dans Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 ok 7 chitila Salut Cristi si drum bun. De cate ori iti ma uit la avatarul tau, imi pare rau ca ti.a lipsit informatia ca de la anu' se dau numere de inmatriculare la Bucuresti, cu 4 cifre! Sunt sigur ca l.ai fi ales B-1200-KTM (sic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 dans man am auzit ce cele 4 cifre dar va fi B 1600 GTL hohihi mama ce tara frumoasa avem pacat ca e rupt asfaltul gsa este suprem 7-19 600 km locati superba aici la LUMINA LACULUI 2 moto alergate de nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 mama ce tara frumoasa avem pacat ca e rupt asfaltul Discutabil, mai bine... vrei sa ajunga Loganu' oriunde? Eu ma consolez maine la vecini. locati superba aici la LUMINA LACULUI Poze, ce drac? Daca tot te-ai conectat, macar o poza mere, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 nu reusesc sa pun poze pe site de pe iphone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 2 moto alergate de nebuni Care 2? Cristi & Cristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 (editat) inca in viata dupa 2 zile pline de alergatura 1200 km in frumoasa romanie pas tihuta Editat Mai 29, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pasul tihuta din alt unghi http://www.youtube.com/watch?v=Vt--4OYAo0E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 (editat) cheile bicazului https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=6071cd16a0&view=att&th=130407606db7fcdb&attid=0.1&disp=inline&zw w Editat Mai 30, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salut! Spune-mi si mie te rog cum ti se pare asta fata de cel vechi? Motorul bineanteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 Salut! Spune-mi si mie te rog cum ti se pare asta fata de cel vechi? Motorul bineanteles! o sa dau un pm ca sa nu poluam topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Au fost 1280 de km. Poze de la lac: Aici ii venise idea lui Ianachim sa suie motoru pe podet: Bicaz: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Ma bucur ca ti-a placut la "locul nostru de joaca". Iti dai seama cat de norocosi suntem ca avem asa ceva la 40 km de casa. Daca mai ajungi pe aici, da un semn din timp, poate ne distram impreuna. Editat Mai 30, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Ma bucur ca ti-a placut la "locul nostru de joaca". Iti dai seama cat de norocosi suntem ca avem asa ceva la 40 km de casa. Daca mai ajungi pe aici, da un semn din timp, poate ne distram impreuna. Sincer, distanta de la Bucuresti e tocmai buna, daca n-ar fi gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 teleportez K.ul in zona sau il pun pe curierat f frumoasa zona dar ori ramai fara permis pana acolo ori schimbi amortizoarele prietenii stiu de ce facand.o matematic nu prea merita 50km asfalt bun/ 550 km gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 @ Achim Hai sa mergem cu masina punem moto pe remorca,scot si eu SMR-ul la o tura in mediul ei. Ce zici? Dar asta sa fie dupa 10 iunie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 teleportez K.ul in zona sau il pun pe curierat f frumoasa zona dar ori ramai fara permis pana acolo ori schimbi amortizoarele prietenii stiu de ce facand.o matematic nu prea merita 50km asfalt bun/ 550 km gropi Ianachim, poza cu papa bun de la gheorghieni? Ianachim, poza cu papa bun de la gheorghieni? Alta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Hai sa mergem cu masina punem moto pe remorca,scot si eu SMR-ul la o tura in mediul ei. Ce zici? Las' ca mai e putin si veniti aici, o sa va saturati de curbe. Ziua cu Elvetia o sa aiba vreo 10 pasuri o sa dau un pm ca sa nu poluam topicul Ovidiu, da-mi si mie FW la PM sa-i vad parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Ianachim, poza cu papa bun de la gheorghieni? Alta: Editat Mai 30, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Las' ca mai e putin si veniti aici, o sa va saturati de curbe. Ziua cu Elvetia o sa aiba vreo 10 pasuri Sunt mai mult decat entuziasmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Ovidiu, da-mi si mie FW la PM sa-i vad parerea Pot sa-ti spun si eu parerea mea: daca mergi in spate cu un 600cmc, poti doar sa vezi cat de tare fuge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pot sa-ti spun si eu parerea mea: daca mergi in spate cu un 600cmc, poti doar sa vezi cat de tare fuge Recunosc ca senzatia asta nu prea o stiu dar mi-o mai spune lumea. Chiar ieri am fost la plimbare de-a lungul Dunarii cu un prieten cu Hornet nou de 600 si la fel imi zicea. Eram curios, ca si Ovidiu, de comparatia dintre GS-ul asta nou cu cea anterioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) * nice pictures ia-ti, bey, un elicopter, daca nu-ti convine... Editat Mai 31, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Las' ca mai e putin si veniti aici, o sa va saturati de curbe. Ziua cu Elvetia o sa aiba vreo 10 pasuri Ovidiu, da-mi si mie FW la PM sa-i vad parerea ce atatea curve" daca nu e si ceva gropi, ceva animale si cat mai multe balegi unde mai e "FUNUL" fundata Editat Mai 31, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Lacul Bicaz http://www.youtube.com/watch?v=ieIz3LZ2xZg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate