master_alexut Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) ehe a fost si awo ala dat de ilie de la acelas propietar care am luat eu mz-ul.L-am intrebat pe mos si cica awo l-a dat cu 9 mil si mz-ul meu cu 3...binenteles ca eu l-am luat cu mai mult de dublu ca na, unii mai fac si bani din astea. Oricum 4bike frumos awo si complet. Editat August 22, 2012 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Inca ceva dar intr-o stare jalnica si la un pret piperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Merge, pune magnetul pe Simsonel, peste 3-4 ani o sa umblati dupa astea si nu o sa le mai gasiti. Eu in ultima vreme nu am mai gasit nici un Zundapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Eu gasesc la greu dar nu am timp de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Salut. Da' ce ai acolo pe platforma domnule CS-BIG? Parca vad ceva interesant. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Salut. Da' ce ai acolo pe platforma domnule CS-BIG? Parca vad ceva interesant. Numai bine. Eu nu car asa ceva, platforma era de Lituania cu un atas de Jupiter4 si altul de Jawa (cred)...vad mereu carind prin tarile de vest tot felul de mobre din est si in special cu atas. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Salut. Multumesc ptr. raspuns. Este un trend in urcare cu motocicletele cu atas. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Am gasit si eu una,abandonata de multa vreme,dar pare-se intr-o stare destul de buna. Se zice ca ar mai si functiona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Ia-o. 3500 iepuroi, right? Deja ma faceti invidios, ia sa ma apuc si eu saptamana viitoare sa mai caut cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 (editat) ......incalcite sunt caile Domnului......... Salut. Da' ce ai acolo pe platforma domnule CS-BIG? Parca vad ceva interesant. Numai bine. Cel albastru este un BM3 9202-6, cel rosu este un Velorex 562. Editat August 24, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Am gasit si eu una,abandonata de multa vreme,dar pare-se intr-o stare destul de buna. Se zice ca ar mai si functiona. Extraordinar .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Intr-adevar Nortonul e de vanzare,mai am de facut actele cu omul si vreau sa ma apuc sa il restaurez. Ma poate cineva ajuta cu detalii despre el(ce ar avea la prima vedere de pe o alta moto sau ce ar parea sa aiba lipsa)? Vanzatorul mi-a spus ca din cate stie el motocicleta are doar saua schimbata,initial avand o saua de o persoana(motocicleta cica vine de la Bucuresti unde a participat la ceva competitii). Oricum din ce am studiat eu e un Norton 77 din 1957 si seile ce le-am vazut sunt cam de 2 pers.Poate se gaseste cineva mai experimentat decat mine sa ma ajute cu unele detalii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 NU IL RESTAURA .... o fata din piele la sa si atat.... daca e vopseaua originala nu meriita stricata.o sa il strici indiferent de ce vopsea o sa ii dai,e pacat de el.(doar o parere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 dar de asta ce spuneti? unic proprietar, factura de cumparare, vopsea orig, si multe multe alte piese noi si sh ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Ah,as fi de aceeasi parere cu tine daca as sti ca e vopseaua originala,dar nu prea pare,am si vazut o indoitura in rezervor chituita si vopsita,apoi crapata,deci nu prea e originala. Si daca am dreptate si nu e prefer sa schimb ceva,daca ar fi fost mi-ar fi facut deosebita placere sa il folosesc in starea aceea.Oricum inca sper la ceva ajutor cu privire la identificarea unor parti care poate par mai dubioase pentru a sti aproximativ ce implica restaurarea. Multumesc,toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Specifica despre ce "mobra" vorbesti ca sa nu induci in eroare cititorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 dar de asta ce spuneti? unic proprietar, factura de cumparare, vopsea orig, si multe multe alte piese noi si sh ce ziceti? Arata foarte bine , zic eu ...am avut si eu o capra din asta dar a ramas pe miini rele si i-am pierdut urma ...asta este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 dar de asta ce spuneti? unic proprietar, factura de cumparare, vopsea orig, si multe multe alte piese noi si sh ce ziceti? e de luat sau de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 e de luat sau de dat? a inviat unul mort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 a inviat unul mort? Am bagat o drumetie la imagini pe doua roti si am zis sa arunc un ochi si pe la vechiul meu loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Doua Ijuri: un IJ 56 cu acte in regula si numere noi si ITP facut acu cateva zile , este vorba de cel din interior care se vede mai neclar , care are masca pe far si barca atasului este de Jupiter 4 .... pret cerut 1500 lei Al doilea este cel din curte din imaginile mai clare , are cilindru de IJ 49 si magnetou aplicat ,carburator de Jawa si functioneaza OK din spusele mosului , NU ARE ACTE ......pret cerut 1000 lei Mai multe informatii si negociere obtineti direct de la batran , motoarele se afla in COMANA , nu am numarul omului dar mi-a lasat un nr de tel al unui bun prieten prin care a-ti putea lua legatura cu el s-au sa va faca rost de numarul omului , se numeste Latan tel, 0765898966 iar pe batranul care are motocicletele il cheama STELICA Poate se gaseste cineva interesat si face un bine omului si cumpara vre-o motocicleta .... el are 86 ani si merge si acu cu motocicleta pe la padure dupa lemne de foc si pe unde mai are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Înseamnă că te-am informat vag eronat. Ăineam minte că omul are un '56 bleu, nu-mi amintesc să fi fost ataÂş de Jupiter 4. Mai există un Jupiter 4 cu ataÂş într-o curte cu puțin înainte de centrul satului, cum vii dinspre GrădiÂştea. Un vecin care stă aproape de casa mea din Comana a avut Planeta 4 Âşi două '49-uri desfăcute Âşi lăsate în ploaie. Îl voi întreba dacă le mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 e de luat sau de dat? salut, e de luat, dar cam scumpulet numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Deja ma faceti invidios, ia sa ma apuc si eu saptamana viitoare sa mai caut cate ceva. M-am tinut de cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate