vene Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Daca este "scoasa la cerere" este Ok, se poate, doar proprietarul va cere revenire si platesti retroactiv impozit. Daca la ei apare "predat la fier vechi" e "drum infundat", nu mai e cale de revenire chiar daca ai avea talon vechi, ori copie de pe carte care confirma ca acea motocicleta cu seriile respective a fost inmatriculat.Nu prea inteleg de ce, atata timp cat si de la fier vechi se poate achizitiona, doar din considerente ecologice poate, adica ne luptam sa scoatem ce e vechi din uz si voi le aduceti inapoi? Am avut eu o situatie, eram fericit ca stiu ce numar a vut, cine a fost proprietarul si visam ca voi primi o dovada ca moto cu seria ---- a fost inmatriculata si apoi pot sa primesc accept sa o inmatriculez. Nu a fost deloc asa! Pentru noi nu e logic, dar e real! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Cand s-a trecut la numerele noi,Politia a trimis adrese la fiecare Primarie , referitor la stergerea din circulatie. Aceste "tanti" au sters motoretele din evidenta fiscala in baza acelor adrese. Adica oarecum ilegal. De aici si lipsa de cooperare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Acum 10 ore, shashka a spus: Cand s-a trecut la numerele noi,Politia a trimis adrese la fiecare Primarie , referitor la stergerea din circulatie. Aceste "tanti" au sters motoretele din evidenta fiscala in baza acelor adrese. Adica oarecum ilegal. De aici si lipsa de cooperare. Certificatele noi. Și, da, așa prevede legea, că sunt radiate din oficiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Gasita pe la un pescar' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Buahhh....da arată bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Tot cu bușoanele rezervoarelor desfăcute stau în ploaie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 Încă una scăpată de la topit ( se vinde ) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Salut!Stie cineva de la ce motocicleta sunt rotile astea?Sunt pe 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 (editat) Par de BMW, am spitat candva unele asemenatoare si proprietarul zicea ca sunt de BMW, dar a trecut mult timp de atunci si nu mai tin minte. LE: Posibil R35. Editat Iunie 8, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Nu sunt marcate pe nicaieri(am verificat),iar cea care are degetul meu in cadru are un butuc foarte mic in diametru ce nu permite montarea rulmentilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Acum 1 oră, Lupu.D a spus: Salut!Stie cineva de la ce motocicleta sunt rotile astea?Sunt pe 19 bmw r35 Acum 2 ore, Lupu.D a spus: Salut!Stie cineva de la ce motocicleta sunt rotile astea?Sunt pe 19 bmw r35 mar interesa daca se vinde un bip 0743062948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 In afara faptului ca are o patina originala pare completa,dar ce marca este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 Este frumoasa,sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin dostetan Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 La 27.10.2018 la 18:06, johnyebravo a spus: Aflata pe marginea drumului...trista stii ceva de ea?are acte? cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Salut Dorin. Acum am vazut mesajul tau. Motocicleta era undeva in Giurgiu, fara acte in sensul ca proprietarul este decedat si vroia 1000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Eftinatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 8, 2019 Share Postat Decembrie 8, 2019 Alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2019 Share Postat Decembrie 9, 2019 Cred ca Danubiana Popesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Inca una salvata...Tornax Z250 Black Josephine 1953, mai stiti vreuna ? As dori sa schimb niste pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 P-asta ai gasit-o in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 (editat) La 05.06.2020 la 10:33, mihai_prd a spus: P-asta ai gasit-o in tara? Da, pacat ca a stat afara vreo 15 ani Editat Iunie 10, 2020 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 11, 2020 Share Postat Iunie 11, 2020 (editat) Acum 13 ore, BLACK SPIDER a spus: Da, pacat ca a stat afara vreo 15 ani ..as indrazni sa spun ca, chiar in dej , intr-o gadina sub un cires....am folosit-o ca si suport de beri ...anterior, intr-o sura, tot ca si suport de beri si cuier de salopete...Ii tinea de urat un NSU din 38' .... Editat Iunie 11, 2020 de ubord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iunie 11, 2020 Share Postat Iunie 11, 2020 Acum 41 minute, ubord a spus: ..as indrazni sa spun ca, chiar in dej , intr-o gadina sub un cires....am folosit-o ca si suport de beri ...anterior, intr-o sura, tot ca si suport de beri si cuier de salopete...Ii tinea de urat un NSU din 38' .... Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Încă o mobra salvata VID_20200719_142612.mp4 Încă o mobra salvata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate