bea2000 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Am plecat devreme; ne-am intors in noapte. Am prins cam 3 ore, de mers pe intuneric. A trecut ceva vreme, de cand nu mai traisem aceasta experienta. A fost placut! Mi-am umplut plamanii, cu aroma, noptilor de vara, cu miros de fan, cu miros de gaz ars, cu miros de bine. Suna a inceput frumos! Miroase a vara lunga, a calatorii frumoase!! Multumesc lui Dzeu ca ni le permitem! Multumesc lui Dzeu, ca ne aduce inapoi cu bine, de fiecare data! Am plecat spre Ploiesti, cu traseu bine stabilit, de cu o seara inainte: Cheia, Brasov, intoarcere Bucuresti (tot pe Cheia, sau DN). Am ajuns in Ploiesti si....ne-am razgandit! S-a votat Siriu! Pe mine ma incanta ideea. Imi place mult traseul asta. Sunt niste peisaje fantastice. Zis si facut! Ploiesti-Buzau-Siriu-Brasov-DN1-Bucuresti.O zi minunata! O calatorie de exceptie! 518 km Mhhhh!!! Brasov! Ciorbita buna de fasole, cu salata de ceapa, evident. Ceva poze, schimb de impresii, apoi din nou in sa. Sosea, noapte, viteza, intuneric, placere, dorinta, nebunie! Mesaj completat ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Super pozele, super iesire.. Cred ca ne-am intersectat pe la Valeni si mi se pare ca v-am vazut si pe traseu, la Siriu... adevarul ca erau ceva motociclete cu care ne-am salutat pe drum. La cat mai multe si fara evenimente Editat Martie 27, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 E de anu trecut ? Ca nu a mirosit nici a primavara inca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 E de anu trecut ? Ca nu a mirosit nici a primavara inca . Nop! De ieri!!!! Daca tie, ieri, nu ti-a mirosit a primavara, poate iti miroase prin august, pe la 40 de grade! Eu am simtit-o ca o zi placuta de vara. Asa cum mi-ar placea mie sa fie vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Frumos, asa da. Chiar miroase a primavara. Ne-am intalnit cu voi pe drum seara pe innoptat, pe dn. La multe calatorii frumoase! Editat Martie 27, 2011 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 Frumos, asa da. Chiar miroase a primavara. Ne-am intalnit cu voi pe drum seara pe innoptat, pe dn. La multe calatorii frumoase! Multumesc!!! Asemenea si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 * hiuuuuuyyy! ce zi frumoasa! ..ce mi-e dor de Brasov! sa iti fie de bine plimbarica, fata! ce va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 * hiuuuuuyyy! ce zi frumoasa! ..ce mi-e dor de Brasov! sa iti fie de bine plimbarica, fata! ce va invidiez! Fata, daca tu ai dat bir cu fugitii!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 FOarte Frumos ....Si eu am inceput sezonul dar ;Din pacate nu am reusit sa ajung la aceasta tura ..Pe viitor o sa incerc sa nu mai ratez Asfalt Uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 FOarte Frumos ....Si eu am inceput sezonul dar ;Din pacate nu am reusit sa ajung la aceasta tura ..Pe viitor o sa incerc sa nu mai ratez Asfalt Uscat !! Te asteptam cu mare drag!! Asfalt uscat, deasemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 O sa incerc sa fac fata Din fericire sau din pacate eu merg mai incet Vad ca voi sunteti mai pe Sport asa , Eu sunt mai pe Plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 O sa incerc sa fac fata Din fericire sau din pacate eu merg mai incet Vad ca voi sunteti mai pe Sport asa , Eu sunt mai pe Plimbare Atunci hai cu noi... k si noi suntem tot asa, mai pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Atunci hai cu noi... k si noi suntem tot asa, mai pentru plimbare Ce pot sa spun Oricand este posibil Placerea este de partea mea Plimbare sa fie ...... Astept o faza lunga cand se pregateste ceva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Si eu merg pe principiul ca plimbarea trebuie sa fie o placere, sa te mai poti uita si in stanga/dreapta, sa vezi una/alta. Ma pot adapta si unui grup care nu tine neaparat sa alerge, dar recunosc ca nici sub suta nu ma simt prea confortabil. Asa, ca... poate mai punem de ceva calatorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Si eu merg pe principiul ca plimbarea trebuie sa fie o placere, sa te mai poti uita si in stanga/dreapta, sa vezi una/alta. Ma pot adapta si unui grup care nu tine neaparat sa alerge, dar recunosc ca nici sub suta nu ma simt prea confortabil. Asa, ca... poate mai punem de ceva calatorii! Cu siguranta ,100 este de bun simt Nu ac nu am alergat si eu motorul meu actual cu 170 dar nu este deloc placut pe sosele de la noi ..... Mesaj completat Cu siguranta ,100 este de bun simt Nu ac nu am alergat si eu motorul meu actual cu 170 dar nu este deloc placut pe sosele de la noi ..... Am uita sa spun eu merg cu se vede in Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Cu siguranta ,100 este de bun simt Nu ac nu am alergat si eu motorul meu actual cu 170 dar nu este deloc placut pe sosele de la noi .....Mesaj completat Am uita sa spun eu merg cu se vede in Poza Pai...in cazul asta, este ok. Tinem legatura si poate mai punem de ceva plimbari, cum se face mai cald afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Pai...in cazul asta, este ok. Tinem legatura si poate mai punem de ceva plimbari, cum se face mai cald afara. Marim Gasca In limita timpului mai am pe cineva ....Tot de plimbare .... Mai o Prietena cu un virago incepatoare ,Trebuie sa iasa si ea ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Marim Gasca In limita timpului mai am pe cineva ....Tot de plimbare .... Mai o Prietena cu un virago incepatoare ,Trebuie sa iasa si ea ...... Pai...mai da cateva ture cu ea si cand nu mai e chiar incepatoare, o luam cu noi, in calatorii mai lungi. Explica-i cum e cu mersul in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Bravo pentru tura. Dar eu nu inteleg care-i ideea cu km... Ce-i cu 518 km aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Frumoasă tură. Felicitări. În ultima poză la vioara a doua este o fostă colegă din facultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Pai...mai da cateva ture cu ea si cand nu mai e chiar incepatoare, o luam cu noi, in calatorii mai lungi.Explica-i cum e cu mersul in grup. Stie Am mai iesit sezonul trecut asa la drum in grup .Se comporta normal Chiar mai normal decat unii oameni de la care aveam pretentii ) Eu ma gandesc la o tura ceva gen Cheile Nerei .... Editat Martie 31, 2011 de Ioda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 Stie Am mai iesit sezonul trecut asa la drum in grup .Se comporta normal Chiar mai normal decat unii oameni de la care aveam pretentii ) Eu ma gandesc la o tura ceva gen Cheile Nerei .... Suna interesant! Asteptam caldura! Mesaj completat Bravo pentru tura. Dar eu nu inteleg care-i ideea cu km... Ce-i cu 518 km aia? Sunt km rulati in acea zi! Mesaj completat Frumoasă tură. Felicitări. În ultima poză la vioara a doua este o fostă colegă din facultate. Serios??? Foarte frumos!!! Transmite-i, te rog, felicitarile noastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Sunt km rulati in acea zi! Eu credeam k sunt km/h.... Mesaj completat Si eu merg pe principiul ca plimbarea trebuie sa fie o placere, sa te mai poti uita si in stanga/dreapta, sa vezi una/alta. Ma pot adapta si unui grup care nu tine neaparat sa alerge, dar recunosc ca nici sub suta nu ma simt prea confortabil. Asa, ca... poate mai punem de ceva calatorii! Cool! Eu zic s'o pune wknd-ul asta... ceva idei privind un traseu? Poate kiar unul de 2 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 31, 2011 Admin Share Postat Martie 31, 2011 Desi am mai facut acelasi traseu de 5/6 ori pina acum, astazi l-am repetat. ..si de fiecare data ajung la aceeasi concluzie: avem o minunatie de tara! ..Miroase intr-adevar a primavara.. miroase a brazde de pamant proaspat rascolit, miroase fumul de la gramezile de gunoi date pe foc gospodareste, a balegar uneori, vezi miei, oi, vaci, intalnesti balegar pe mijlocul drumului, nisip, pe ici pe colo grivei gata sa-ti sara in drum, pe marginea santurilor vezi gaini cu mandrul cocos in frunte..! Mandre capite la tot pasul, paduri, paraiase, rauri, munti.. Avem-cred-cea mai frumoasa si pitoreasca tara de pe fata pamantului, avem oameni buni si frumosi! Pacat de bruma de ticalosi care se afla printre oamenii astia buni, pacat de sleahta nenorocita de politicieni care ne conduc destinele.. Sa ne bucuram de frumusetile pe care le intalnim pe traseele noastre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Desi am mai facut acelasi traseu de 5/6 ori pina acum, astazi l-am repetat...si de fiecare data ajung la aceeasi concluzie: avem o minunatie de tara! ..Miroase intr-adevar a primavara.. miroase a brazde de pamant proaspat rascolit, miroase fumul de la gramezile de gunoi date pe foc gospodareste, a balegar uneori, vezi miei, oi, vaci, intalnesti balegar pe mijlocul drumului, nisip, pe ici pe colo grivei gata sa-ti sara in drum, pe marginea santurilor vezi gaini cu mandrul cocos in frunte..! Mandre capite la tot pasul, paduri, paraiase, rauri, munti.. Avem-cred-cea mai frumoasa si pitoreasca tara de pe fata pamantului, avem oameni buni si frumosi! Pacat de bruma de ticalosi care se afla printre oamenii astia buni, pacat de sleahta nenorocita de politicieni care ne conduc destinele.. Sa ne bucuram de frumusetile pe care le intalnim pe traseele noastre.. Avem o tara tare frumoasa, sunt de acord cu tine! Cea mai frumoasa de pe fata pamantului??? Aici ma abtin!! N-as prea fi de acord! Cat despre oameni!!!! As fi zis, pacat de bruma de oameni buni care se afla printre atatia ticalosi. Mesaj completat Eu credeam k sunt km/h.... Mesaj completat Cool! Eu zic s'o pune wknd-ul asta... ceva idei privind un traseu? Poate kiar unul de 2 zile... 1.Nu te cred! 2.E o idee buna, doar k in we asta, eu pot doar tura de-o zi, sambata. Daca vreti tura de 2 zile, pot doar we-ul urmator. Daca va vine vreo idee de traseu (si ma puteti lua si pe mine in gasca voastra), dati de stire. Editat Martie 31, 2011 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate