kidal Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 frumoasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Asta e a mea pregatita pentru noul sezon 2013 . Hai cu caldura odata Te-am vazut duminica prin centru, dupa pod, cum mergi spre CS, impreuna cu inca un Z750. Frumoasa foc! Sa o stapanesti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Asta e a mea pregatita pentru noul sezon 2013 . Hai cu caldura odata foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 asta-i a mea faina mobra ai ) ..... mai putin si VRUMMMMMMMMM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fresh92Rider Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Asta-i Kawasaki a mea O GPZ 500s nervoasa Va salut pe toti din Timisoara Asfalt uscat! Editat Mai 4, 2013 de Fresh92Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataDRC Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Si asta e jucăria mea. Asfalt uscat tovarasi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Nr.4 e un downgrade dar macar am cu ce ma plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dooxy Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 va salut,astea e prima mea jucarie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 va salut,astea e prima mea jucarie !!! Salut , vino sambata cu ea sa o cunoastem ! Grija-n trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dooxy Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 momentan nu pot sa ajung ca trebuie sa o inmatriculez pe Ro si sa imi cumpar echipamentul adecvat,ms de invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ynnu Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Va prezint cele 2 jucarii ale mele: 1. Honda Hornet 600cc 2. Cagiva RoadStar 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 @ynnu, aia mică e tare nostimă Să le stăpâneşti sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMDAndy Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Asta e a mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Asta e a mea.. să o stăpâneşti sănătos. e faină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Intre timp l-am schimbat Intre timp l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Pfffff , sa il folosesti sanatos si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serjvrs Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 si mobra mea Aprilia Pegaso 50 din timisoara sunt,dar motorul e la iecea mica..pana pot umbla cu el legal si onroad ( am 15 ani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Prima mea fosta motoreta...cine e proprietarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Prietena mea de suferinta si din cand in cand ea e deasupra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Nu de mult timp este in posesia mea ... Asta este noua mea gagica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Si motoarele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Si mobra mea: un Dakar, din 2003, cu 19.500 km. Fara ABS, cu manere incalzite, gentil laterale, gume Heidenau Scout K60 noi, excelent intretinuta; in plus, cu ... proprietar cu genunchiul out-of-order pentru circa trei luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Hop si eu : Yamaha R6 2002 39k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Bine v-am gasit dragi colegi motociclisti imi cer scuze pentru intarziere imi prezint si eu al meu Suzuki SV650S ,2002,29000km din 1 iunie 2013 suntem colegi de drum. Are si nume soramea a botezato "Suzi" din pacate am botezato si eu anu trecut nu in sensul bun al cuvantului, din fericire numa julituri si orgolii ranite sa ma invat minte sa o respect si sa nu-mi fortez abilitatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 (editat) Dupa aproape 2 ani de pauza, in care am facut doar 86km, iaca m-o cadorisit soatza si soarta cu un Triumph Scrambler. Suntem in Banat, momentan, numai cu sufletul, dar pana nu fac cu motorul asta un circuit Timisoara-Lugoj-Soceni-Resita-Anina-Bozovici-Herculane-Orsova-Moldova Noua-Oravitza-Timisoara nu mi-s impacat. Sper ca la anul sa ajung cu el pe-acasa. Editat Martie 20, 2014 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate