skippa Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Asta e a mea pregatita pentru noul sezon 2013 . Hai cu caldura odata foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 asta-i a mea faina mobra ai ) ..... mai putin si VRUMMMMMMMMM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fresh92Rider Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Asta-i Kawasaki a mea O GPZ 500s nervoasa Va salut pe toti din Timisoara Asfalt uscat! Editat Mai 4, 2013 de Fresh92Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataDRC Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Si asta e jucăria mea. Asfalt uscat tovarasi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Nr.4 e un downgrade dar macar am cu ce ma plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dooxy Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 va salut,astea e prima mea jucarie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 va salut,astea e prima mea jucarie !!! Salut , vino sambata cu ea sa o cunoastem ! Grija-n trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dooxy Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 momentan nu pot sa ajung ca trebuie sa o inmatriculez pe Ro si sa imi cumpar echipamentul adecvat,ms de invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ynnu Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Va prezint cele 2 jucarii ale mele: 1. Honda Hornet 600cc 2. Cagiva RoadStar 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 @ynnu, aia mică e tare nostimă Să le stăpâneşti sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMDAndy Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Asta e a mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Asta e a mea.. să o stăpâneşti sănătos. e faină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Intre timp l-am schimbat Intre timp l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Pfffff , sa il folosesti sanatos si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serjvrs Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 si mobra mea Aprilia Pegaso 50 din timisoara sunt,dar motorul e la iecea mica..pana pot umbla cu el legal si onroad ( am 15 ani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Prima mea fosta motoreta...cine e proprietarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Prietena mea de suferinta si din cand in cand ea e deasupra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Nu de mult timp este in posesia mea ... Asta este noua mea gagica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Si motoarele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Si mobra mea: un Dakar, din 2003, cu 19.500 km. Fara ABS, cu manere incalzite, gentil laterale, gume Heidenau Scout K60 noi, excelent intretinuta; in plus, cu ... proprietar cu genunchiul out-of-order pentru circa trei luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Hop si eu : Yamaha R6 2002 39k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Bine v-am gasit dragi colegi motociclisti imi cer scuze pentru intarziere imi prezint si eu al meu Suzuki SV650S ,2002,29000km din 1 iunie 2013 suntem colegi de drum. Are si nume soramea a botezato "Suzi" din pacate am botezato si eu anu trecut nu in sensul bun al cuvantului, din fericire numa julituri si orgolii ranite sa ma invat minte sa o respect si sa nu-mi fortez abilitatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 (editat) Dupa aproape 2 ani de pauza, in care am facut doar 86km, iaca m-o cadorisit soatza si soarta cu un Triumph Scrambler. Suntem in Banat, momentan, numai cu sufletul, dar pana nu fac cu motorul asta un circuit Timisoara-Lugoj-Soceni-Resita-Anina-Bozovici-Herculane-Orsova-Moldova Noua-Oravitza-Timisoara nu mi-s impacat. Sper ca la anul sa ajung cu el pe-acasa. Editat Martie 20, 2014 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Foarte fain motorul. Sa-l stapanesti cu placere. Mai e in Timisoara un Bonneville SE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Multzam mult, Cristi. Fain si Bonneville-ul, mai ales T100 negru cu rosu de anul asta, insa la inaltimea mea ma chinui si pe Scrambler, pe Bonneville ar fi fost chiar f. greu pt. mine. Nu stiam de SE-ul din Timisoara! Am vazut cateva prin bucale prin 2012. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate