Gixu. Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Pentru a incanta ochii iubitorilor de curse pe 2 roti , deschid acest topic in speranta ca aici vor putea fi vazute oricand cele mai frumoase si spectaculoase dueluri din toate timpurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Editat Martie 24, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Buna initiativa. Uite aici si duelul Rossi - Biaggi de la Suzuka, din 2001: http://www.youtube.com/watch?v=f71e__qZHjU Si aici depasirea dementiala a lui Bayliss din cursa de la Monza, 2000. Merita!!! Nu stiu cum sa procedez, ca sa nu mai postez linkul, ci direct screen-ul. Mesaj completat Si aici depasirea dementiala a lui Bayliss din cursa de la Monza, 2000. Merita!!! Scuze, am uitat linkul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Estoril, 2006, Rossi vs Elias, Elias posedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 24, 2011 Autor Share Postat Martie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Foarte tare topicul,felicitari initiatorului.E o placere sa le mai vad inca odata pe cele pe care le-am vazut si sa descopar altele noi. Mesaj completat A,si apropo de dueluri,F1 anybody? Si un qualifying lap la Monaco'90 by Ayrton Senna (nu,nu e dat pe fast forward ) : http://www.youtube.com/watch?v=KkCyo24fABg...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, Kiyonari Show la Donington 2008. Nu este un duel propriu-zis, dar merita vazut. Cei cu probleme cardiace, sa isi ia mai intai pastilele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, Kiyonari Show la Donington 2008. Nu este un duel propriu-zis, dar merita vazut. Cei cu probleme cardiace, sa isi ia mai intai pastilele Editat Martie 25, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, Kiyonari Show la Donington 2008. Nu este un duel propriu-zis, dar merita vazut. Cei cu probleme cardiace, sa isi ia mai intai pastilele asta o tin minte ca ma uitam atunci la tv. cei drept se vede ca ii daduse oleaca de gust si ii placea sa faca brizbrizuri. ca nu de aia numai pe el il filmau. ceilalti veneau cu spatele. si asta iar asta e oleaca cu Funny Editat Martie 25, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 asta o tin minte ca ma uitam atunci la tv. cei drept se vede ca ii daduse oleaca de gust si ii placea sa faca brizbrizuri. ca nu de aia numai pe el il filmau. ceilalti veneau cu spatele. Pacat ca pierde timpul in BSB.. Chiar nu se gaseste nimeni sa ii ofere o motocicleta in WSBK sau, de ce nu, macar in Moto 2. Sunt convins ca ar face spectacol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Pacat ca pierde timpul in BSB.. Chiar nu se gaseste nimeni sa ii ofere o motocicleta in WSBK sau, de ce nu, macar in Moto 2. Sunt convins ca ar face spectacol. A fost in WSBK doua sezoane (2008-2009) cu Honda de uzina, dar nu a confirmat. A avut cateva momente de stralucire, dar nicio victorie. De-asta s-a intors in BSB anul trecut. Se pare ca asta e campionatul lui, ca a devenit a treia oara campion in 2010, desi erau altii ceva mai bine cotati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Intr-adevar, foarte tare idea topicului. Si mai tare stilul anilor '90, mie imi place Kevin Schwartz si vremurile lui. Exista momente misto si acum , dar parca presiunea banilor, sponsorilor, fabricantilor & stuff a facut sa scada "parfumul" curselor. Cam multe depasiri doar in linie drepta... La fel ca in fotbal si alte sporturi sau poate este doar o impresia a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 25, 2011 Autor Share Postat Martie 25, 2011 A fost in WSBK doua sezoane (2008-2009) cu Honda de uzina, dar nu a confirmat. A avut cateva momente de stralucire, dar nicio victorie. De-asta s-a intors in BSB anul trecut. Se pare ca asta e campionatul lui, ca a devenit a treia oara campion in 2010, desi erau altii ceva mai bine cotati. La fel cum Bayliss si-a incercat norocul in moto gp si n-a mers... Mesaj completat Intr-adevar, foarte tare idea topicului. Si mai tare stilul anilor '90, mie imi place Kevin Schwartz si vremurile lui. Exista momente misto si acum , dar parca presiunea banilor, sponsorilor, fabricantilor & stuff a facut sa scada "parfumul" curselor. Cam multe depasiri doar in linie drepta... La fel ca in fotbal si alte sporturi sau poate este doar o impresia a mea. In anii 90' nici noi nu prea stiam despre ce e vb. E acelasi sentiment pe care il ai atunci cand vezi cu ochi de adult profesoara dupa care baleai in copilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 La fel cum Bayliss si-a incercat norocul in moto gp si n-a mers... Bayliss a avut un sezon de debut (intr-o echipa care debuta si ea) in MotoGP, la fel de bun ca Spies. A castigat cursa de la Valencia ca wildacard, ceva care nu s-a mai pomenit in era moderna... ...nu a luat titlul, asta e singurul lucru care poate fi considerat un ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billylazio Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) topic excelent ne mai aducem aminte de una alta bag si eu ceva ...enjoy! Ben Spies - AMA Sbk http://www.youtube.com/watch?v=2djR3TItQJ4 Spies vs Haga - Assen 09 Last lap http://www.youtube.com/watch?v=GBgRKPcscco Editat Martie 25, 2011 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 25, 2011 Autor Share Postat Martie 25, 2011 Bayliss a avut un sezon de debut (intr-o echipa care debuta si ea) in MotoGP, la fel de bun ca Spies. A castigat cursa de la Valencia ca wildacard, ceva care nu s-a mai pomenit in era moderna... ...nu a luat titlul, asta e singurul lucru care poate fi considerat un ghinion. Eu am zis doar ca n-a mers, nu ca n-a fost bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Kiyonari m-a rupt,cel putin pe ploaie,foarte tare.Se juca cu CBR-ul pe o ploaie pe care in alte competitii nici nu s-ar fi permis disputarea cursei. Dar din cate am auzit si CBR-ul permite sa te joci cu el,altele l-ar fi scuipat pe jos demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Kiyonari m-a rupt,cel putin pe ploaie,foarte tare.Se juca cu CBR-ul pe o ploaie pe care in alte competitii nici nu s-ar fi permis disputarea cursei.Dar din cate am auzit si CBR-ul permite sa te joci cu el,altele l-ar fi scuipat pe jos demult Cea mai nebuna incercare de superpolle pe care am vazut-o, ever... si nici nu cred ca am sa mai vad.. ever. Mesaj completat La fel cum Bayliss si-a incercat norocul in moto gp si n-a mers... Mesaj completat In anii 90' nici noi nu prea stiam despre ce e vb. E acelasi sentiment pe care il ai atunci cand vezi cu ochi de adult profesoara dupa care baleai in copilarie Si uite asa a fost inventata o noua disciplina de moto extrem: high side sincron Extraordinara faza... Iar comparatia cu profa e bestiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 topic excelent ne mai aducem aminte de una altabag si eu ceva ...enjoy! Ben Spies - AMA Sbk Spies vs Haga - Assen 09 Last lap Vad ca si tie-ti place de Spies... Frumos l-a facut pe Haga...are talent baiatul sper ca il vom vedea de multe ori pe podium anul acesta...sper ca si pe cea mai inalta treapta Mesaj completat Si ca sa nu fiu offtopic pun un video, care-mi a placut foarte mult...desi inca nu am fost in viata cand a fost cursa asta, dar...Sper sa va placa! http://www.youtube.com/watch?v=Ejel8lqB544 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Vad ca si tie-ti place de Spies... Frumos l-a facut pe Haga...are talent baiatul sper ca il vom vedea de multe ori pe podium anul acesta...sper ca si pe cea mai inalta treapta Mesaj completat Si ca sa nu fiu offtopic pun un video, care-mi a placut foarte mult...desi inca nu am fost in viata cand a fost cursa asta, dar...Sper sa va placa! http://www.youtube.com/watch?v=Ejel8lqB544 Istorie... Cand eram copil, colectionam poze cu B. Sheen si K. Roberts, de prin revistele straine, introduse pe sub mana in tara... Din pacate B. Sheen nu mai este printre noi.... Ai sa fii surprins, dar Ben Spies ne place multora, chiar daca suntem fanii altor piloti. Baiatul este supertalentat, este spectaculos si are caracter. Sper sa il vad castigand curse, anul asta.. si de ce nu, batandu-se pt. titlu. Mesaj completat O compilatie de drifturi splendide: http://www.youtube.com/watch?v=oAhwHquOeQE...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 De McCoy nu zice nimeni nimic?Acolo e material mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Garry McCoy a facut spectacol mult timp in era 500cc. Omul a fost demential! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 Un duel ca pe vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 O compilatie de drifturi splendide:http://www.youtube.com/watch?v=oAhwHquOeQE...feature=related asa ceva vreau sa vad acuma in Moto GP nu plimbarea care se face acuma, vreau sa vad spectacol. sa vad depasiri in acele de par, sa vad derapajele alea controlate. mam uitat duminica la SBK, ma e demential cum fug aia pe pista. nu stii pana la urma cine ia podiumul. se depasesc in ultimu tur pe ultima curba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate