Apasu cu bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 O parte din pozele se sambata dup-amiaza. Restul le va posta Kali dupa ce va primi CDul cu toate pozele facute de mine Mi-a placut super mult la Snagov pentru ca in primul rand am intalnit oameni si in al doilea rand motociclisti. Pentru cei care nu au ramas pana la sfarsit : la Caldarusani a fost superb, in incercarea noastra de a ajunge la Manastirea Snagov ! ....and the last one with my baby bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 O parte din pozele se sambata dup-amiaza. restul pozelor au fost puse aici: /index.php?showtopic=64554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 Cuvintele sunt mult prea sarace... Ati fost minunati, ati facut o sarbatoare dintr-o zi de sambata.. Au fost, de fapt, doua zile de vis... Au sters multele necazuri din ultima vreme... Au adus caldura in sufletele noastre si asta vi se datoreaza... Am petrecut alaturi de prieteni, asa cum ne-am dorit... Am ras, am baut, am facut gratar, unii au facut baie involuntar... Pozele sunt graitoare; vom pune si noi cateva. Ne bucuram sa stim ca v-ati simtit bine. Dupa cum spuneam cuiva sambata seara, reusita petrecerii tine tocmai de petrecareti Care au fost de vis!!!! Ne-ati facut fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Super si la cit mai multe evenimente de genu asta. Editat Octombrie 9, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 pai, baga mare Frumos esti, dashtept esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Cuvintele sunt mult prea sarace... Ati fost minunati, ati facut o sarbatoare dintr-o zi de sambata.. Au fost, de fapt, doua zile de vis... Au sters multele necazuri din ultima vreme... Au adus caldura in sufletele noastre si asta vi se datoreaza... Am petrecut alaturi de prieteni, asa cum ne-am dorit... Am ras, am baut, am facut gratar, unii au facut baie involuntar... Pozele sunt graitoare; vom pune si noi cateva. Ne bucuram sa stim ca v-ati simtit bine. Dupa cum spuneam cuiva sambata seara, reusita petrecerii tine tocmai de petrecareti Care au fost de vis!!!! Ne-ati facut fericiti! kali io am fost multumit ca am vazut pe cineva care merge la fel de "sportiv" ca mine. Atunci cand ai "curatat" tobele la Razoare, imediat dupa Marea Unire. Sa traitzi amandoi 1.000 de ani si sa aveti vreo 3-4 copii. Mi-as fi dorit sa ajung si la snagov, dar..munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate