wrongname Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 mda, chopper nu e clar, dar bobber poa' sa confirme si Vladisto ca e... asa sa'i ramana numele alexxx, esti fericitul posesor al unui bobber sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el... si cred ca poti sa il botezi dupa bunul tau plac, chiar, ce'ar fi sa inventezi tu o denumire pentru hibridul din dotare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 mda, chopper nu e clar, dar bobber poa' sa confirme si Vladisto ca e... asa sa'i ramana numele alexxx, esti fericitul posesor al unui bobber sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el... si cred ca poti sa il botezi dupa bunul tau plac, chiar, ce'ar fi sa inventezi tu o denumire pentru hibridul din dotare? confirm.......este bobber.....orice cunoscator ar vedea asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 cum ma sa nu fie bobber? Voi cred ca nu l-ati vazut live !! E bobber de la guma pana la maneta de frana!!! este mama tuturor bobbeleror !! Alexxx nu te lua dupa oamenii fara inima...vrea sa te raneasca...si e invidiosi ca nu are si ei bobber !!! deci ba astia....mucles ...e bobber...sa nu aud comentarii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 I KNEW IT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 E bobber clar. Asta nu vine de la bobu'? Mai avem pina cind forumul nostru va fi cam ca google-ul. Dar insistam si mergem mai departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 cum ma sa nu fie bobber? Voi cred ca nu l-ati vazut live !! E bobber de la guma pana la maneta de frana!!! este mama tuturor bobbeleror !! Alexxx nu te lua dupa oamenii fara inima...vrea sa te raneasca...si e invidiosi ca nu are si ei bobber !!! deci ba astia....mucles ...e bobber...sa nu aud comentarii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 ciopar bobarit, toata ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Inca mai apar carcotasi ? Vedeti voi la primavara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Lasati caterinca. Alexxx, pune mana pe flex si baga in motoreta daca vrei sa vedem ceva plauzibil. Cred ca te-am lamurit cum sta treaba cu motoreta ta. Acum te asteptam sa vedem ce faci la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Este adevarat Alexxx v-a intrebat, dar acum voi il puneti pe baiat sa bage flexul ..... Alexxx parca-ti placea motoru` tau ?!?!?! Asta e faci cum crezi ca-i mai bine pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Cred / sper ca termenul de "flex" e unul generic. Dan - da, imi place [altfel nu o luam] ... dar am niste idei ... si iarna e si asa plictisitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Alexxx, e adevarat ca e un melange foarte aiurit facut la viroaga ta... poate din cauza asta, intr-o exprimare mai brutala, a fost numita 'manelista'. parerea mea este ca doua zone sunt foarte zapacite: fatza (ghidon, risere, oglinzi billet, semnale in ghidon) si spatele (aripa, saua). Io as schimba cele enumerate mai sus in felul urmator: 1. un ghidon V-bar cu risere drepte de 8" cu firele bagate prin ambele, 2. ceva oglinzi clasice (ca si forma) si cu brat normal nu billet, 3. semnalele nici nu le-as mai pune. 4. aripa as prinde-o de bascula f aproape de roata (oricum vaz ca nu folosesti loc de pasager), 5. sa cu arcuri (pe care o gasesti f misto pe net pe la 100$ cu tot cu arcuri si prinderi) Acum... depinde de gusturi, asta a fost parerea mea. Spor si sa vedem ce-o iesi pana la urma. off topic: si apropo de cei ce calaresc HD.. sa stii ca orice padure are uscaturi si dincolo de ele HD-urile sunt calarite de 2 mari categorii: afaceristi (sau nu) cu bani care-si dau banii pe un HD nou si isi pun toate croamele pe ele ptr ca imaginea conteaza (e trendy sa ai motor, mai ales daca e HD) si cei ce le iubesc cu adevarat aceste minunate motociclete, le simt, sunt viata lor. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 So... E un Virago de 250 luat de la Tg. Mures, cu rezervor de Dragstar si ceva customizari... Il stiu pentru ca m-a tentat la un moment dat sa-l iau pentru prietena mea, dar era un pic cam mic motorul. Ti-ar trebui niste comenzi avansate, simplificat ceva pe la ghidonul ala si lasata mai jos de poponeata, ce dreq, arata ca un enduro... Sau las-o asa, da-te cu ea si anu viitor iti iei ceva mai mare - the best choice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 Multumesc mult baieti ... unele din putinele pareri pertinente pe care le-am auzit pana acum. Sugestiile sunt bune si voi tine cont de ele. Nu cred ca il voi vinde, daca reusesc sa-l modific asa cum am in plan ... sunt convins ca imi va fi greu sa ma despart de el [stiti cum e cu primul motor]. Iarna usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 (editat) Alexxx, chiar daca vrei sa-l dai e frumos sa-ti lasi si tu amprenta pe el, ca doar a fost si intre cracii tai. Ghidoane se fac, vezi ca face chiar Klaus de aici de pe forum, o oglinda simpla o gasesti in targ in vitan la pret ok, semnalele daca le scoti.. nu te costa nimic... io as scoate fatza asa cum e, tot ghidonul cu semnale si oglinzi si l-as pune pe cel nou (asta ca sa-l pastrezi pe celalalt ptr cand vei vrea sa-l vinzi). Spatele... sa muti prinderea aripii... e mai simplu decat pare, iar sa (ca sa nu dai bani multi) gasesti si sha in targ de pe la M-uri sau MZ-uri. Bafta si... buna alegerea... fa-l, mai da-te cu el si vindel:) e muuult prea micutz. Editat Noiembrie 24, 2006 de ApacheChief Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Alexxx, chiar daca vrei sa-l dai e frumos sa-ti lasi si tu amprenta pe el, ca doar a fost si intre cracii tai. Ghidoane se fac, vezi ca face chiar Klaus de aici de pe forum, o oglinda simpla o gasesti in targ in vitan la pret ok, semnalele daca le scoti.. nu te costa nimic... io as scoate fatza asa cum e, tot ghidonul cu semnale si oglinzi si l-as pune pe cel nou (asta ca sa-l pastrezi pe celalalt ptr cand vei vrea sa-l vinzi). Spatele... sa muti prinderea aripii... e mai simplu decat pare, iar sa (ca sa nu dai bani multi) gasesti si sha in targ de pe la M-uri sau MZ-uri. Bafta si... buna alegerea... fa-l, mai da-te cu el si vindel:) e muuult prea micutz. de accord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate