livius666 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 dumnezeu sa-i odihneasca in pace!! deci nu are loc nici o adunare pentru ei? as veni cu mare placere sa ajut daca e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 dumnezeu sa-i odihneasca in pace!! deci nu are loc nici o adunare pentru ei? as veni cu mare placere sa ajut daca e nevoie Inca nu se stie. Deseara ne intalnim si se va hotara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Pentru cei care vor sa vina .. noi ne adunam la capela la ora 18. FARA MOTOARE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 (editat) Parerea mea personala este ca e de doua ori mai periculos pentru motociclisti sa se deplaseze noaptea pe sosele din Romania. red ca asta este prima lectie ce trebuie invatata din acest tragic accident. Daca vom tine cont de acest lucru poate ca cei doi motociclisti nu au murit degeaba. (...) Totusi evitati mersul nopatea chiar si in oras unde este cat de cat luminat. La data de 21.03 2011, ora 18.38, prin intermediul apelului de urgență 112, polițiÂştii au fost sesizați despre faptul că pe DN 1, în afara localității Lancrăm, jud. Alba, s-a produs un grav de circulație, soldat cu două victime. Stire accident La ora 18:38 inca este lumina! Este foarte riscant sa iesi cu viteza din curba, mai ales daca ai nesansa ca de pe contrasens sa vina o masina care depaseste un alt vehicul (ma gandesc ca este linie continua inainte de viraj, iar soferul a fortat depasirea) RIP Editat Martie 22, 2011 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Nu uitati un lucru.....toti care incalecam pe doua roti suntem expusi,nu mai conteaza acum legile fizicii sau,, daca ar fi fost altfel,,....au murit doi tineri cu multe pe care nu au apucat sa le faca in si asa scurta noastra viata...PACAT SI TRIST!!! Ideea e ca ala cu masina l a durut undeva ca i vine ceva din fata,acum o sa zica ,ca nu i a vazut, sa scape...si o scape, ca asta e Romania....multe vad pe drumurile patriei si cand sunt cu masina si cand umblu cu mobra...INDIFERENTA SI LIPSA DE RESPECT IN TRAFIC FATA CE CEILALTI...asa se intampla tragediile...Ma ingrozesc cand aud asa ceva,te gandesti ca ni se poate intampla, oricand, fiecaruia dintre noi,sper sa nu mai aud niciodata asa ceva....Fie le tarana usoara celor doi ,condoleante familiei si prietenilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 postul tau este cel mai prost si egal cu zero pt mine . nu ma intreba de ce ca nu iti raspund si nu vreau sa te jignesc va primi 2 ani cu executare in cel mai bun caz si pe urma iti va vedea in continuare de viata ,de nepoti etc in timp ce altiiiii putrezesc sub pamant mult prea devreme. inteleg ca nu a pecat de acasa sa omoare pe cineva, dar cand spargi un pahar din neatentie il platesti , cand omori pe cineva din neatentie platesti Daca nu vroiai sa ma jignesti taceai pur si simplu. Oricum nu am avut intentia sa te supar cu nimic. La data de 21.03 2011, ora 18.38, prin intermediul apelului de urgență 112, polițiÂştii au fost sesizați despre faptul că pe DN 1, în afara localității Lancrăm, jud. Alba, s-a produs un grav de circulație, soldat cu două victime. Stire accident La ora 18:38 inca este lumina! Este foarte riscant sa iesi cu viteza din curba, mai ales daca ai nesansa ca de pe contrasens sa vina o masina care depaseste un alt vehicul (ma gandesc ca este linie continua inainte de viraj, iar soferul a fortat depasirea) RIP Scuze nu am fost atent la ora la care a avut loc accidentul. Am vazut ca pozele au fost facute noaptea. Oricum la noi in tara se circula ca dracu la orice ora a zilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 unu din ei este pentru cine il stie acel baiat Kascadorul care se ocupa cu cizme Dainese. tin minte ca vorbisem in toamna despre o pereche sa imi iau dar uite ca nu am mai apucat. pacat de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Dumnezeu sa-I ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lht 27 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 R.I.P. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Dragos era vecinul meu "de sus".. Imi pare rau pt ei si pt parintii lor.. din nefericire sunt departe de casa si nu pot ajunge la inmormantare sau cortegiu moto.. Sper insa ca veti fi multi la inmormantare.. conteaza si pt rudele lor acest semn de solidaritate si apreciere pt cei care au murit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu75 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 am fost la capela unde sant trupurile celor doi,, Nenorocire Maree, nu se poate descrie ,am plans ca un copil D-zeu sa i odihneasca n pace ,si condoleante familiei,apropiatilor apel la colegii pe 2 roti din zona AB, daca putem onora cu prezenta la vreun mars in memorie anuntati data, ora... R.I.P. D-zeu sa i Ierte........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 (editat) Fix un an de la accidentului lui Madalina si Qaz 21.03-2010 , Dragos si Alex -21.03.2011. Pacat de ei si Dumnezeu sa-i ierte . Mesaj pt presa : Nu mai dezinformati, ganditi si comunicati informatii corecte. Renuntati la clisee : "bolid / strada nu e circuit/ zburau cu peste 100/200 km/h/ teribilist/ inconstient).Aruncati cu laturi, dar n-ati fost in stare pana acum sa faceti un adevarat reportaj despre informarea soferilor/cauze/prevenirea accidentelor rutiere in care sunt implicati motociclisti. Pe spinarea si uneori pe moartea lor, scrieti articole, pe care luati bani. Scrieti si cealalta parte. Mesajul asta este din Adevarul : o fraza - o greseala. : "Doi tineri au murit luni seara nevinovați într-un cumplit accident de circulație produs în Alba, pe DN1, pe teritoriul localității Lancrăm. AceÂştia se aflau pe o motococletă care circula cu viteză foarte mare". De unde stiu jurnalistii astia ca erau sau nu vinovati ? Imediat dupa : "circulau cu viteza foarte mare". Ce inseamna viteza foarte mare ? Viteza te face vinovat, da sau nu ? Politistul din video, zicea : "din primele cercetari a rezultat ca motocicleta a intrat in coliziune cu autot..." Esti sigur ca n-a fost invers, ca opelul sa fi intrat in coliziune cu motocicleta ? Eu zic sa ramai la cercetari si sa dai un comunicat prin biroul de relatii cu presa. Mesaj de pe Pro : "Erau pe motocicleta si zburau cu 100 de kilometri la ora, dupa cum au stabilit politistii, pe DN 1, intre Alba iulia si Sebes. In lipsa martorilor, politistii au o sarcina dificila. Trebuie sa stabileasca, dupa cercetari, cine este vinovat de producerea accidentului: soferul masinii sau tanarul ce conducea motocicleta. Ancheta este abia la inceput.". Cu cata siguranta a spus : "cu 100 km/h !", nu mai lasa loc de indoiala si este clar si fara echivoc, ca motocicleta avea acea viteza. Dupa, spune ca "politistii au o sarcina dificila" ( lipsa martori /nu se stie cine este vinovat/dupa cercetari). Pai cum poti sa sustii fara echivoc, ca informatiile tale sunt corecte fara probarea lor? Editat Martie 22, 2011 de Csj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 DUMNEZEU SA-I odihneasca in pace...! chiar in ziua accidentului pe la orele 09-10 m-am intalnit cu dragossi stateam de povesti cu el si radeam!... si imi zicea.. "ba sapt asta e soare se incalzeste! iesim cu motoarele" si la sfarsitul conversatiei a zis "ba nu vi cu mine deseara o tura pan' la sebes? si l-am refuzat ca aveam de lucru!... dupa care pe la orele 17 sa primesc telefonul cu vestea desesului lui si al lui alex!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 DUMNEZEU SA-I odihneasca in pace...!chiar in ziua accidentului pe la orele 09-10 m-am intalnit cu dragossi stateam de povesti cu el si radeam!... si imi zicea.. "ba sapt asta e soare se incalzeste! iesim cu motoarele" si la sfarsitul conversatiei a zis "ba nu vi cu mine deseara o tura pan' la sebes? si l-am refuzat ca aveam de lucru!... dupa care pe la orele 17 sa primesc telefonul cu vestea desesului lui si al lui alex!! e postul meu... a ramas contul fratelui logat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 fara cuvinte ! dumnezeu sa va ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 fara cuvinte ! dumnezeu sa va ierte ! http://www.albaiulianul.ro/eveniment/891-i...iata-video.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 fara cuvinte ! dumnezeu sa va ierte ! terminati cu replicile imbecile ... de ce sa-i ierte, au gresit cu ceva ? poate ca s-au nascut intr-o tara de (cuvant urat). Sa-i odihneasca da, dar de iertat cred ca nu are ce sa ierte, la varsta asta ce pacate grave crezi ca au facut sa merite asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Dumnezeu sa-i ierte! Referitor la geniile fizicii... Pana nu se tiganesc rromanii oriunde nu are farmec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 altu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 terminati cu replicile imbecile ... de ce sa-i ierte, au gresit cu ceva ? poate ca s-au nascut intr-o tara de (cuvant urat). Sa-i odihneasca da, dar de iertat cred ca nu are ce sa ierte, la varsta asta ce pacate grave crezi ca au facut sa merite asa ceva ? Mai degraba replica ta a fost una imbecila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 terminati cu replicile imbecile ... de ce sa-i ierte, au gresit cu ceva ? poate ca s-au nascut intr-o tara de (cuvant urat). Sa-i odihneasca da, dar de iertat cred ca nu are ce sa ierte, la varsta asta ce pacate grave crezi ca au facut sa merite asa ceva ? da ma, au gresit! au gresit cel mai grav in fata parintilor ca s-au dus inaintea lor in tarana! sa le fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Mai degraba replica ta a fost una imbecila ba fratiilor va rog io terminati cu vorbele aiurea...( fiti solodari si voi si uniti... aste-as teorii...asa a vrut Dumnezeu si asa a fost...mergem inainte.. azi am fost tot impreuna la capela... am plansss si sincer pentru amndoi am avut mult respect.. acum totul e in zadar... am povestit cu tatal lui dragos si voi nici nu va imiaginati cata suferinta a adunat in el, nici nu mai pote sa planga.... R.I.P dragos si alex!!! maine seara ne intalnim la capela.. toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate