al_padrino Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 vreau sa fac o iesire simbata spre munte.... babele... pestera ... sau nu neaparat .... orice alt traseu .... merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 mane la 1400 tocmai au zis astia de la meteo ca a nins, inchipuieti la babele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 mane la 1400 tocmai au zis astia de la meteo ca a nins, inchipuieti la babele matre..regret. baga un ochi aci http://www.teleferic.ro/Cota1400%20320x240.htm nu prea i iarna, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 matre..regret. baga un ochi aci http://www.teleferic.ro/Cota1400%20320x240.htm nu prea i iarna, nu ? Am vrut sa bag si eu (un ochi), dar tare mi-a mai dat "in ochi" cu "enter user name and password". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Am vrut sa bag si eu (un ochi), dar tare mi-a mai dat "in ochi" cu "enter user name and password". chiar, ce e cu nume si pass la teleferic.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 chiar, ce e cu nume si pass la teleferic.ro? hai mai, chiar asa ?scrie acolo.. guest/guest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Bah daca nu e zapada merg yo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Daca nu o sa ploua , o sa merg in Leaota pana pe varf si de acolo vreau sa experimentez o poteca turistica spre Bucegi ... Daca te intereseaza si ai crampoane la cauciuce da un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 deci....merge careva sau nu stiti inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 deci....merge careva sau nu stiti inca? eu as intra dar..vedem pe vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 eu as intra dar..vedem pe vineri daca e misto mergem ..daca nu ...asta e ..stam acasa oricum ar fi frumos.... plecat dimineatza si venit seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Dac nu ma doboara raceala mai rau poate vin si eu dac reusesc sa schimb gumele intre ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 cred ca o sa ne cam strangem.... ideea e sa fie timp frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 cred ca o sa ne cam strangem.... ideea e sa fie timp frumos Ne uitam pe vreme vineri seara, si stabilim un loc de intalnire? baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) Timp frumos va fi Intalnirea zic eu la arc pe la orele 7:30 (cum rasare sparele adica). Asta ca sa nu ne prinda noaptea la intoarcere. Traseul care o sa-l facem va fi : Bucuresti-Targoviste-spre Campulung, dar inainte de el cu 20 km vom face dreapta pe Valea Badenilor. De aici incepe un forestier pana sus pe varful Iezer la 2133 m. Dificultate soft enduro pana aici. De la varful iezer prima optiune si preferata momentan traseu dunga albastra pana la Secarea Mare si apoi tinut dunga rosie pana fix in spate la Padina in Bucegi. Dificultate hard enduro pe portiunea asta. In cazul in care acest traseu este impracticabil vom face de la vf. Iezer traseu cruce rosie pana la Cantonul Bratei si in continuare pe acelas marcaj pana la Zanoaga. Dificultate tot mare. De aici va fi forestier lejer pana la Cuibul Dorului, apoi Sinaia-DN1 si Bucuresti. Atasez si o harta pt. identificare traseu Cerite pt aceasta tura : un cauciuc cat de cat cramponat, minim un mitas e-09 altfel nu va veti urni din loc la o urcare mai nasoala pe iarba/namol etc. Vor fi aprox 260 km pe asfalt si 50-70 in offroad. Am gasit si cateva poze pe net cu portiuni ale traseului care urmeaza facut (cel pe cruce rosie) : Editat Octombrie 18, 2006 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Salut! Marfa tura... Weekendu' trecut am bagat si eu o tura cu Dominatorul (415 km) dar numai pe asfalt. Din pacate nu am cauciuoace de arat... am zis ca abia la anu'... Daca mergeti bagati si voi poze muuulte ca sa vaza shi ochiu' meu si a altor pasionati care nu pot ajunge... Bafta si vreme frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 @Marcos As veni si eu, macar pina incepe traseul de hard enduro, pt ca nu ma tine sa ma dau pe coclauri... Am un DR 650 cu Mitas E-09 pe spate si E-07 pe fata, dar motorul are 200 de kile plus carene de plastic si nu vreau sa le sparg...Voi citi sinteti si ce motoare aveti? Am vreo sansa sa ma lipesc de voi pt partea de soft enduro?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 @Marcos As veni si eu, macar pina incepe traseul de hard enduro, pt ca nu ma tine sa ma dau pe coclauri... Am un DR 650 cu Mitas E-09 pe spate si E-07 pe fata, dar motorul are 200 de kile plus carene de plastic si nu vreau sa le sparg...Voi citi sinteti si ce motoare aveti? Am vreo sansa sa ma lipesc de voi pt partea de soft enduro?... salut... eu zic sa mergi pentru ca oricum daca nu se poate urca nu urcam ..ati dai seama.... si daca nu poate vreunu sa urce ..asta e '...ne gasim alt traseu sintem vreo 2 cu motoare de 200cm deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Suna bine...stabiliti detaliile si poate iese ceva... Traseul va fi cel propus de Marcos, sau voi aveti alte idei?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 salut... eu zic sa mergi pentru ca oricum daca nu se poate urca nu urcam ..ati dai seama.... si daca nu poate vreunu sa urce ..asta e '...ne gasim alt traseu sintem vreo 2 cu motoare de 200cm deci... voi chiar fortati nota , bafta ca aveti nevoie multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) Deci te ieu in tura pana unde vrei fara problem Ideea e ca urcarea va fi pe forestier si coborarea pe poteca. O sa i-au un scripete la mine, deci in principiu daca mergem fara sa ne grabim trece orice motor Cu DCSAN am mers cu mobra de 170-180 kg pe traseu hard, dar in coborare, deci cu vointa si scripete se poate orice Oricum aveam 2 trasee, din care unul tot va fi practicabil Eu vor merge cu "furia namoalelor" , hibrid xt350/wr ... Later edit : traseul dunga albastra apoi dunga rosie care da in spate la padina ar fi in genul : /index.php?...c=49876&hl= Eu atunci nu am stiut exact pana unde duce si nu am mai continuat ... deci l-am facut din sens invers cum propun acum cam 1/4 din el ... dar este bestial traseul Editat Octombrie 19, 2006 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 voi chiar fortati nota , bafta ca aveti nevoie multa Auzi bueeey.. vezi ca yo n-am facut misto de chatemeu' tau. Nu subestima "the power of the yellow beast" ca ai vazut ca face ravagii. Mai ales ca acum are o surioara rosie (vezi in avataru' lu' al_padrino) Deci acum suntem doua si facem orice chatemeu de peste 950 cc! Baftaz, sa-mi zici ce-ti aduc de la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 adu` daelingul intreg si e ok oricum nu uitati ulciorul nu merge de 2 X la apa ps trebuie 3 ca voi sa faca ce face un katemeu de 600 inca odata, nu subestimati forta naturii cu tehnologia chinezeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 adu` daelingul intreg si e ok oricum nu uitati ulciorul nu merge de 2 X la apa ps trebuie 3 ca voi sa faca ce face un katemeu de 600 inca odata, nu subestimati forta naturii cu tehnologia chinezeasca Bah frate ce rau esti... Da' lasa mah ca ne facem noi mari si ne luam si noi ktmee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Auzi bueeey.. vezi ca yo n-am facut misto de chatemeu' tau. Nu subestima "the power of the yellow beast" ca ai vazut ca face ravagii. Baftaz, sa-mi zici ce-ti aduc de la munte Tu ai grija sa nu-i aduci vreo piatra-n dinti. ;cu puterea bestiei galbene care face ravagii,te descurci tu. Spor!As veni si eu da tre sa lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate