mihai_prd Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) În perioada 9-10 aprilie 2011, mulțumită organizatorului Salonului de Motociclete, Accesorii Âşi Echipamente BucureÂşti, www.motociclism.ro, (salonul se va desfăÂşura în locația Romaero Băneasa), mai mulți iubitori ai motocicletelor istorice vor organiza RETROMOTOR, prima ediție a unui eveniment pe care promitem că îl vom permanentiza. În cadrul expozitiei vor fi expuse atât motociclete restaurate cât Âşi în curs de restaurare, din colecții particulare, încercând să vă fac Âşi câteva suprize. Despre participanți, vă pot spune că sunt colecționari care îÂşi expun în premieră motocicletele. Editat Aprilie 3, 2011 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 O idee excelenta. Exact asa a fost si la salonul de la Budapesta. Poate vedem si la noi asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Bafta, ne vedem acolo, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 Nu, ce cauți tu acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Chiar, uitasem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Lupule, asta cred ca e singurul motiv pentru care o sa vin la salon. Hai sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 super treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Daca vin si eu cu MZul meu am unde sa il las la intrarea in salon sau ma obliga sa il pun in parcare alaturi de celelalte autovehicole ?????? , pot intra cu el in incinta sau ramin afara cu el {binenteles doar in vizita dupa care plec calare pe el acasa } ca acu am numere noi si talon , daca poate sa-mi raspunda cineva il rog sa o faca deoarece as veni cu el binenteles daca vremea-mi va permite . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 O idee excelenta. Exact asa a fost si la salonul de la Budapesta. Poate vedem si la noi asa ceva: Pai, deja s-a vazut: acum un an sau doi a fost, la Bucuresti, o expozitie cu motociclete de epoca. S-a tinut la Muzeul National de Istorie. Au fost destul de putine mobre, dar s-au straduit oamenii sa miste ceva. E bine ca se mai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Pai, deja s-a vazut: acum un an sau doi a fost, la Bucuresti, o expozitie cu motociclete de epoca. S-a tinut la Muzeul National de Istorie. Au fost destul de putine mobre, dar s-au straduit oamenii sa miste ceva.E bine ca se mai face. Oameni buni aveti putintica rabdare. Mai suntem cativa ce ne staduim sa aducem "gloria apusa" din nou pe soselele patriei ( 8 motoare cunosc eu) - 3 MZ ES - 2 Simson (1 Sport+1Tourer) - 1 BK 350 - 2 MZ 125 Editat Aprilie 8, 2011 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Excelenta idee.Cu ocazia asta mai vede si omul ce este o MOTOCICLETA nu doar plasticuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 O idee excelenta. Exact asa a fost si la salonul de la Budapesta. Poate vedem si la noi asa ceva: Foarte bine ca se pune accentul si pe motociclete de epoca .. \ Oricum , la noi sa se intample asa ceva cam greu. Ungurii sunt printre cei mai mari iubitori si restauratori de motciclete si masini de epoca din Europa - axati pe marci Europene . Sunt curios ce va fi expus si abea astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Sambata mi-e absolut full, duminca am o carca de treaba, dar pentru asta chiar as da o tura pe la salon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Daca vin si eu cu MZul meu am unde sa il las la intrarea in salon Azi am dus MZ-urile la SMAEB. Parcarea e în incintă: moto gratis, auto 10 lei/zi /index.php?showtopic=650150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) angyal zoltan.the best. enjoy si sa nu uitati.cascadoriile cu un mz a inceput sa le faca. si is multe de spus...... Editat Aprilie 8, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) vreau sa stiu si eu programul...sambata si duminica, de la cat la cat se pot vizita.Desi nu am timp nici sa mor in week asta poate reusesc sa ajung desi ma indoiesc. Sa faceti poze cat mai multe si detaliate Editat Aprilie 8, 2011 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 vreau sa stiu si eu programul...sambata si duminica Sâmbătă 12-20 Duminică 10-18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Sâmbătă 12-20Duminică 10-18 gata mz-ul rosu domnu' Dan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Citeva poze de la expo . Cine a facut mai multe rog sa posteze si ei daca vor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Mihaie arati ca dreq dupa o zi de salon. Ai slabit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 super piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Si R12-le de langa ea, in curs de restaurare, la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 (editat) Cateva facute de mine: PS vreau sa stiu si eu ce capacitate avea motocicleta aceea micuta ! Editat Aprilie 10, 2011 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 745 reduÂşi la scală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate