ALEX-Guzzista Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) pt.FREE RIDE......cam ciudat sa se rupa asa des cablul de ambreiaj la o japoneza,aia de la service nu ti-au zis de ce !! ce an de fab e motoru ?? carb sau injectie ?? deoarece PLOIESTIUL nu e prea departe de noi poate iesim si noi la un schimb de experienta PS:am vb la service si au zis ca ei folosesc tot ulei Motul dar numai cu filtrul lor ca altfel pierzi garantia Editat Mai 4, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 aceste topic este deschis pt C800volusia iar voi ati ajuns sa discutati despre M800marauder.... apropos,bogdan a luat volusia,dar alex?marauder? pai cum nene,te duci sa iei mere si te intorci cu pere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) Sal Bogdan! Mai era un topic deschis pentru volusia Eu am un VL din 2002 si sunt super multumit de el.E pus la vinzare...asta in ideea ca mi-as trage ceva de peste 1100 cmc.Dar una peste alta sunt multumit.La rece smuceste si se incalzeste relativ tirziu, dar apoi nu am probleme.Am fost la SMAEB si cu nevasta si bagaje am scos un consum aprox de 5.5-6(maxim 6) Eu am tobe aftermarket si suna demential Imi place cum se aseaza pe drum si cum se comporta pe curbe.Deci Sa ai bafta de el Editat Mai 4, 2007 de bikertibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Sal Bogdan! Mai era un topic deschis pentru volusia Eu am un VL din 2002 si sunt super multumit de el.E pus la vinzare...asta in ideea ca mi-as trage ceva de peste 1100 cmc.Dar una peste alta sunt multumit.La rece smuceste si se incalzeste relativ tirziu, dar apoi nu am probleme.Am fost la SMAEB si cu nevasta si bagaje am scos un consum aprox de 5.5-6(maxim 6) Eu am tobe aftermarket si suna demential Imi place cum se aseaza pe drum si cum se comporta pe curbe.Deci Sa ai bafta de el merci,am gasit topicul vechi si le-am lipit. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) aceste topic este deschis pt C800volusia iar voi ati ajuns sa discutati despre M800marauder.... apropos,bogdan a luat volusia,dar alex?marauder? pai cum nene,te duci sa iei mere si te intorci cu pere? Scuze ca am discutat aici despre altceva decat Volusia !! Am explicat mai sus care au fost cauzele care m-au determinat sa-mi schimb decizia si mi-am luat Intruder 800,nu Marauder !!! http://www.suzukimoto.ro/motociclete-suzuk...0-Intruder.html Editat Mai 4, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Trebuia sa dau search dupa Volusia! MUltumesc Black-ule ca ai unit topicurile! Alex a fost super! A plecat dupa C800 (VL800C) si a luat M800!! Gusturile nu se discuta, nu? Sa-l stapanesti sanatos si multi km! Mie, personal, imi place M800, dar C800 imi place mai mult:)): aripa spate lasata pe roata, cardanul, ceasurile clasice... Presupun ca manevrabilitatea si pozitia de condus sunt la fel ! Geo, in legatura cu aripa spate la Volusia...cateodata in unele poze, cu alte Volusii, nu-mi placea nici mie cum se vede, dar la a mea parca nu se vede asa!) O intrebare pentru cunoscatori (eu fiind incepator in acest domeniu): ce trebuie sa iau in calcul pentru a-mi pune proiectoare (faruri aditionale) pe motor? E de ajuns sa le cumpar si gata? Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 Trebuie sa-ti iei si o bara pentru proiectoarele aditionale - te uiti pe Louis ca au pentru Volusia bara Fehling pentru asa ceva. In plus, semnalizatoarele standard nu se vor mai potrivi, fie iti iei altele pentru bara respectiva, fie iti pui in capetele ghidonului. In rest, e treaba unui electrician de specialitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 nu comentez gustul omului....dar eu ma refeream la faptul ca,daca plec sa-mi iau ferrari,nu ma intorc acasa cu un porsche....dar ma rog,e doar parerea mea. sa le stapaniti sanatosi. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 pt.FREE RIDE......cam ciudat sa se rupa asa des cablul de ambreiaj la o japoneza,aia de la service nu ti-au zis de ce !! ce an de fab e motoru ?? carb sau injectie ?? deoarece PLOIESTIUL nu e prea departe de noi poate iesim si noi la un schimb de experienta PS:am vb la service si au zis ca ei folosesc tot ulei Motul dar numai cu filtrul lor ca altfel pierzi garantia salut a-l-e-x cei de la service nu prea au avut explicatii probabil cablul facea un unghi de 90 de grade si mie mi-au spus la fel folosesc ce uleu vreau eu dar mi-a soptit cineva ca in cazul unei pobleme l motor pot da vina pe ulei daca bagi de la ei atuncinci ramin fara replica al meu are injectie este din 2006 nu recomand serviceul suzuki din buc nu au nici macar electrician poate ne vedem pina la ploieasti pt ca este tare departe cu aminarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 salut a-l-e-x cei de la service nu prea au avut explicatii probabil cablul facea un unghi de 90 de grade si mie mi-au spus la fel folosesc ce uleu vreau eu dar mi-a soptit cineva ca in cazul unei pobleme l motor pot da vina pe ulei daca bagi de la ei atuncinci ramin fara replica al meu are injectie este din 2006 nu recomand serviceul suzuki din buc nu au nici macar electrician poate ne vedem pina la ploieasti pt ca este tare departe cu aminarea asta sal, completeaza-ti locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Salut! Uite ca m-am dat si eu la o VL 800 C negru cu rosu, am platit avansul si astept sa ma anunte sa ma duc sa o iau pe la sfarsitul lunii.. Cand au auzit ai mei ca o cumpar, au zis ca am inebunit.. , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) Salut! Uite ca m-am dat si eu la o VL 800 C negru cu rosu, am platit avansul si astept sa ma anunte sa ma duc sa o iau pe la sfarsitul lunii.. Cand au auzit ai mei ca o cumpar, au zis ca am inebunit.. , Sa o stapanesti sanatos Eu am fost la mare acu in week-end in rodaj si am fost superincantat de ea PS:crezi ca numai ai tai inebunesc cand aud cati bani dai pe o moto !!! nu radeti de mine ca am geaca de speed si rucsacu legat de sa ca nu au venit inca din louis cele trebuincioase la un choper . Editat Mai 14, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Salut! Uite ca m-am dat si eu la o VL 800 C negru cu rosu, am platit avansul si astept sa ma anunte sa ma duc sa o iau pe la sfarsitul lunii.. Cand au auzit ai mei ca o cumpar, au zis ca am inebunit.. , sal, sa-l stapanesti sanatos. completeaza-ti locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) Sa o stapanesti sanatos Eu am fost la mare acu in week-end in rodaj si am fost superincantat de ea PS:crezi ca numai ai tai inebunesc cand aud cati bani dai pe o moto !!! nu radeti de mine ca am geaca de speed si rucsacu legat de sa ca nu au venit inca din louis cele trebuincioase la un choper . Multumesc man, abia astept sa fac ture.. Eu nu am nici geaca..trebuie sa-mi iau cu o zi inainte de a pleca dupa ea.. sal, sa-l stapanesti sanatos. completeaza-ti locatia la profil. B. Multumesc mult..abia astept..am completat Editat Mai 14, 2007 de Talpa_mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Mie imi place mai mult Porsche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Mie imi place mai mult Porsche... tare faza Acum pe bune...tot mai mult ma indragosesc de motorul asta.Am avut mai multe tipuri, dar asta se cumporta parca cel mai ideal dintre toate motoarele avute.Are cuplu,confort si prestanta.Mai trebuie sa reglez putin telescopul spate pt ca la drum rau, mai ales daca e si nevasta in spate( nu ca ar fi grasa sau ceva de genul asta ), scutura destul de tare. Un singur lucru nu imi place:capacul de la filtrul de aer.Am impresia ca e mult prea mare si nu se vede calumea motorul.Asta e un motiv in plus pt care as pune un Hypercharger. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Stie cineva cam cat consuma? nu ca ar conta prea mult,dar sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Stie cineva cam cat consuma? nu ca ar conta prea mult,dar sunt curios. eu am scos acu in drumul la mare 3,9 la dus si 3.6 la intors dar nu am depasit 80 km/h !! mers pe soseaua veche nu pe autostrada !! pe viitor mers 100-110 nu cred sa sara de 5-5,5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Stie cineva cam cat consuma? nu ca ar conta prea mult,dar sunt curios. Citeste tot topicul ca e vorba si de consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 Consumul e intre 5 si 6 litri. Probabil modelele cu injectie consuma mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 eu am scos acu in drumul la mare 3,9 la dus si 3.6 la intors dar nu am depasit 80 km/h !! mers pe soseaua veche nu pe autostrada !! pe viitor mers 100-110 nu cred sa sara de 5-5,5% In primul rand: e super motocicleta: masculina - intruderul vechi de 800, ala subtirel era gay rau de tot frate, bine ca nu mergi cu apa totusi 80/h? ai putut? si pe drum drept... off topic: scroafa mea( vezi profil) sub 6.5 niciodata!! dar nu-mi pare rau deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 In primul rand: e super motocicleta: masculina - intruderul vechi de 800, ala subtirel era gay rau de tot frate, bine ca nu mergi cu apa totusi 80/h? ai putut? si pe drum drept... off topic: scroafa mea( vezi profil) sub 6.5 niciodata!! dar nu-mi pare rau deloc am mers 80 ca e noua si vreau sa-i fac un rodaj ca la carte ca am de gand s-o tin mult timp!! am mers pe soseaua veche ca pe A2 ma depaseau si daciile PS.am alergat destul cand am avut speederul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 eu am scos acu in drumul la mare 3,9 la dus si 3.6 la intors dar nu am depasit 80 km/h !! mers pe soseaua veche nu pe autostrada !! pe viitor mers 100-110 nu cred sa sara de 5-5,5% Merci! E ok la consum, Cred ca la inceput nu o sa-i prea dau hrean, ca vreau sa o am mai mult timp..rodajul o sa-l fac in drum spre casa dupa ce o cumpar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bele Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Salutare! Sunt nou pe aici. Si eu vreau sa-mi iau un VZ 800 sau un VL 800. Inca nu sunt decis, dar trebuie sa ma decid repede pentru ca vreau sa-l am pana la sfarsitul lui iunie. Problema e ca sunt novice la cat A, abia anul trecut mi-am luat permisul pt A, deci nu am mai condus decat cand mi-am dat permisul. Credeti ca ma voi descurca cu motor asa mare din prima? Adevarul e ca nu-mi permit sa-mi iau de 250 acum si la un an sau doi sa-mi iau pe asta. Ce ma sfatuiti? Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Salutare! Sunt nou pe aici. Si eu vreau sa-mi iau un VZ 800 sau un VL 800. Inca nu sunt decis, dar trebuie sa ma decid repede pentru ca vreau sa-l am pana la sfarsitul lui iunie. Problema e ca sunt novice la cat A, abia anul trecut mi-am luat permisul pt A, deci nu am mai condus decat cand mi-am dat permisul. Credeti ca ma voi descurca cu motor asa mare din prima? Adevarul e ca nu-mi permit sa-mi iau de 250 acum si la un an sau doi sa-mi iau pe asta. Ce ma sfatuiti? Adi sal, in primul rand completeaza-ti datele la profil,sa stim de pe unde esti... asa,posibil sa primesti si raspunsuri mai pertinente si chiar sa gasesti prieteni din orasul tau. poate e cam devreme pt motor de 800cc,dar daca esti masiv sau inalt,o sa-l manevrezi mai usor. succes. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate