dezu_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 pe iarba si cu ambreajul prea intins. Atit am putut. Are numai 400 cmc si numai 50 cp. Mi se pare mie sau era cu cbr de 900 cmc si peste 100 cp. Eu cel putin nu prea l-am auzit. Oricum ai fost un adevarat, respectele mele .. totul a fost super frumos ... , cinste lui Kali si Toma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Asta e, m-a provocat omu la betie i-am raspuns ca urmare, nu numai ca am trintit-o dar i-am si facut uleiu vasilina. Editat Octombrie 9, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Oricum ai fost un adevarat, respectele mele .. totul a fost super frumos ... , cinste lui Kali si Toma. Asta e, m-a provocat omu la betie i-am raspuns ca urmare, nu numai ca am trintit-o dar i-am si facut uleiu vasilina. Hehehe .....a durat ceva pana am pus pe net filmuletzul [de'...net cu galme], dar garantat a meritat. Bravo baieti . Ati fost superadevarati. Las filmul sa vbeasca de la sine..... Kali & Toma, CASA DE PIATRA si copii motociclisti (cam cat pt o echipa de fotbal = stelisti, da???) a fost cea mai frumoasa cununie la care am luat parte... astept cu mare interes NUNTA....sa o facem si mai lata. Editat Octombrie 9, 2006 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 A fost foarte frumos. Kali si Toma sa fitzi fericiti !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 PS:mai bagati pozeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 PS:mai bagati pozeee... cumpara-tzi o camera foto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Bai, maimutzoilor, ati facut parf topicul. Asta e de poze, ma! Barfele - pe halalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 .. si halalalt acum are poze sa stii... mai bine le grupeaza cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Bai, maimutzoilor, ati facut parf topicul. Asta e de poze, ma! Barfele - pe halalalt! maimutzoilor...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 program nunta_kali; Begin write(' Lumea asteapta... Ceva mobre: Macel pe motorul wolfului. Si wolfu in persoana. Undeva in zare, doi faruri sclipeste. Ce sa fie oare?... Nu, nu ieste doi peste. Este "gashka". In fruntea coloanei: KALIIIIIIIIIIIIIIIII.... "Mai e putin mai e un pic..." (Alaturi de Kali in prima poza - TOMA) Pregatiri intense... Mirii & nasii Kali: Toma semnandu-si sentinta: Si de la snagov mai am, dar nu le pun din aceleasi motive ca si baiazidu seamana cu alelalte. ') END. Adica o se mai pun si din alea, cand mi-o trece lenea. Pana atunci: Focul de la gratarel - intretinut de maestrul Apasu & co. Si mi-a aduc aminte... ca bune au fost copanelele si carnatii aia. Iam iam iam. Pacat ca n-am apucat si ceva mici/sarmale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 au fost 15 mici la 4 dimineatza, stiu eu ca m-am trezit de la miros...am si papat 5... si au mai fost de dimineatza da' am plecat inainte sa se faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 (editat) Bai neica au fost peste 350 de sarmale mai multe ca la mine la nunta si tu nu ai apucat ?????La un moment dat ( de beat ) strigam de nebun cine mai vrea sarmale ca io abea asteptam sa va vad satui sa pot sa plec de la gratar ca aveam ochii ca broasca Uite fata de om normal dimineata acia Editat Octombrie 10, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 (editat) Pai Silvi, ni s-a facut foame si am mai facut vreo 3 sarje, din care una Apasu pe la 1 si ceva, inainte sa aterizeze ca un MIG21 Lancer si una la 2 juma de mine si Toma (urla foamea in noi) si am mai lasat lumea sa mai faca, ca mai erau doritori si probabil i-au lasat la caldurica pe gratar. Si apropo, Navarro, sarmalele au fost trecute la capitolul "bauturi" (cine a fost acolo stie de ce... ) Editat Octombrie 10, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Bai neica au fost peste 350 de sarmale mai multe ca la mine la nunta si tu nu ai apucat ?????La un moment dat ( de beat ) strigam de nebun cine mai vrea sarmale ca io abea asteptam sa va vad satui sa pot sa plec de la gratar ca aveam ochii ca broasca Uite fata de om normal dimineata acia Faina fatza.Cred ca as arat si eu cand beau si ma trezesc dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Hehehehe.... Apasule, tu erai tata in poza aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Vezi ca exista si filmul cu trezirea http://www.youtube.com/watch?v=LOdXLfdk8dw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Pun si eu cateva poze(Meritele sunt ale Carmellei) Ai grija DMW-ule ca te concediem din postul de fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Am Âşi eu 15 minute de film, calitate DV, abia aseară am descărcat materialul de pe cameră. O să văd cum fac să ajungă DVD-ul la Kali & Toma, iar dacă ei vor îl voi comprima în format mic Âşi îl pun Âşi aici sau pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Ai grija DMW-ule ca te concediem din postul de fotograf tu ai facut la viatza ta un numar de poze egal cu numarul de poze pe care le pun eu intr-un singur topic!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 tu ai facut la viatza ta un numar de poze egal cu numarul de poze pe care le pun eu intr-un singur topic!!! :D Nu conteaza cantitatea , ci calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Nu conteaza cantitatea , ci calitatea momentan nu ai cu ce sa obtzii calitate la poze, dar te faci tu mare intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 a pierdut cineva la snagov o husa pt betzele de la cort? sunt la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) Betele sau husa? Nu de alta, dar cand mi-am strans eu cortul (adica cand plecasera toti ) mai ramasese o husa de bete care e la tatal lui Apasu (uitai de ea, bine ca mi-ai amintit). Editat Octombrie 11, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 doar husa. e la mine. sa ne vedem sa tzi-o dau kali nu ai facut si u niste poze? sunt sigur k au mai fost poze facute si nu le vad pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Off-topic Cine mai are bagaje la mine sa faca bine sa vina sa le ia. Vreau sa fac curat in garaj ca imi vin piesele de la Kawa si ma apuc de reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate