doring Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Tare, tare, tare ). Sunt cam invidios. Pozele sunt superbe, cam putine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Am publicat acum urmatorul articol : primele zile in Mongolia http://wildwalk.ro/wp/category/calatorii/mongolia/ Si acolo gasesti mai multe poze. Urmeaza saptamana viitoare un nou articol (un preview f curand aici pe motociclism) Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 Nice, Bob!! Parca erati la capatul lumii. " DRIVE FAST, DUT DRIVE SAFE! " Pai chiar asa ne-am simtit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Un mic preview la urmatorul articol. Nu l-am pus inca pe site, mai e un pic de lucrat la text. Va anunt eu cand il public. S-a terminat Rusia, incepe Mongolia. Cum s-a terminat Rusia, s-a terminat si asfaltul Mergem spre Olgii In oras, a doua zi, a iesit si soarele Plecam spre Ulaangom, dar din pacate (sau din fericire) gresim drumul si o luam pe partea cealalta a raului Peisajul este foarte frumos Raul este undeva dupa copacii din spate. L-am avut tot timpul pe stanga noastra si nu ne-a picat fisa (in timp util) ca trebuie sa-l avem in dreapta. Asa ca dupa ce am ajuns intr-un loc unde soseaua se termina in rau (si era dita mai raul, nici vorba sa-l putem trece), am facut cale intoarsa si am pus cortul inainte de caderea serii A doua zi am plecat spre Olgii Mi s-a impotmolit motoreta la o trecere prin rau Am trecut de Olgii (destul de greu, pentru ca mi-a crapat un furtun de benzina de la rezervorul aditional si am avut ceva de mesterit) Spre seara am facut pana Si am aflat de la cineva ca nici varianta asta de traseu nu e buna, asa ca ne intoarcem iar in Olgii unde dormim Povestea completa zilele astea pe site Bob noroc ca ajutat si Robert la pana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Doamneee cat as dori si eu sa fac asa ceva ....bravo voua.... o experienta de neuitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 noroc ca ajutat si Robert la pana asta faceam cu randul la umflat roata si la cat era de frig afara dupa ce iti trecea randul la pompa erai obligat sa ti mainile in buzunare dupa cum vezi nimeni nu si a dat caciula jos unde mai pui ca Bogdan a pus si caciula din dotare in functiune !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Bravo Bob! Asteptam povestea aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 Si continuarea jurnalului, din Olgii la Ulaangom, aici : http://wildwalk.ro/wp/category/calatorii/mongolia/ un mic preview Plecam iar din Olgii, de data asta pe drumul bun Facem o pauza pe malul lacului Achit (ne-am intersectat cu traseul LWR) Cam toate iurtele au panou solar Pasul Bairam Lacul Uureg si intre doua pasuri unde a fost un peisaj de vis va urma... Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Super fain, dar sa nu incercati voi la un taimen... fffffff.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Super! Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 misto rau pozele si mai ales alea din insula de sud a NZ-ului;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Mai departe.. am plecat din Ulaangom spre Tosontsengel. 2 nopti la cort, peisaj arid in prima parte a traseului si apoi prin munti ca de obicei, povestea completa pe site wildwalk.ro multe camile peisaj arid (erau bucati unde se putea merge lejer cu 100 km/h) prima benzina de 80 relaxare cred ca seamana cu imaginea de la windows multi calatori se afla prin lume www.amerikando.com pe inserat, la cort va urma ... Bob Editat Iunie 8, 2011 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi$u Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 bravo BOB Ps totusi mai repede cu povestirea, te rugam;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 19, 2011 Autor Share Postat Iulie 19, 2011 Calatoria continua, dupa o noapte la hotel e timpul sa stam iar la cort; plecam din Tosontsengel spre Moron si ne oprim langa un sat - Shine Ider - unde punem cortul langa o iurta, la o familie: el, ea + 2 copii. Ne invita inauntru unde gatim un animalut printr-o tehnica pe care n-am mai vazut-o pana acum - ii baga mai multe pietre incinse pe gat. cateva poze acum, povestea completa zilele urmatoare pe site. incercand prin semne sa ii explic omului ca vrem sa punem cortul langa iurta lor semne de circulatie Va urma ... Bob si textul pentru ultima poveste : http://wildwalk.ro/wp/category/calatorii/mongolia/ test reply. unde e butonul preview?? si de ce imbina reply-ul cu postul de dinainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Super treaba, super poze! Brava voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) am publicat inca un articol, de la Talin Us la Tsetserleg http://wildwalk.ro/wp/2011/07/de-la-talin-us-la-tsetserleg/ pe scurt aici pe forum: Dupa o noapte de ploaie torentiala la cort plecam mai departe la ora 5 dupa amiaza (ploaia a tinut pana la pranz). Mergem spre satul Rashaant unde oprim la o gazda. Nu-s cele mai bune conditii in care am dormit dar se putea si mai rau. A doua zi tot ploaie; ne urnim totusi dupa pranz de acolo pe ploaie, dar avem noroc, in scurt timp ploaia se opreste Dupa ce coboram un deal apare un rau marisor. In timp ce ne gandeam noi cum sa facem Bogdan trece raul. Asa ca hop si eu. Dupa ce trec si eu apare un microbuz cu o familie de mongoli. La iesirea din rau e foarte mult noroi, asa ca punem umarul la impins microbuzul. Primul curcubeu complet pe care-l vad Si seara ne oprim la o familie de mongoli. A doua zi se fierbe o oaie. Nu stiu daca pentru noi sau pur si simplu aveau ei nevoie de mancare in dimineata aia Pe la pranz cand sa plecam constat ca am pana iar. De data asta dureaza numai 40 minute s-o rezolvam. Cand facem pauza de masa scoatem borcanul de iaurt pe care-l aveam de la iurta. Dupa ce-l mancam apare un mongol pe cal. Se aseaza el langa noi, radem un pic si apoi ii aratam borcanul gol. El il ia, se duce la iurta si se intoarce cu o galeata de iaurt. Dupa amiaza ajungem in Tsetserleg si ne cazam la Fairfield Guesthouse (o pensiune a unor englezi). va urma... Editat Iulie 21, 2011 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Bravo mai baieti! Motociclistului ii sade bine cu râul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 usor usor jurnalul de apropie de sfarsit pe scurt aici pe forum si pe lung pe site : http://wildwalk.ro/wp/category/calatorii/mongolia/ Plecam pe la pranz de la Tsetserleg. Drumul spre Karakorum e in curs de asfaltare si se merge prin niste hartoape ingrozitoare pe langa La Karakorum ne cazam la o tabara de iurte si a doua zi plecam intr-o mica excursie la manastirea Tovkhon (Tuvkhun) la vreo 60 km pe valea Orkhon. in episodul asta trecem cel mai adanc si mai lat rau de pana acum (s-a lasat cu ceva emotii) manastirea e la altitudine de 2000+ m, la limita padurii La intoarcere am luat-o pe partea cealalta a raului si am avut parte de un peisaj mult mai frumos si un traseu un pic mai dificil (dar am scapat de trecerea prin rau) A doua zi am vizitat manastirea Erdene Dzuu si monumentul Falusului si am plecat spre Ulanbator In UB am tras la Oasis Cafe va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Bravo asta da aventura asteptam continuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi$u Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Bobule,bine ca Ai scapat de ratusca aia urata....Da mai Ai pana Iti revii..Hai cu povestea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat August 24, 2011 Autor Share Postat August 24, 2011 (editat) In Ulanbator stam cateva zile sa vizitam si sa aranjam transportul pentru 2 dintre motociclete. Eu cu Bogdan alegem sa punem motocicletele la container si sa ne intoarcem cu avionul (din UB in Moscova) / trenul (din Moscova la Bucuresti) pana acasa si Bogdan cu Radu aleg sa incerce sa se urce cu tot cu motociclete in tren la Irkutsk. Daca reusesc o sa mearga pana la Moscova cu motocicletele in tren, daca nu, o sa mearga pe motociclete pana acasa. Dupa ce aranjam treburile facem o excursie de 2 zile spre Est (eu cu Bogdan), in zona Batshireet. Excursia era planuita sa dureze 3 zile. amanunte pe site - De la Ulanbator la Batshireet - http://wildwalk.ro/wp/category/calatorii/mongolia/ ajungem la un rau destul de mare pe care nu il mai trecem ca se face tarziu si a doua zi oricum trebuie sa ne intoarcem ultima noapte la cort in Mongolia va urma (partea din UB) Editat August 24, 2011 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Frumoasa plimbare, la fel si pozele. Ati salvat un traseu al excursiei pe GPS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 da, am salvat. e in pregatire pt publicare. daca ai nevoie stam de vorba si ti-l trimit. Bob Si cateva poze din Ulanbator Am tras la Oasis Cafe. Chiar merita, daca aveti drum pe acolo. In curte e plin de toate natiile de calatori pe moto / auto / atv. Cand ajungi acolo iti dai seama ca lumea e asa de mica si te intrebi cum sa faci sa calatoresti si mai mult. Am vazut si oameni singuri (o fata care mergea spre Japonia - http://www.backtojapan.fr), si familii cu copii mici la scoala facand lectii cu ei (http://www.overlandwithkids.com/), si pensionari (http://www.goingoverland.com/)... si multi altii in centru la Oasis Cafe, intr-o dimineata cand sa plecam spre Batshireet, intra in curte 2 camioane nemtesti - http://wirziehenab.wordpress.com/ si am impachetat motocicletele si le-am pus la cutie Deja cu gandul la viitoarea expeditie moto Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate