Lolo_ID Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Si-or sa mai zaca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Am mai discutat despre ele... Din păcate, proprietarul nu prea mai știe ce vrea să facă cu ele. La un moment dat îmi spusese c-ar vrea să le vîndă, deci, dacă aveți vreo dorință sinucigașă, dați-mi de știre, că pot să iau legătura cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Dar acum nici prelata nu mai au de vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 IJ Jupiter 4 ( cea cu rezervor albastru ), IJ 56 ( cealalta ). roata spate nu are capace pentru foaie. e intr-o singura toba care pare sa fie de MZ, esti sigur ca e un 56 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 E sigur! 56-le a fost al lui Andrei Pană - aka White Raven. Are rezervorul ăla lățit cu cap de indian pictat pe el. Sînt aproape sigur că știi motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 roata spate nu are capace pentru foaie. e intr-o singura toba care pare sa fie de MZ, esti sigur ca e un 56 ? Daca te uiti mai atent se observa si toba din stanga, tobele sunt de MZ, ce ma intriga este teava rectangulara ce corespunde cutiei scule dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Cateva piese de Zundapp KS 600 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Rezerva piesele de zundapp ma intereseaza si pe mine si pe tudor.Jugul il rezer eu in principiu ne intereseaza tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Rezerva piesele de zundapp ma intereseaza si pe mine si pe tudor.Jugul il rezer eu in principiu ne intereseaza tot. Ok ......Am vorbit deja cu Tudor il astept in seara asta daca poate sa mai ajunga sau maine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 roata spate nu are capace pentru foaie. e intr-o singura toba care pare sa fie de MZ, esti sigur ca e un 56 ? Sunt sigur. Roata spate e de IJ 49 si talerul sabotilor + pinionul sunt de DKW NZ 350. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 inca o mobra 50, culmea e ca are si acte noi si fiscal » Post actualizat in 03 Sep 2014 10:07si o java fara acte ce asteapta sa fie salvata pret pentru cei interesati 350 lei, motorul nu e blocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 inca o mobra 50, culmea e ca are si acte noi si fiscal » Post actualizat in 03 Sep 2014 10:07 si o java fara acte ce asteapta sa fie salvata pret pentru cei interesati 350 lei, motorul nu e blocat Mobra nu este de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 salut postez aici pentru toata lumea ce mi-a trimis mesaje pe privat si nu numai. Mobra nu este de vanzare momentan este urmatorul meu proiect pentru restaurare ca de mai si functioneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Inca o mizerie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 salut postez aici pentru toata lumea ce mi-a trimis mesaje pe privat si nu numai. Mobra nu este de vanzare momentan este urmatorul meu proiect pentru restaurare ca de mai si functioneza nimeni interesat de java? 0765435870 in cazul in care intereseaza pe cineva, daca nu ia drumul rematului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Unde e jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 momentan in ghimbav incarcata intr-o remorcuta ce maine se va deplasa catre remat, asta daca nu cumva se gandeste cineva sa o salveze timp ramas pana maine dupa masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) am dat mesaj la numarul de telefon de mai sus... poate nu este prea tarziu.... la bani de Remat merita.... Editat Septembrie 8, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Eu eram interesat de ceva piese daca se dezmembreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Eu eram interesat de ceva piese daca se dezmembreaza. oarecum eram si eu interesat, dar pretul nu este cel de Remat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 se prefera sa se dea la remat decat sa o vanda cuiva care are nevoie la pret de remat jale mare..... asa a mancat rematu multe motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) se prefera sa se dea la remat decat sa o vanda cuiva care are nevoie la pret de remat jale mare..... asa a mancat rematu multe motociclete vanzare "de ciuda"... mai bine "50 lei" la fier vechi decat sa o ia cineva care are nevoie de ea... acum cine stie ce asteptari are vanzatorul... Editat Septembrie 9, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Le creste valoarea la cele ramase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Le creste valoarea la cele ramase creste artificial... pentru ca brusc a aparut o nisa pe piata moto si exista destui amatori.... eu as lasa cu mare drag din bani daca as sti ca ajunge la cineva pasionat... Editat Septembrie 9, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 cu mare bucurie va anunt ca java a fost salvata de la distrugere si acum pleaca spre bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate