cnairda Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 m-am uitat la filmulet, nu e normal sa zdrangane asa. sunt convins ca se poate rezolva zgomotul ala. a mea nu face figura asta. nu vreau sa iti stric curajul, repet...sunt convins ca se poate rezolva usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 m-am uitat la filmulet, nu e normal sa zdrangane asa. sunt convins ca se poate rezolva zgomotul ala. a mea nu face figura asta. nu vreau sa iti stric curajul, repet...sunt convins ca se poate rezolva usor Nici a mea nu face. Am testato ieri. Ma rog nu mult ca e cam murdar vizorul de soare. Si a mea are deja 2 ani casca. O sa incerc sa il curat. Si apoi mai testez. Dar sincer mie nu imi place vizorul ala. Mai mult ma incurca Nu vad prea bine prin el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 la mers cu viziera deschisa pana la 80 la ora nu face, dar daca bate vantul din fata face si la 60. fiind vantul puternic nu auzi ca vibreaza prea tare, dar auzi. probabil in timp se mai lasa. cand se umple de praf mecanismul ala nu mai zdrangane nimic. de umblat pe acolo nu prea cred ca ai cum, ce sa strangi, ce sa reglezi. chestia e ca toate castile lor faceau la fel, si erau unele care stateau de un an pe raft. imi place foarte mult cum se simte in mers cand intorc capul stanga-dreapta nu vajaie deloc, are o forma foarte aerodinamica. imi place si sistemul de ventilatie, e foarte eficient, seara zici ca imi baga aer conditionat la cap eu tocmai de-asta am renuntat la shoei, pentru ca nu avea ochelarii de soare. de ce sa incurce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Am o mica problema si sunt curios daca si altcineva a mai patit. Pinii de la Pinlock nu mai stau in gaurile lor pana la capat. Dupa ce pun Pinlockul sar in exterior cam 1mm. Am incercat sa-i inversez dar intampin aceeasi problema. Mentionez ca pinii intra fest, nu au joc. E nevoie oare sa iau alti pini, presupunand ca gasesc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Pai aia parca au lungimea cat vizier+pinlock. Daca ies mai in afaram mai tin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 29, 2013 Admin Share Postat August 29, 2013 (editat) E nevoie oare sa iau alti pini, presupunand ca gasesc pe undeva? Nu gasesti sa cumperi acei pini, ei vin doar cu viziera. Am o mica problema si sunt curios daca si altcineva a mai patit. Pinii de la Pinlock nu mai stau in gaurile lor pana la capat. Dupa ce pun Pinlockul sar in exterior cam 1mm. Am incercat sa-i inversez dar intampin aceeasi problema. Mentionez ca pinii intra fest, nu au joc. Pinii unei viziere nici nu au cum sa nu iasa in afara, ei sunt ca niste nituri, altfel nici nu ar putea sta fix acolo.. Nu prea inteleg ce te deranjeaza la pinii aia, care-i problema cu ei? Editat August 29, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 l.u.v - A aparut un gol de ~ 1mm, intre viziera(partea exterioara) si ciupercile pinilor. Pur si simplu dupa ce pun pinlock-ul, imi arunca pinii putin in exterior. Nu am observat sa se fi intamplat asta pana acum. Am incercat diferite pozitii ale pinilor, gandidu-ma ca exercita prea multa tensiune pinlockul, dar se-ntampla la fel. SIngura pozitie in care pinii raman la locul lor, e aia de distanta maxima intre pini - aici intervine alta problema (pinlockul nu etanseaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Cu viziera indoita in pozitia de pe casca, sau cu viziera demontata, si mai dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) Cu viziera montata pe casca. La cateva secunde dupa ce pun viziera, cu pinlockul montat, pe casca, pinii sar din locul lor. E ciudat, pentru ca pinii nu au fost scosi si pusi la loc mai mult de 8-10 ori. Pe de alta parte, m-am uitat si la Shoei-ul Multitec din gospodarie, si pinii aia stau ca-n prima lor zi, desi au fost scosi si pusi de nenumarate ori si casca are 3 ani. Editat August 29, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 29, 2013 Admin Share Postat August 29, 2013 Se manifesta ca si cum pinlock-ul ar fi mai subtire.. .hmm Nu vreau sa fac o remarca care pare prosteasca, dar intreb..nu cumva, din greseala, ai montat pinlock-ul invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Da, exact. Asa am crezut initial, ca l-am montat invers dar era montat bine. S-o fi tasat garnitura aia de silicon, ca nu-mi pot da seama ce altceva ar fi putut sa se-ntample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 29, 2013 Admin Share Postat August 29, 2013 Evident ca in timp garnitura se taseaza si pinlock-ul trebuie schimbat..oricum, daca iti etanseaza bine nu-ti mai bate capul cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Ca sa fie treaba treaba, mi-am luat s-un C2 ca tot vroiam ceva mai de oras. Diferenta oarecum sesizabila de greutate fata de S2, dar nimic deranjant, ca si prima impresie. Ramane s-o scot la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Daca voiai o comparatie, trebuia sa iei un C3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Categoric. Doar ca bugetul nu mai permite o astfel de aroganta. Asa, pe C2 am dat 100 Euro si am primit si o pereche de manusi de cadou. Daca n-o gaseam pe asta mai asteptam pana la primavara si luam C3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 am montat pinlock-ul azi si am vazut ca are niste zone unde se vede cum face contact cu viziera, in extremitati. este normal asa? sus se vede o dunga mai neagra, pe toata lungimea pinlock-ului, iar in colturi se vede ca o pata neagra de cativa cm. am incercat sa il reasez de cateva ori dar tot asa sta. daca flexez viziera pinlock-ul se departeaza si dispare zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 21, 2013 Admin Share Postat Septembrie 21, 2013 Inseamna ca pinlock-ul este prea strans din pinii lui, aia sunt conici, incearca sa-i mai rotesti si astfel se slabeste si intinderea vizierei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 (editat) asa a fost, pinii erau prea stransi. i-am rotit in sensul opus si acum sta perfect merci Editat Septembrie 21, 2013 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Se impiedica cineva prin casa de o viziera pregatita ptr pinlock, ptr C2 ? La United nu mai au c-am fost sapt. asta si am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 A prins apa inauntru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Da si a inceput sa se decojeasca stratul antiaburire... La United mai aveau 2 viziere care s-au dat inainte sa ajung eu, la pretul de 57 Euro/bucata fara pinlock. Pe louis, e 55 Euro viziera + 30 euro pinlockul. Mai caut pe ebay ca parca n-as da 85 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Eu am o problema cu C3-ul pe care il am.Am schimbat de curand viziera care era cam zgariata , si de atunci aud vantul de numa. Daca inchid aerisirea de la barbie, parca e mai ok. Dar la 80 la ora nu mai imi aud gandurile de cat de tare se aude vantul Ce am putut sa fac gresit? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 (editat) poate e doar vant mai puternic acum, nu prea ai ce sa faci gresit, viziera ori sta ori nu sta, deci daca culiseaza cum trebuie ai montat-o bine. zilele astea cat am mers pe ploaie am observat ca mi se abureste destul de rau pinlock-ul. de montat este montat bine, nu ramane spatiu liber nicaieri..condensul este destul de mare, nu se duce daca deschid viziera, trebuie sa il sterg. la united de unde am luat casca au spus ca nu ar trebui sa se abureasca deloc, dar ca a fost montat gresit de prima data si de-asta acum nu mai e bun pinlok-ul, sa cumpar altul. am incercat sa intorc la 180 grade pinii, acum e strans la maxim si tot se abureste.. din ce am citit am vazut ca daca esti mai mare faci mai mult abur, unul de 100kg face mai mult abur decat unul de 40, deci e normal sa se abureasca. burgul meu are parbriz, ventilatia din fata o tin inchisa. tot timpul pe ploaie casca era inchisa perfect, viziera era inchisa, nu crapata, aerisirile inchise, purtam si un fular la gat pentru ca altfel ceafa ramane goala, deci eram inchis aproape ermetic. in poze se vede ca se abureste mult pana in dreptul pinlock-ului, apoi face condens. nu se abureste instant, ci daca merg cam 5 minute..se formeaza aburul pe margini apoi incepe sa apara si in fata. Editat Octombrie 3, 2013 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Esti sigur ca in mom in care o pui pe cap nu ramane loc liber intre pinlock si vizier? sau ca nu ai prins umezeala intre ele la montaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 3, 2013 Admin Share Postat Octombrie 3, 2013 (editat) Presupun ca acel condens apare intre viziera si pinlock si nu in interiorul castii, pe pinlock, nu? Are sens ceeace au spus ei, acea garnitura de silicon de pe pinlock se turteste in timp si nu mai etanseaza perfect. Daca nu reusesti nicicum prin rotirea pinilor va trebui sa-ti cumperi alt pinlock, pina la urma acestea (ca si vizierele) sunt consumabile la o casca.. PS; Mergi cu aerisirea din barba deschisa si cu toate celelalte de pe cap inchise, eu asa merg toata iarna.. Editat Octombrie 3, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate