ushul Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salut is si eu un motociclist nou si asta e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 bun venit in "our world" ... frumoasa motocicleta..ai grija d ea si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 NIPRANU MEU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunOfTheRain Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Bine vam gasit, era cazul sa prezint si eu pe My beauty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) Bine vam gasit, era cazul sa prezint si eu pe My beauty Sa sti ca era si cazul , ca tot te vedeam prin oras, dar nu si aici. Editat Februarie 14, 2009 de arian46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor_ Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Proaspat sosita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus KTM Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Eu si capra mea prin padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 bun venit in "our world" ...frumoasa motocicleta..ai grija d ea si asfalt uscat! La 16 ani ai primit prima motocicleta si deja esti parte din "our world"? hmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La 16 ani ai primit prima motocicleta si deja esti parte din "our world"? hmmm.... e si el mic, lasa-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 upgrade-ul de anul asta. A dat deja cu mine de pamant ... dar na ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 upgrade-ul de anul asta. A dat deja cu mine de pamant ... dar na ... Super motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La 16 ani ai primit prima motocicleta si deja esti parte din "our world"? hmmm.... m-am prostit am vrut sa sterg postul da numai pot..,,mie rushine akm d post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 m-am prostit am vrut sa sterg postul da numai pot..,,mie rushine akm d post lasa-i mah,cred ca vroiau sa-ti zica sa o iei incet sa nu devii o statistica majoritatea de aici au motoare din pasiune ...probabil la tine e vorba de a fi cool acuma, dar cine stie..poate o sa devina si la tine pasiune deci ...incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufarinu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 La 16 ani si eu as fi vrut sa fiu cool. As putea spune chiar,ca era vorba de pasiune dar,nu mi-am putut permite. Daca el are ocazia...... de ce nu?!! Bafta Pustiule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) De unde invidia asta ? Lasati-l pe om in pace. Cu siguranta multi dintre noi ne-am fi dorit asemenea cadou la varsta lui. El e fericit ca l-a primit si l-a luat putin valul. De inteles, la 16 ani... . @Robicutz: sa-l stapinesti sanatos si sa tii aproape de astia mai experimentati ca ai multe de invatat de la ei. Scuze de offtopic. Editat Februarie 19, 2009 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) Salutare, nimeni nu s-a nascut invatat,fiecare pleaca de undeva de sus sau de jos, undeva ramane , in viata toate trec una ramane, si na ca sa pun capac ''ma intereseaza deloc'', pt k-ca oameni k el vad peste tot. Cand am dat ploigonu pt A erau acolo 3 tipi care ziceau ca ei ol mers cu moto cutare si cutare, si cand o venit gaboru ol picat poligonu, si cand vezi ca vine cate unu care nare treaba cu moto si el o mers de 2 luni pe moto si el mai iti explica cum ii treaba , in fine nu-ti pui mintea cu prostu ca staa in loc , si dupa ceva vreme il vezi la tv rupt in doua la viteze sa zicem ''exagerate''. Multi viteji se arata pe drum drept! n-am nimic cu nimeni personal il respect pe veterani si pe ce-i care vor sa invete ,dar nu-i suport pe ce-i de bani gata si imi arata care-i treaba , ca ei ol citit din reviste si asa si asa ! Yo nu ma laud , yo nici acuma nu am permis am inceput de la mobra si am ajuns la dr , nu ma laud ca am 12 000 de moto, sau ca am 100 000 km la activ! Sunt un INCEPATRO totii pana murim o sa ramanem incepatori, ca nimeni nu-i perfect! Tot timpu inveti cate ceva pe parcurs!! SAL SI RE PT TOTII! Editat Februarie 26, 2009 de StreetFighter69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Salutare, nimeni nu s-a nascut invatat,fiecare pleaca de undeva de sus sau de jos, undeva ramane , in viata toate trec una ramane, si na ca sa pun capac ''ma intereseaza deloc'', pt k-ca oameni k el vad peste tot. Cand am dat ploigonu pt A erau acolo 3 tipi care ziceau ca ei ol mers cu moto cutare si cutare, si cand o venit gaboru ol picat poligonu, si cand vezi ca vine cate unu care nare treaba cu moto si el o mers de 2 luni pe moto si el mai iti explica cum ii treaba , in fine nu-ti pui mintea cu prostu ca staa in loc , si dupa ceva vreme il vezi la tv rupt in doua la viteze sa zicem ''exagerate''. Multi viteji se arata pe drum drept! n-am nimic cu nimeni personal il respect pe veterani si pe ce-i care vor sa invete ,dar nu-i suport pe ce-i de bani gata si imi arata care-i treaba , ca ei ol citit din reviste si asa si asa ! Yo nu ma laud , yo nici acuma nu am permis am inceput de la mobra si am ajuns la dr , nu ma laud ca am 12 000 de moto, sau ca am 100 000 km la activ! Sunt un INCEPATRO totii pana murim o sa ramanem incepatori, ca nimeni nu-i perfect! Tot timpu inveti cate ceva pe parcurs!! SAL SI RE PT TOTII! Parerea mea este sa mergi imediat sa-ti iei permisul si BACUL. Ne mai impartasesti din experienta ta dupa. Nu am inteles nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 foarte tare postul lui , am cautat in dictionar sa vad ce a vrut sa zica , nu am gasit :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) trebuie facuta o sectiune in care sa premiem cel mai agramat user de pe forum p.s am facut-o /index.php?showtopic=322167 Editat Februarie 27, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) In fine care-i treaba cu BACU?? nam intales imi zici u ca vad ca esti PERFECT! sau cu permisu!!! este prob mea si yo unu pe soele nu umblu niki daca am permis!!! cautatii un perete la care sa te adresezi nu mie Editat Februarie 27, 2009 de StreetFighter69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 In fine care-i treaba cu BACU?? nam intales imi zici u ca vad ca esti PERFECT! sau cu permisu!!! este prob mea si yo unu pe soele nu umblu niki daca am permis!!! cautatii un perete la care sa te adresezi nu mie Iar "niki"? Care-si mai aduce aminte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 taci ma ca "ol" fi multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Foarte tare . Nu am crezut ca exista asa ceva. Tine-o tot asa poate castigi un premiu. premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 In fine care-i treaba cu BACU?? nam intales imi zici u ca vad ca esti PERFECT! sau cu permisu!!! este prob mea si yo unu pe soele nu umblu niki daca am permis!!! cautatii un perete la care sa te adresezi nu mie Esti fenomenal. Iti explic maine cum e cu BACUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 spectacol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate