Nechifor Solitaru' Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 ontopic - s-a mai pus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 și spectacol Edwards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 și spectacol Edwards Pana la urma el cu Chili sustineau existenta unei pete de ulei, pe care restul o ocoleau? Cat de tare a fost Troy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Pana la urma el cu Chili sustineau existenta unei pete de ulei, pe care restul o ocoleau? Cat de tare a fost Troy Au mai fost cîțiva care nu au mai apucat să o ocolească Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Nasty stuff eu am prins pe sosea...am avut noroc ca am redresat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Nu v-a plăcut Kiyonari pe ploaie ? Pe mine m-a spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Nu v-a plăcut Kiyonari pe ploaie ? Pe mine m-a spart Cam asa te faci cunoscut cand te plictisesti pe pista. http://youtu.be/u5tlCBvQV5k interesanta manevra de redresare a pilotului din spatele lui Stoner dupa min 1:50 Editat Iulie 13, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 http://youtu.be/LOWq0EHe_w8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 cred ca e demn de pus aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 cel putin 50% din spectacol l-au facut comentatorii. Incredibil ce emotii transmit oamenii aia prin comentariile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Italienii sunt cei mai fanatici comentatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Eu vreau sa revad manevra aia a lui Stoner pe ploaie cand dupa ultimul viraj i-a dat gaz atat de tare ca l-a depasit pe Spies (parca!) pe o roata...nu-mi amintesc unde si cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 crutchlow cade des, dar Lorenzo zici ca tot cu highside o comite, are cele mai spectaculoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Mama, ce unghi are furca in a 4-a poza... zici ca e chopper. Si dupa aia a pus Lorenzo anunt: "vand YZR-M1 tinuta numai in garaj, 33.000 KM reali, fara accident." Si o cumpara Crutchlow si merge cu ea, si ne intrebam de ce pica atat de des Eu vreau sa revad manevra aia a lui Stoner pe ploaie cand dupa ultimul viraj i-a dat gaz atat de tare ca l-a depasit pe Spies (parca!) pe o roata...nu-mi amintesc unde si cum a fost. 20 de zile intarziere, dar sper ca e ok. Valencia 2011: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 20 de zile intarziere, dar sper ca e ok. Valencia 2011: Ce diferenta de putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Ce diferenta de putere... "Ben Spies made a mistake on the final corner which lost him acceleration..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 http://youtu.be/xXjdMESA4w0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 pentru fanii rossi a fost o cursa nesperat de buna,noroc cu ploaia. singura cursa care a mai fost ok cu el pe ducati a fost la misano,unde a reusit locul 2 pe USCAT!! http://youtu.be/xXjdMESA4w0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) singura cursa care a mai fost ok cu el pe ducati a fost la misano,unde a reusit locul 2 pe USCAT!! Nu vreau să stric petrecerea dar Stoner a lipsit, Pedrosa a căzut iar Marquez încă era la Moto2 Editat Octombrie 29, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Nu vreau să stric petrecerea dar Stoner a lipsit, Pedrosa a căzut iar Marquez încă era la Moto2 din cauza asta am si zis ca a fost ok, si nu senzationala nu ofer merite orbeste. ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 din cauza asta am si zis ca a fost ok, si nu senzationala nu ofer merite orbeste. Adevărul e că n-a mers rău acolo, a terminat la un interval rezonabil în spatele lui Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Cel mai interesant finish la categoria 4 roti. http://dai.ly/x11v9td Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Tare Editat Noiembrie 15, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Monster Cup 2013, manșa: 2 Villopoto vs Stewart, meciul se încinge de la minutul 7:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Monster Cup 2013, manșa: 2 Villopoto vs Stewart, meciul se încinge de la minutul 7:30 Am crezut ca e Trotinel vs. Stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate